اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک برای hm-tr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک برای hm-tr

من برای ارتباط port com با micro باید چیکار کنم؟از اول تا آخرشو بهم بگید.

پاسخ : درخواست کمک برای hm-tr

اول شما باید یه چیزایی رو بگین تا بچه ها بتونند بیشتر کمک کنند :NO:
    1- ماژول شما HM-TR/232 است یا HM-TR/TTL فرقشون هم این است که در HM-TR/232 یک آی سی MAX232 وجود داره و بطور مستقیم به پورت COM وصل میشه ولی HM-TR/TTL جای این آی سی خالیه و باید بین ماژول و رایانه از MAX232 استفاده کرد..
    2- برنامه نویسی سمت کامپیوتر بلد هستین با نه و اگر آره با چه زبانی کار میکنید.
    3- با چه میکرویی کار میکنید؟
    دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amintlk
      اول شما باید یه چیزایی رو بگین تا بچه ها بتونند بیشتر کمک کنند :NO:
      1- ماژول شما HM-TR/232 است یا HM-TR/TTL فرقشون هم این است که در HM-TR/232 یک آی سی MAX232 وجود داره و بطور مستقیم به پورت COM وصل میشه ولی HM-TR/TTL جای این آی سی خالیه و باید بین ماژول و رایانه از MAX232 استفاده کرد..
      2- برنامه نویسی سمت کامپیوتر بلد هستین با نه و اگر آره با چه زبانی کار میکنید.
      3- با چه میکرویی کار میکنید؟
      من با atmega16 کار می کنم.می خواستم بدونم میشه یک ماژول رو به کامپیوتر وصل کرد و یکی رو به میکرو و پایه های میکرو رو بیسیم با کامپیوتر کنترل کرد؟
      -

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOMOelite
        من با atmega16 کار می کنم.می خواستم بدونم میشه یک ماژول رو به کامپیوتر وصل کرد و یکی رو به میکرو و پایه های میکرو رو بیسیم با کامپیوتر کنترل کرد؟
        آره می تونید این کارو بکنید فقط اگر ماژول ها تون HM-TR/TTL است از یک max232 برای اتصال به کامپیو تر استفاده کنید...
        دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X