من مشغول ساخت دستگاههی هستم که در اون امکان استفاده از کامپبوتر نیست ولی باید کلی اطلاعات را روی تصویر نمایش بدم .قیمت LCD های بزگ هم نسبت به یک مانیتور LCD آماده خیلی زیاده ، در کل صرفه به استفاده از مانیتوره ولی مشکل سره راه اندازی و نمایش تصویر توسط میکروه . اگه کسی در این زمینه کار کرده راهنمایی کنه تا همه بتونند استفاده ببرند . با تشکر . :question:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
رسم تصاویر روی TV یا مانیتور
Collapse
X
-
پاسخ : رسم تصاویر روی TV یا مانیتور
نوشته اصلی توسط saeydkazemiمن مشغول ساخت دستگاههی هستم که در اون امکان استفاده از کامپبوتر نیست ولی باید کلی اطلاعات را روی تصویر نمایش بدم .قیمت LCD های بزگ هم نسبت به یک مانیتور LCD آماده خیلی زیاده ، در کل صرفه به استفاده از مانیتوره ولی مشکل سره راه اندازی و نمایش تصویر توسط میکروه . :question:
آخرش هم ارزون تر در میاد هم خیلی راحتترهIt's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل
دیدگاه
-
یادمه که قبلا یه پروژه خارجی دیده بودم که توسط AVR تصویر رو روی تلویزیون انداخته بود, عکسه فیلم ماتریکس توش بود, منم دانلود کرده بودم اما هر کاری کردم پیداش نکردم وگرنه پروژه رو پ میکردم. :angry:
یادمه توسط یه آی سی آنالوگ این کارو کرده بود.
بازم میگردم اگه پیداش کردم پ میکنم. :redface:دانلود کی های جدید کاسپر
جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
با این آی دی تماس بگیرید :
sam.shark360
دیدگاه
-
در مورد این آیسی سرچ کن
KIMIYAVIC-8
بخدا شماره یک آی سی ایرانیه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
توی این سایت
http://agape.ir/
قبلا یه کارت گرافیک طراحی کرده بود گزاشته یود ولی چند وقته سایتش خرابه ؟؟؟
یه دونه cpld و یک avr روی برد بود
دیدگاه
دیدگاه