بنده یک بردی رو کپی کردم. روی این برد یه فلش هست . FM25q16A . من اینو با تی ان ام رید گرفتم. ولی روی یه فلش خام که از چین همین پارت نامبرو خریدم رایت میکنم دستگاه کار نمیکنه و داعم ریبوت میشه . ولی فلش خودشو حتی وقتی پاکش میکنم و دوباره رایت میکنمش میزارم دستگاه کار میکنه . کسی میدونه علت چیه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با فلش
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط amin3gp نمایش پست هابنده یک بردی رو کپی کردم. روی این برد یه فلش هست . FM25q16A . من اینو با تی ان ام رید گرفتم. ولی روی یه فلش خام که از چین همین پارت نامبرو خریدم رایت میکنم دستگاه کار نمیکنه و داعم ریبوت میشه . ولی فلش خودشو حتی وقتی پاکش میکنم و دوباره رایت میکنمش میزارم دستگاه کار میکنه . کسی میدونه علت چیه؟
از نظر سخت افزاری میشه از آیسی های فلش با دیگر برند ها و یا ظرفیت بیشتر استفاده کرد.
اما از نظر نرم افزاری، تولید کننده ها روی آیسی فلش یک security code میزنن که جهت سخت تر شدن کپی کاری استفاده میشه.
شما باید همون security code رو بخونید و در آیسی فلش خودتون کپی کنید.
در صورتی که مشکل حل نشد، از آیسی فلش با ظرفیت بیشتر استفاده کنید.
موفق باشید.
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط amin3gp نمایش پست هاsecurity code رو چجوری بخونم ؟
یعنی ظرفیت بالاتر بزارم دیگه نیازی به security code نیست؟
اما در CH341 کافیه روی Read SREG کلیک بشه.
کد security code کد به زبان Hex معمولا به شکل 0x9C و مشابه هست.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
حافظه های فلش صفحه ای نوشته میشن شما دیتاشیت فلش رو بخون ببین هر صفحه(PAGE) چند بایتی هست و از یه فلش با مشخصات مشابه استفاده کن.
فقط تعداد بایت های PAGE و سرعت و پروتکل و مشخصات پایه های IC حتما مشابه هم باشن برای مثال اگه فلش اصلی QPI رو ساپورت میکنه فلش جایگزین هم از این پروتکل پشتیبانی کنه.
فکر کنم FM25q16A همون W25Q16 هست.
- تشکرها 2
دیدگاه
دیدگاه