اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنجش زمان و همزمان کردن دو اسیلاتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنجش زمان و همزمان کردن دو اسیلاتور

با سلام

من دو عدد چشم الکترونیک دارم که وقتی یک شی از بینشون رد میشه رو تشخیص میده
    اون دو چشم بر روی دو پایه جدا از هم نصب هستن که هرکدوموشن هم یک میکرو دارن
    یک شی از چشم اول عبور میکنه و بعد از مدت زمانی مثلا چند دقیقه به چشم دوم میرسه! من می خوام این مدت زمان رو اندازه گیری بکنم
    دقت در حد صدم ثانیه کافیه
    هر کدوم از این چشم ها هم به یک فرستنده-گیرنده مجهز هستن که می تونن اطلاعات رو به بخش مرکزی ارسال کنن و یا اطلاعاتی رو بگیرن

شما بودین چطوری این کار رو انجام می دادین؟
    هزینه مهم نیست
    من به فکرم رسید از تو تا RTC استفاده بکنم و در مرکز ، ساعت (دقیقه:ثانیه) رویداد گذر از جلو چشم ها رو از همدیگه کم بکنم ولی بحث سره اینه که چطوری این دو تا RTC رو با هم همزمان کنم!

Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

پاسخ : سنجش زمان و همزمان کردن دو اسیلاتور

شهریار جان سال نوت مبارک .

فکر می کنم RTC دقت زیادی نداشته باشه( در حد صدم ثانیه ) . به8تر نیست از تایمر استفاده کنی ؟ چشم اول به محض دریافت ،وقفه میکروی دوم رو فعال می کنه ( توسط همون فرستنده) . بعد از دریافت وقفه ، تایمر میکروی دوم فعال میشه و به محض دریافت وقفه ای از چشم خودش اونو متوقف می کنه و می خونه ...

دیدگاه

پاسخ : سنجش زمان و همزمان کردن دو اسیلاتور

سلام حامد خان، سال نو شما هم مبارک

خوب این راه حلی که شما میگی یک مشکل بزرگ داره!
      نمی دونم چقدر با فرستنده گیرنده ها کار کردی! حتی زمان استفاده از فرستنده گیرنده های خوب باید از حالت Handshake اسفتاده بکنی! چرا؟ برای اینکه فرض کن چشم اول پالس رو فرستاد، به هر دلیلی (که تعدادش هم کم نیست) این سیگنال به گیرنده نرسید! حالا تکلیف چیه؟
      ولی در حالت HandShake چشم اول اطلاعات رو برای مرکز میفرسته، و صبر میکنه تا مرکز تاییده صحت دریافت اطلاعات رو براش بفرسته، اگر نفرستاد دوباره اینکار رو انجام میده! وقتی چشم دوم هم زمان تشخیص شی رو فرستاد، این دو زمان رو از هم کم می کنه و ...

شهریار
      Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X