اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل بردهای Bluepill STM32F103C8T6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل بردهای Bluepill STM32F103C8T6

سلام دوستان، من یک برنامه در محیط آردوینو نوشتم و روی یک (و چند) ماژول Bluepill با میکرو STM32F103C8T6 با حافظه 128 کیلو بایت که چند سال پیش خریداری کردم، به راحتی اجرا میشه و کار میکنه. اما همین برنامه رو روی ماژولی که اخیرا از سایت خریداری کردم و دقیقا همون مشخصات بردهای قدیمی رو داره میریزیم اجرا نمیشه. برای اطمینان از اینکه روی بردهای قدیمی کار می کنه، یک برد که چند سال پیش خریدم و تا حالا باز نکرده بودم رو امروز تست کردم و اجرا شد. تعداد زیادی برد جدید خریدم و تقریبا روی ده برد جدید امتحان کردم و جواب نگرفتم. آیا بردهای جدید تنظیمات خاصی دارند که من نمیدونم یا اینکه خراب هستند و مشکل دارند؟
    این توضیح رو هم بدم که تازه کار نیستم و مدل و ظرفیت بردها رو توی نرم افزار STM32 ST-LINK Utility چک می کنم و از میکرو و حافظه مطمئن هستم، در آردوینو هم تنظیمات درست رو اعمال می کنم.
    ضمنا بردهایی که به اسم 64 کیلوبایت در سایت به فروش میرسه همگی حافظه 128 کیلوبایت دارند.
    لطفا راهنمایی بفرمایید

نوشته اصلی توسط eqbaltronic نمایش پست ها
    سلام دوستان، من یک برنامه در محیط آردوینو نوشتم و روی یک (و چند) ماژول Bluepill با میکرو STM32F103C8T6 با حافظه 128 کیلو بایت که چند سال پیش خریداری کردم، به راحتی اجرا میشه و کار میکنه. اما همین برنامه رو روی ماژولی که اخیرا از سایت خریداری کردم و دقیقا همون مشخصات بردهای قدیمی رو داره میریزیم اجرا نمیشه. برای اطمینان از اینکه روی بردهای قدیمی کار می کنه، یک برد که چند سال پیش خریدم و تا حالا باز نکرده بودم رو امروز تست کردم و اجرا شد. تعداد زیادی برد جدید خریدم و تقریبا روی ده برد جدید امتحان کردم و جواب نگرفتم. آیا بردهای جدید تنظیمات خاصی دارند که من نمیدونم یا اینکه خراب هستند و مشکل دارند؟
    این توضیح رو هم بدم که تازه کار نیستم و مدل و ظرفیت بردها رو توی نرم افزار STM32 ST-LINK Utility چک می کنم و از میکرو و حافظه مطمئن هستم، در آردوینو هم تنظیمات درست رو اعمال می کنم.
    ضمنا بردهایی که به اسم 64 کیلوبایت در سایت به فروش میرسه همگی حافظه 128 کیلوبایت دارند.
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    سلام
    برد توسعه آماده (ماژول میکرو) چیز خاصی نیست جز پردازنده و مدار راه انداز شامل چندتا خازن و کریستال، مگر اینکه میکروکنترلرش تقلبی یا معیوب باشه یا بد مونتاژ شده باشه همین!
    version و revision میکرو رو چک کنید، این بلوپیل ها تقلبی زیاد دارند تو بازار.
    سالهاست برد رو خودم میسازم چون تجربه مورد شما رو چند بار با انواع ماژول ها داشتم، برای اطمینان از عملکرد صحیح ماژول برنامه ساده ی دیگری روش بریزید اگر کار کرد برد سالمه.
    پروگرمر هم چک کنید (البته وقتی میفرمائید برنامه باهاش ریختید رو بعضی ها دیگه نمیشه به صحت عملکردش شک کرد)
    جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۳:۵۷ ۱۴۰۳/۰۹/۲۹.

