اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عدم شناسی پروگرامر CH341 در ویندوز 10 و 11

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

عدم شناسی پروگرامر CH341 در ویندوز 10 و 11

با سلام
    بنده پروگرامر CH341 تهیه کردم . روی ایسی CH341 B خورده . درایور های مربوطه دانلود کردم از جمله CH341PAR و CH341SER و بدون مشکل نصب شدن . طبق آموزش ها با برنامه neoprogrammer و AsProgrammer هر چقدر گزینه detect رو زدم ، پروگرامر و ایسی شناسایی نشدن . حتی شماره آیسی رو سرچ کردم ولی اصلا شناسایی نمی شد . حتی اموزشی رو دیدم برای تغییر ولتاژ به 3.3 ولت که اون هم تاثیری نداشت . واقا سردرگم هستم.​

نوشته اصلی توسط Alireza-1377 نمایش پست ها
    با سلام
    بنده پروگرامر CH341 تهیه کردم . روی ایسی CH341 B خورده . درایور های مربوطه دانلود کردم از جمله CH341PAR و CH341SER و بدون مشکل نصب شدن . طبق آموزش ها با برنامه neoprogrammer و AsProgrammer هر چقدر گزینه detect رو زدم ، پروگرامر و ایسی شناسایی نشدن . حتی شماره آیسی رو سرچ کردم ولی اصلا شناسایی نمی شد . حتی اموزشی رو دیدم برای تغییر ولتاژ به 3.3 ولت که اون هم تاثیری نداشت . واقا سردرگم هستم.​
    با سلام و خسته نباشید ،
    پشت پروگرامر CH341 ، کنار یکی از پین هدر های پروگرامر ، اعداد ۱ و ۲ و ۳ نوشته شده ، برای کار CH341 در حالت پروگرامر لازمه جامپری بین پین ۱ و ۲ قرار بگیره.
    برای اطمینان ببینید در Device Manager ویندوز ، CH341 به عنوان Interface شناخته شده یا پورت COM.
    اگر موارد بالا هم تاثیری نداشت درایور درست نصب نشده ، لازمه درایور داخل پوشه NeoProgrammer رو نصب کنید.

دیدگاه

سلام . وقت بخیر
      Device Manager ویندوز ، CH341 به عنوان COM شناخته و اصلا هیچ DETECT روی برنامه NeoProgrammer وجود نداره. ابته روی ویندوز 7 هم امتحان کردم ولی جواب مشابه گرفتم.
      شما روی چه ویندوزی با پروگرام انجام میدین ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza-1377 نمایش پست ها
        سلام . وقت بخیر
        Device Manager ویندوز ، CH341 به عنوان COM شناخته و اصلا هیچ DETECT روی برنامه NeoProgrammer وجود نداره. ابته روی ویندوز 7 هم امتحان کردم ولی جواب مشابه گرفتم.
        شما روی چه ویندوزی با پروگرام انجام میدین ؟
        باید جامپری مثل تصویر وصل بشه :
        Click image for larger version

Name:	img_۲۰۲۴۱۱۲۷_۱۵۱۶۰۲_zxm7.jpg
Views:	53
Size:	60.1 کیلو بایت
ID:	1155297
        اگر باز هم جواب نگرفتید یعنی پروگرامر دارای نقص فنی هست.
        ضمن اینکه خودم از ویندوز ۱۰ استفاده میکنم.

دیدگاه

دوستان مشکلم حل شد . امان از این چینی ها
          ch431 A گرفتم از eca جواب داد . مدل های که B هستن یا هیچی جلوشون نیست تهیه نکنید

دیدگاه

من این پروگرامر را دارم ولی استفاده نکرده بودم. الان رفتم بازش کردم و دیدم CH341B هست. برنامه AsProgrammer را هم از صفحه فروش کالا در ECA دانلود کردم. اول که متصل کردم نمیشناخت ولی بعد نصب درایور (از تو فایلهای برنامه AsProgrammer) اکی شد.

احتمالا پروگرامر شما مشکل داشته...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X