اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با ای سیad7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با ای سیad7730

کسی تا به حال باای سی ad7730 کار کرده من چند سوال دارم

آیا برای ad7730 باید برنامه نوشت یعنی این ای سی مسل میکرو کنترولر نیاز به برنامه نویسی دارد

کسی کوه را برداشت که از سنگ ر یزه ها شروع کرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html

یه وقت رو تشکر کلیک نکنیدآ‌ها،جیزه!!

پاسخ : کار با ای سیad7730

دوست عزیز در این سایت در مورد این ای سی اطلاعات زیاد است من فقت چند سوال دارم که باید کسی رو پیداکنم که با این ای سی کار کر ده باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shoeyb
      دوست عزیز در این سایت در مورد این ای سی اطلاعات زیاد است من فقت چند سوال دارم که باید کسی رو پیداکنم که با این ای سی کار کر ده باشه
      خب سوالتونو بفرمایید ، شاید کسی بلد باشه جواب بده

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21006.0
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

سلام آقا حمید من قبل از این که این سوال رو بزارم تمام سوالهایی که شما جولب داده بودید رو خواندم وخدا خدا میکر دم که یکی مثل شما که با لودسل وتقویت کنندها کار کرده بودید جولب من رو بده
        :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

آقا حمید من دارم یک پروژه ترا زوی دیجیتالی با دقت یک گرم رو انجام می دم و بخواط همین هم من یک لودسل 5 کیلویی و یک تقویت کننده سفارش دادم وخریدم من
        حالا ماندم لودسل و یک تقویت کننده و می خواهم اگر شما من رو کمک کنید این کار رو انجام بدم
        من بر نامه نویسیم رو با بیسکام انجام می دم و برنامه نویسیم هم بد ک نیست و لی در حد حر فه ای نیستم
        فعلا می خواهم در مورد ای سی ad7730یک چیزهایی بدانم و بعد برم سر وقت ای سی خودم
        1. آیا ای سی خود add7730نیاز به بر نامه نویسی دارد یا نه یا از طرق پرت isp با میکرو ار طباط برقرارمی کند وخود ای سی یک کتاب خوانه دارد که ما طبق این کتاب خانه ای که ای سی دارد بر نامه را می نویسیم

این سوال اولم بود که در باره این ای سی دارم با جواب شما من سوالهایم رو به ترتیب می گویم

لطفا این تاپیک رو دنبال کنید با کمال تشکر
        :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

دیدگاه

خواهش میآ‌کنم ، شما لطف دارید

نوشته اصلی توسط shoeyb
          1. آیا ای سی خود add7730نیاز به بر نامه نویسی دارد یا نه یا از طرق پرت isp با میکرو ار طباط برقرارمی کند وخود ای سی یک کتاب خوانه دارد که ما طبق این کتاب خانه ای که ای سی دارد بر نامه را می نویسیم
          اگر منظورتون اینه که برنامهآ‌ای باید روی خود AD7730 پروگرام بشه ، باید عرض کنم خیر
          AD7730 باید بصورت سریال ( سنکرون ) با یک کنترلر در ارتباط باشه

بنده برای این چیپ یه کتابخونه نوشتم که در پستی که لینک دادم توضیح داده شده.
          البته با زبان C

در مورد نحوهٔ دقیق ارتباط برقرار کردن با این آی سی ، دیتاشیتش خیلی خوب توضیح داده
          چون مدتآ‌ها پیش با این چیپ کار کردم جزییات رو فراموش کردم !
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

آقا حمید خیلی ممنون از کمک های شما اگر بیشتر و به زبان ساده کانفیک کردن الکترونیکی add7730را توضیخ بهدهید و بگوید من چگونه می توانم با بیسیک با پرت آسنکرو ار تباط بر قرار کنم ممنون می شم از شما

در ضمن من ای سی که گرفتم برای تقویت خورجی لودسل ina125 این هست آیا شما می توانید برای راه اندازی این من رو کمک کنید با کمال تشکر

این هم دیتاشیت ای سی ina125

http://www.ecapic.ir/image/ECA-090806141935.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shoeyb
              آقا حمید خیلی ممنون از کمک های شما اگر بیشتر و به زبان ساده کانفیک کردن الکترونیکی add7730را توضیخ بهدهید و بگوید من چگونه می توانم با بیسیک با پرت آسنکرو ار تباط بر قرار کنم ممنون می شم از شما
              خواهش میآ‌کنم

در مورد کانفیگ دقیق AD7730 که چیز زیادی یادم نیست ، باید برنامهآ‌ای که نوشته بودمو مطالعه کنم.
              منتها فعلا سرم کمی شلوغه ، شما حتما یکبار دیتاشیت رو مطالعه بفرمایید ، مطمئنم مفید واقع میشه :smile:

توابعی که بنده معرفی کرده بودم اینطوری بود ( فقط به اسمشون توجه کنید ایده بگیرید ) :
              کد PHP:
              // Public Functions
              void AD_InitHW(void);
              unsigned int AD_readReg(char regAddrchar continuouschar bitNum);
              void AD_readReg24(char regAddrunsigned int *highunsigned int *low);
              void AD_writeReg(char regAddrunsigned int datachar bitNum);
              void AD_writeReg24(char regAddrunsigned int highunsigned int low);
              unsigned int AD_readCont16(void);
              void AD_stopReadCont(void);

