اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با کدوم شروع کنم AVR , ARM یا HOLTEK ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

با کدوم شروع کنم AVR , ARM یا HOLTEK ؟

سلام و درود خدمت دوستان
    عرض کنم خدمتتون که من تازه میخام برنامه نویسی رو یاد بگیرم ، نمیدونم برای شروع کدوم خوبه !؟
    مثلا تو صنعت لوازم خانگی تا جایی که من میدونم از AVR,ARM,HOLTEK استفاده میشه ، بنظرتون من با کدوم شروع کنم ؟
    ممنون میشم دوستان تجربیات و پیشنهاداتتون را با من به اشتراک بذارین .

نوشته اصلی توسط مینا شهبازی نمایش پست ها
    سلام و درود خدمت دوستان
    عرض کنم خدمتتون که من تازه میخام برنامه نویسی رو یاد بگیرم ، نمیدونم برای شروع کدوم خوبه !؟
    مثلا تو صنعت لوازم خانگی تا جایی که من میدونم از AVR,ARM,HOLTEK استفاده میشه ، بنظرتون من با کدوم شروع کنم ؟
    سلام به لینک زیر توجه کنید

https://www.eca.ir/forums/forum/%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D8%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87%D 8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-avr/1145955-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D A%A9-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86
    جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۰۰:۳۰ ۱۴۰۳/۰۲/۲۷.
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

درود
      شما برای شروع زبان برنامه نویسی ++C را یاد بگیر بعد برو سراغ میکرو کنترلرها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
        درود
        شما برای شروع زبان برنامه نویسی ++C را یاد بگیر بعد برو سراغ میکرو کنترلرها
        موافقم

میکروکنترلر AVR دارای منابع آموزشی خیلی بیشتری هست از این دید شاید مناسب باشه ولی در کل بعد یادگیری برنامه نویسی، هیچ فرقی بین این عزیزان وجود ندارد !
        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام و درود خدمت دوستان
          مستقیم برو سراغ Stm32
          تنوع بالا و امکانات زیاد باعث میشه خیلی دستت باز باشه
          هولتک منابع آموزشی خیلی کمی داره، بهتره با یه میکرو که منابع آموزشی زیادی داره سرو کله بزنی، بعد راحت می تونی با هولتک هم کار کنی
          الکی وقتت رو برای Avr یا pic و میکروهای قدیمی نزار

دیدگاه

سلام و درود خدمت دوستان
            شاید این انتخاب بستگی به سلیقه و شخصیت شما داشته باشه.
            مثلا اگه جنبه اقتصادی کار خیلی براتون مهم نیست و راحتی کار و داشتن منابع آموزشی و کتابخانه های آماده براتون مهم هست، میکروکنترلر AVR گزینه خوبی براتون هست.
            اگر جنبه اقتصادی و ارزون بودن براتون مهم هست و پروژه های نسبتا پیچیده هم میخواید داشته باشید ، از طرفی منابع آموزشی ( هرچند کم ) میخواید داشته باشید ، میکروکنترلر های ARM گزینه خوبی براتون هست.
            ولی اگر به دنبال ارزون ترین گزینه هستید و قدرت پردازش بالایی هم نیاز ندارید و منابع آموزشی نداشتن و کتابخانه و کد های آماده اصلا براتون مهم نیست ، میکروکنترلر های شرکت HOLTEK گزینه خوبی برای شما هست.
            البته قبل اینها لازمه با زبان C آشنا باشید که در غیر اینصورت به مشکل جدی میخورید!

دیدگاه

دوست عزیز اگر میخوای خیلی آسون باشه AVR و بسکام ... که دیگه ساده تر از این نمیشه
              ولی توجیه اقتصادی نداره اگر واقعا میخوای برای استخدام و ... به دردت بخوره ++C و STM32 ( که یک نوع ARM محسوب میشه ) را یاد بگیر دقت کن در ایران همه برای ARM از کامپایلر Keil استفاده میکنند که به خاطر قیمت و تحریم تا 99 درصد نسخه کرک شده است ...ترجیحا سعی که از GCC استفاده کنی که به خاطر رایگان و OPEN SOURCE بودن در همه دنیا رواج داره
              پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                دوست عزیز اگر میخوای خیلی آسون باشه AVR و بسکام ... که دیگه ساده تر از این نمیشه
                ولی توجیه اقتصادی نداره اگر واقعا میخوای برای استخدام و ... به دردت بخوره ++C و STM32 ( که یک نوع ARM محسوب میشه ) را یاد بگیر دقت کن در ایران همه برای ARM از کامپایلر Keil استفاده میکنند که به خاطر قیمت و تحریم تا 99 درصد نسخه کرک شده است ...ترجیحا سعی که از GCC استفاده کنی که به خاطر رایگان و OPEN SOURCE بودن در همه دنیا رواج داره
                سلام مهندس پس اگر کامپایلری مثل bascom توجیه اقتصادی ندارد و خوب نیست چرا شرکت هلندی وقت و هزینه برای طراحی این چنین نرم افزاری و یا مشابه ان می گذاره ؟ آیا با اضافه کردن دستورات اسمبلی در جاهایی که نرم افزار کم می آورد نمی توان نقاط ضعف آن را جبران کرد؟
                در مصرف آب صرفه جویی کنیم

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، به نظر من مسئله اضافه کردن یا نکردن دستورات اسمبلی و... نیست، تو ایران میکرو های avr خیلی قیمت بالاتر از میکرو های arm دارن، برای همین برای تولید واقعا صرفه اقتصادی نداره، شاید برای شروع و اموزش و آشنایی گزینه خوبی باشه، همونطور که هنوزم ک هنوزه بیشتر دانشگاه ها هنوزم زبان بسکام و avr آموزش میدن ولی برای وارد شدن به صنعت بهترین گزینه stm32 و arm هست

دیدگاه

دقیق نمیدونم آخرین نسخه bascom avr مال کی هست ....
                    ولی این لینک رو دیدم به نظرم جالب بود

وجدانی حیف نیست یک مهندس برای علم روز رو این کار کنه ؟
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X