سلام دوستان، من یک برنامه در محیط آردوینو نوشتم و روی یک (و چند) ماژول Bluepill با میکرو STM32F103C8T6 با حافظه 128 کیلو بایت که چند سال پیش خریداری کردم، به راحتی اجرا میشه و کار میکنه. اما همین برنامه رو روی ماژولی که اخیرا از سایت خریداری کردم و دقیقا همون مشخصات بردهای قدیمی رو داره میریزیم اجرا نمیشه. برای اطمینان از اینکه روی بردهای قدیمی کار می کنه، یک برد که چند سال پیش خریدم و تا حالا باز نکرده بودم رو امروز تست کردم و اجرا شد. تعداد زیادی برد جدید خریدم و تقریبا روی ده برد جدید امتحان کردم و جواب نگرفتم. آیا بردهای جدید تنظیمات خاصی دارند که من نمیدونم یا اینکه خراب هستند و مشکل دارند؟
این توضیح رو هم بدم که تازه کار نیستم و مدل و ظرفیت بردها رو توی نرم افزار STM32 ST-LINK Utility چک می کنم و از میکرو و حافظه مطمئن هستم، در آردوینو هم تنظیمات درست رو اعمال می کنم.
ضمنا بردهایی که به اسم 64 کیلوبایت در سایت به فروش میرسه همگی حافظه 128 کیلوبایت دارند.
لطفا راهنمایی بفرمایید
این توضیح رو هم بدم که تازه کار نیستم و مدل و ظرفیت بردها رو توی نرم افزار STM32 ST-LINK Utility چک می کنم و از میکرو و حافظه مطمئن هستم، در آردوینو هم تنظیمات درست رو اعمال می کنم.
ضمنا بردهایی که به اسم 64 کیلوبایت در سایت به فروش میرسه همگی حافظه 128 کیلوبایت دارند.
لطفا راهنمایی بفرمایید
دیدگاه