اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پسوند های apr,gbr.whl

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پسوند های apr,gbr.whl

سلام دوستان من حدود یکسال پیش ی پروژه خیلی عالی اسکوپ دیجیتال با تمام شماتیک و سورس فایل و pcbدانلود کردم الان تصمیم به ساختنش گرفتم
    ولی متاسفانه الان وقتی پوشه حاوی فایلهای pcbرا باز کردم چندتا فایل با پسوندهای زیر وجود داره از دوستان کسی هست بگه که من با چه نرم افزاری میتونم
    این فایلها را ببینم؟؟؟
    drl,csv,drd,apr,gbr.whl

پاسخ : پسوند های apr,gbr.whl

کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پسوند های apr,gbr.whl

نوشته اصلی توسط mhe
      سلام دوستان من حدود یکسال پیش ی پروژه خیلی عالی اسکوپ دیجیتال با تمام شماتیک و سورس فایل و pcbدانلود کردم الان تصمیم به ساختنش گرفتم
      ولی متاسفانه الان وقتی پوشه حاوی فایلهای pcbرا باز کردم چندتا فایل با پسوندهای زیر وجود داره از دوستان کسی هست بگه که من با چه نرم افزاری میتونم
      این فایلها را ببینم؟؟؟
      drl,csv,drd,apr,gbr.whl
      با سلام
      من مطمئن نیستم ولی حدس میآ‌زنم این فایلآ‌ها مربوط به خروجی gerber برای مدار چاپی باشد. تنها کاربرد عملی آن هم، ارائه آن به شرکتآ‌های تولید مدار چاپی برای ساخت مدارچاپی پروژه است. ولی متاسفانه اکثر شرکتآ‌هایی که مدار چاپی تولید میآ‌کنند فقط فرمت فایل پروتل را به عنوان ورودی قبول میآ‌کنند نه یک فرمت استاندارد که مستقل از برنامه طراحی مدارچاپی است.
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X