اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

وقفه RX در پورت سریال در میکروی STM8S003F3P6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

وقفه RX در پورت سریال در میکروی STM8S003F3P6

سلام
    میخام وقفه برای RX پورت سریال در میکروی STM8S003F3P6 رو راه بندازم
    هر کاری کردم نشد
    میکرو به درستی راه اندازی شده . کریستال به درستی راه اندازی شده . پایه ها به درستی کانفیگ شدن . پورت سریال راه اندازی شده و ارسال و دریافت میکند.
    میخام با دریافت هر کاراکتر یک وقفه بدهد و پردازش کاراکتر دریافتی در روال وقفه انجام شود .
    تمام مثال های اینترنت رو امتحان کردم . نشد
    رفتم و کتاب آموزشیشو خریدم . نشد
    از chatgpt کمک گرفتم .نشد

اگه کسی این وقفه رو راه انداخته لطفا به من کمک کنه ( لطفا از کپی کردن مثال های اینترنت و لینک های بی ارزش خودداری کنید چون خودم همه ش رو امتحان کردم و نشده )
    اگه کسی در عمل تونسته این وقفه رو راه بندازه به من هم یه راهنمایی بکنه
    من از IAR استفاده میکنم

نوشته اصلی توسط FeriSali نمایش پست ها
    سلام
    میخام وقفه برای RX پورت سریال در میکروی STM8S003F3P6 رو راه بندازم
    هر کاری کردم نشد
    میکرو به درستی راه اندازی شده . کریستال به درستی راه اندازی شده . پایه ها به درستی کانفیگ شدن . پورت سریال راه اندازی شده و ارسال و دریافت میکند.
    میخام با دریافت هر کاراکتر یک وقفه بدهد و پردازش کاراکتر دریافتی در روال وقفه انجام شود .
    تمام مثال های اینترنت رو امتحان کردم . نشد
    رفتم و کتاب آموزشیشو خریدم . نشد
    از chatgpt کمک گرفتم .نشد

اگه کسی این وقفه رو راه انداخته لطفا به من کمک کنه ( لطفا از کپی کردن مثال های اینترنت و لینک های بی ارزش خودداری کنید چون خودم همه ش رو امتحان کردم و نشده )
    اگه کسی در عمل تونسته این وقفه رو راه بندازه به من هم یه راهنمایی بکنه
    من از IAR استفاده میکنم
    با سلام و درود،
    لازمه که به وقفه مد نظرتون اولویت بالاتری بدید.
    ​​​​​​بعد از init کردن تنظیمات کلاک، چند میلی ثانیه تاخیر به علاوه دستور اسمبلی nop بدید، ممکنه مشکلتون حل بشه.
    دو مورد احتمالی دیگه که میتونه باعث بروز مشکل شما بشه:
    -شما از IAR استفاده میکنید که نرم افزاری کرکی هست، ممکنه کرک مشکل داشته باشه و بخش های مربوط به وقفه رو نتونه به درستی کامپایل کنه.

-احتمال اینکه میکروکنترلر شما تقلبی باشه و بخش مربوط به وقفه به شکل سخت افزاری مشکل داشته باشه هست ، میتونید با استفا‌ه از یک میکروکنترلر دیگه یا استفاده از نرم افزار شبیه ساز از این موضوع اطمینان پیدا کنید( هر چند پروتئوس به شکل پیشفرض از STM8 پشتیبانی نمیکنه)
    جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۲۲:۱۴ ۱۴۰۳/۰۵/۱۳.

دیدگاه

سلام
      از راهنمایی شما بسیار ممنونم
      تمام توصیه های شما رو انجام دادم . ولیکن باز هم درست نشد .
      کامپایلر رو عوض کردم و رفتم سراغ STVD و COSMIC
      یک داکیومنت کامل و جامع روی وب هست به نام Starting STM8 Microcontrollers از سایت https://embedded-lab.com/ که 365 صفحه است
      تقریبا تمام سایت های فارسی که به اصطلاح خودشون آموزش STM8 دارن ، از این داکیومنت کپی برداری کردن . اون هم به صورت ناقص و گنگ.
      یک بار دیگه چند فصل این داکیومنت رو با دقت و وسواس مطالعه کردم .
      مشکل حل شد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X