// Low level Functions
              void AD_writeData(unsigned int datachar bitNum);
              unsigned int AD_readData(char bitNum); 

در مورد زبان بیسیک هم متاسفانه بنده نمیآ‌تونم کمکی کنم

نوشته اصلی توسط shoeyb
              در ضمن من ای سی که گرفتم برای تقویت خورجی لودسل ina125 این هست آیا شما می توانید برای راه اندازی این من رو کمک کنید
              خود AD7730 تقویت هم انجام میده ، فکر نمیآ‌کنم نیازی به تقویت کنندهٔ جدا داشته باشید
              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

ببخشید آقا حمید یک سوال دیگر ببینید رو ش کاری که می خواهم انجام دهم درست است یا نه

اول من ad7730 را از نظر سخت افزاری کانفیک می کنم با پوت spi میکر یعنی
                sck===sclk
                miso===dout
                mosi===din
                cs===== gnd به زمین

بعد یک متغیر تعریف کنم و بگویم سریال ها را از پوت spi ad7730در یافت کنه و بعد به متغیرم بریزه و بعد رو ی lcd نمایش بدهد من بااین کار مقدار اعداد ادسی را می توانم ببینم و بعد یک جدول برای آن درست می کنم و طبق این جدول مقدار وزن من در lcd نمایان می شود
                lممنون می شم که شما من رو راهنمایی کنید که این راه درست است یا نه و یا چیزهایی دیگر هم باید به آن اضافه شود با کمال تشکر از شما

دیدگاه

توی کانفیگ کردن پورت SPI به دیتاشیت AD7730 توجه کنید. که دیتا در لبهٔ بالارونده خونده میشه یا نه
                  البته من توی کارم SPI نرمآ‌افزاری درست کرده بودم برای خودم ، که بتونم به هر پورتی وصلش کنم

در مرحلهٔ بعد باید AD7730 از نظر نرمآ‌افزاری کانفیگ بشه. یعنی رجیسترهاش با مقادیر درست پر بشه.
                  یعنی دستورات خاصی ( که الان هیچی یادم نیست ) بهش ارسال کنید تا آیآ‌سیتون آمادهٔ استفاده بشه.
                  مثلا بگید Bipolar کار کنه یا نه.
                  فیلترش چطوری باشه.
                  نمونهآ‌برداری پیوسته انجام بشه یا دونه به دونه.
                  و بقیه موارد مورد نیاز که در دیتاشیت خیلی ساده و خوب توضیح داده شده.

بعدش هم که مرحلهٔ خوندن از AD7730 و نمایش مقدار یا مثلا تبدیلش به وزن هست.

مهمترین قسمتش تنظیم رجیسترهای AD7730 هست که بسته با کارتون باید مقدار دهی بشن.
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

من حالا متوجه شدم که چه جوری کار می کنه پس ما باید از طریق پرت spi داده ای طبق دیتاشیت ای سی بفرستیم یعنی همان ریجیستر و بعد جواب آن رو بگیریم
                    خیلی ممنون
                    من چند روز دیگه میرم تهران و یکad7730 می خرم و باهاش کار عملی رو شروع می کنم

ولی از شما می خواهم زمانی که وارو کار عملی شدم سوال هایم راجواب بدین من سوال هایم را تو همین جا می زارم
                    :bye :bye :bye :bye :bye :bye

دیدگاه

ببخشید من یک سوال قبل از خریدن این ای سی به فکرم آم که من این لودسلی که خریدم 5 کیلو هست ویک گرم خطا ی آن هست من با ای سی ad7730 تا چند گرم خطا رو می توانم بدست آورم
                      :redface: :redface: :redface:

دیدگاه

البته من دقیقا جواب سوالتونو نمیآ‌دونم ، ولی فکر کنم بستگی به تنظیماتی داره که روی AD7730 انجام میآ‌دید.

مثلا اگر اونرو روی Unipolar بزارید و بصورت ۱۶ بیتی بخونید ، 5Kg تقسیم بر 65536 میشه 0.000076294Kg
                        چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
                          البته من دقیقا جواب سوالتونو نمیآ‌دونم ، ولی فکر کنم بستگی به تنظیماتی داره که روی AD7730 انجام میآ‌دید.

مثلا اگر اونرو روی Unipolar بزارید و بصورت ۱۶ بیتی بخونید ، 5Kg تقسیم بر 65536 میشه 0.000076294Kg
                          خیلی خیلی ممنون

این طوری که شما گفتید از یک گرم خطای آن کمتر شده

من رفتم بخرم در تهران یک جا پیدا کردم طرف گفت ارجینالش هست 17 هزار تومان که تمام کرده و غیر ار جینالش هست 15 هزار تومان آیا این دو فرق هم دارد

دیدگاه

آقا حمید من از تهران یک ای سی ad7730خریداری کردم و و کار با این ای سی رو شروع کردم خواهش می کنم از این پس این تاپیک رو دنبال کنید

با کمال تشکر

دیدگاه

یه عکس از آی سی بگیر و بگذار اینجا. احتمالا تقلبیشو خریدی که گرونتر از اصلشه!
                              پایا الکترونیک اصلشو داره 13500 تومان!
                              امیدوارم مال شما تقلبیش نباشه که دردسر میشه.
                              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X