دیدگاه

سلام
      معمولا بیشتر مواقع مشکل از پروگرامر میشه! خودمونم نمی دونیم چرا، پروگرامرهای کلون تو سری های جدید بعضا کار نمی کنند
      البته امکان لحیم سردی و اینجور موارد هم نمیشه در نظر نگرفت
      ولی اگر کالا رو از فروشگاه ECA خرید کردید، همه کالاها گارنتی کارکرد دارند و اگر همچنان نتونستید بهش کانکت بشید، بهترین کار ثبت تیکته، تا اگر واقعا برد مشکلی داره، سریعا براتون تعویض بشه
      سامانه خدمات پس از فروش https://help.eca.ir

دیدگاه

لطفا راهنمایی بفرمایید
        سلام مونتاژ بد رو که اشاره شد قبول دارم یک بار که یکی از این بردها رو خریده بودم دیدم اصلا یکی از پایه های کریستال لحیم نشده بود
        قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

لطفا راهنمایی بفرمایید
          با سلام و خسته نباشید،
          کاربران زیادی از سراسر جهان BluePill هایی رو خریدن که تقلبی بوده و برخی از پریفرال های داخلی و خارجی اونها کار نمیکرده.
          گاهی اوقات اینقدر وضع خراب بوده که BluePill کلا پروگرام هم نمیشده !!
          نمونه ها :
          https://sisoog.com/%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1-stm32-%D8%AA%D8%A7-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1/
          و
          Whenever a product becomes popular, it’s only a matter of time before other companies start feeling the urge to hitch a ride on this popularity. This phenomenon is the primary reason why so m…

و

و

اینها فقط بخشی از ماجرا بودن!
          جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۰۹:۲۹ ۱۴۰۳/۱۰/۰۲. دلیل: تصحیح و افزودن لینک ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
            سلام
            معمولا بیشتر مواقع مشکل از پروگرامر میشه! خودمونم نمی دونیم چرا، پروگرامرهای کلون تو سری های جدید بعضا کار نمی کنند
            البته امکان لحیم سردی و اینجور موارد هم نمیشه در نظر نگرفت
            ولی اگر کالا رو از فروشگاه ECA خرید کردید، همه کالاها گارنتی کارکرد دارند و اگر همچنان نتونستید بهش کانکت بشید، بهترین کار ثبت تیکته، تا اگر واقعا برد مشکلی داره، سریعا براتون تعویض بشه
            سامانه خدمات پس از فروش https://help.eca.ir
            سلام
            من مشکل پروگرام کردن ندارم، برنامه من نسبتا حجیم هست و تقریبا 100 کیلوبایت فضا میخواد. با یک پروگرامر و یک برد که طراحی کردم، با میکرو قدیمی کار می کنه اما با میکرو جدید کار نمی کنه. قطعا میکرو یک مشکلی داره. برنامه ریخته میشه روی میکرو اما کار نمی کنه، برنامه ساده مثل چشمک زن کار می کنه، اما برنامه خودم کار نمی کنه. در واقع این خرابی رو تو برنامه Blink نمیشه دید
            من واقعا دچار مشکل شدم، سفارش دارم و نمیتونم تحویل بدم. باید بگردم از روی بردهایی که قبلا ساختم، میکرو قدیمی باز کنم و بندازم رو بردهای جدید
            راهکاری هست؟ میکرو اصلی پیدا میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید،
              کاربران زیادی از سراسر جهان BluePill هایی رو خریدن که تقلبی بوده و برخی از پریفرال های داخلی و خارجی اونها کار نمیکرده.
              گاهی اوقات اینقدر وضع خراب بوده که BluePill کلا پروگرام هم نمیشده !!
              نمونه ها :
              https://sisoog.com/%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1-stm32-%D8%AA%D8%A7-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%DA%A9%D9%86%D8%AA%D 8%B1%D9%84%D8%B1/
              و
              Whenever a product becomes popular, it’s only a matter of time before other companies start feeling the urge to hitch a ride on this popularity. This phenomenon is the primary reason why so m…

و

و

اینها فقط بخشی از ماجرا بودن!
              خب راهکار چیه؟ چیکار میشه کرد؟ میکرو اصلی از کجا میشه تهیه کرد؟

دیدگاه

خب راهکار چیه؟ چیکار میشه کرد؟ میکرو اصلی از کجا میشه تهیه کرد؟
                میکروکنترلر خود بلوپیل رو بردارید و بجاش یه میکروکنترلر نو بذارید.
                میتونید از میکروکنترلر مشابه شرکت GigaDevice که نامشون با GD32 شروع میشه ( برای مثال GD32F103C8T6 ) استفاده کنید که قیمت بالاتری دارن ولی با میکروکنترلر های STM32 سازگارن و مشکل تقلبی بودن و از این قبیل مشکلات ندارن.
                یا اینکه همون مدل STM32 ولی نو بخرید و جایگزین کنید ، که احتمال زیاد مشکل حل میشه ولی قطعی نیست چون باز هم احتمال داره بخاطر تقلبی بودن کار نکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X