اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با فتوسل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار با فتوسل

می تونی از مقایسه کننده داخلی میکرو هم استفاده کنی .
    اما من خودم ترجیح میدم از دو تا پایه ADC استفاده کنم .
    همون طور که می دونی هر ولتاژی یه مقدار در میکرو ایجاد می کنه. پس می تونی یه مقدار افست تو برنامه تعیین کنی و به این صورت شرططتو تعیین کنی:
    اگر تفاضلات دو مقدارخونده شده از ورودی های ADC ( دو تا فتوسل ) کمتر از مقدار افست بود می تونی مقدار اونها رو با هم برابر بگیری .

دیدگاه

سلام دوباره
      با تشکر از آقای جعفری واقعا ممنونم مشکل من رو حل کنید
      فقط چون من با bascom کار می کنم نمیدونم چطوری اونجا آفست تعیین کنم
      ببخشید از دوستان می خواهم که کمی راجع به آفست برام توضیح بدند آیا همان ولتاژ مرجع است ؟

یه سوال دیگه : خروجی adc آیا فقط یک رقم است یا بیشتر : مثلا فقط 0 و 1 است یا نه چند رقمی است مانند : 10111000

من خونده ام که عملکرد بقیه بخش های میکرو رو عملیات adc نویز می اندازه و باعث کم شدن کیفیت کار میشود آیا این صحت دارد و برای کاهش آن باید چه کرد ؟ ( مسیح جان کار خودته )

دیدگاه

سینا جان منظور من از آفست فقط یک کلمه بود . ببین :
        ولتاژ ADC آ‌برای میکرو می تونه حداکثر یک مقدار بین 0 تا ولتاژ تغذیه ( 5 ولت ) باشه . به ازای هر ولتاژی که از ورودی ADC دریافت می کنی معادلش یک کد در برنامه دریافت می کنی.
        پس تو برنامه دو تا عدد داری . هر کدوم از یک ورودی ADCآ‌. عدد بزرگترو منهای عدد کوچیکتر کن . نتیجه رو با یک مقداری که مد نظر خودته مقایسه کن . ( این مقدار همون افستیه که میگم ) .
        مثلا فرض کن ورودی اول ADC عدد 510 رو دریافت کرده و ورودی دوم عدد 495 . حالا تفاضل اینها میشه 15 . برای خودت تو برنامه تعریف کن که مثلا اگر تفاضل این دو عدد کمتر از 10 بشه مقدارشون تقریبا با هم برابره و در غیر این صورت اختلاف نور دارن .

نمی دونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه..

دیدگاه

سلام
          آقای جعفری ممنونم

فقط اگر دوستان لطفی بنمایند و اندک مقداری راجع به برنامه نویسی کردن adc در bascom توضیح دهند مرا شرمسار خود کرده اند

دیدگاه

من تو صفحه قبل همین تاپیک توضیح دادم
            اگه مشکلی داشتی بپرس

دیدگاه

سلام
              طبق گفته دوستان من روش استفاده از ADC را امتحان کردم اما جواب عجیبی گرفتم

من برنامه را تقریبا شبیه برنامه آقا مسیح ( در صفحه قبل همین تاپیک ) نوشتم با این تفاوت که خواستم برای آزمایش فقط یک پایه را تبدیل کرده و مقدار آن را در خروجی نشان دهد A=GETADC(0) , PORTD=A

در ضمن چون پروتوس من فتوسل ندارد به جای آن مقاومت گذاشتم اما با تغییر مقدار آن مقاومت خروجی هیچ تغییری نمی کند مثلا از 100 تا 700 اهم را بهش دادم هیچ تغییری نکرد و همش یک بود

لطفا بگید اشکال کار از منه یا کلا ADC اینجوریه ? اگر اینجوری باشه که دیگه هیچی ............... :angry: :angry: :angry:

اینم شکل مدار: [img][/img]

دیدگاه

ببخشید نمی دونم چرا عکس نمی ره ؟ دکمه اضافه کردن عکس رو می زنم اما نمی دونم باید کجا مسیر عکس رو بدم بهش

دیدگاه

عکستو اینجا پلود کن .

دیدگاه

لطفا کمکم کنید...!!!!!

سلام دوستان

من به یک مشکل عجیب برخوردم من یه میکرو دارم که برای آزمایش چند تا برنامه مختلف روش گذاشتم اما در عمل هیچ کاری نمی کنه . نکته عجیب دیگه هم اینه که ولتاژ پایه هاش به استثنا چند تا 1.8 است نمی دونم چرا ؟

البته ولتاژ دو پایه اش ( 24و25) ولتاژ high هستش ( تقزیبا5)

خواهشمندم کمک کنید نمی دونم آیا اصلا پروگرام نمیشه یا من باید کار خاصی انجام بدم مگه نباید ولتاژ پایه ها در حالت عادی low باشه :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

میکرو سالمه .
                      باور نداری یه برنامه ساده بنویس که همه پورت ها رو صفر کنه و یعد از چند ثانیه دوباره یک کنه . بعد ولتاژ پایه ها رو اندازه بگیر. اگه دیدی درسته دنبال علتش بگرد.

دیدگاه

سلام
                        مشکل 1.8 ولت بودن بعضی پایه هات احتمالا فعال بودن فیوزبیت jtag هستش
                        غیرفعال کنید احتمالا درست میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X