اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدوم حافظه مناسبه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدوم حافظه مناسبه؟

سلام
    من یه پروژه دارم که باید با فعال شدن یک سری کلید (حدود 10 کلید) پیغام مناسبی به صورت صوتی پخش شود . این را برای یک مدار دزدگیر سخنگو احتیاج دارم. حالا مانده ام که از چه حافظه ای استفاده کنم که کارم آسانتر بشود . ممنون می شم از دوستانی که تجربه دارند مرا راهنمایی کنند.

پاسخ : کدوم حافظه مناسبه؟

اگه مییزان صدایی که میخوایین ضبط کنین کمه و کیفییت خیلی مهم نیست میتونی از ای سی های ضبط صدا به شماره های
    isd2560 یا isd 4004 و... استفاده کنی
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

اگه میخوای دیجیتالی ضبط کنی فقط AT45db161 کارش عالیه - توپ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
        اگه مییزان صدایی که میخوایین ضبط کنین کمه و کیفییت خیلی مهم نیست میتونی از ای سی های ضبط صدا به شماره های
        isd2560 یا isd 4004 و... استفاده کنی
        نوشته اصلی توسط fakheri
        اگه میخوای دیجیتالی ضبط کنی فقط AT45db161 کارش عالیه - توپ
        دوستان ممنون از جواباتون.میشه بگید قیمت این آی سی ها چنده ؟و با چه پروتکلی کار می کنند؟ راستش جملاتی که می خواهم ضبط کنم کوتاهه ولی کیفیت پخش صدا برام مهمه.میشه یه مقدار درباره آدرس دهی این آی سی ها تو ضیح بدید خیلی ممنون :rolleyes:

دیدگاه

آی سی اولی که پروتکل خاصی نداره و حتی بدون میکرو هم راه میوفته (الان دیگه سخت گیر میاد میگن تولیدش متوقف شده)
          ولی آی سی دوم isd4004 مدت بیشتری ضبط میکنه و با پروتکل spi کار میکنه قیمتش هم با توجه به مدتی که میتونه ضبط کنه فرق میکنه
          15 دقیقه ایش رو من از مشهد خریدم 12 هزار تومان
          راه اندازی هردوتاش سادست
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X