اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رسم تصاویر روی TV یا مانیتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رسم تصاویر روی TV یا مانیتور

من مشغول ساخت دستگاههی هستم که در اون امکان استفاده از کامپبوتر نیست ولی باید کلی اطلاعات را روی تصویر نمایش بدم .قیمت LCD های بزگ هم نسبت به یک مانیتور LCD آماده خیلی زیاده ، در کل صرفه به استفاده از مانیتوره ولی مشکل سره راه اندازی و نمایش تصویر توسط میکروه . اگه کسی در این زمینه کار کرده راهنمایی کنه تا همه بتونند استفاده ببرند . با تشکر . :question:

پاسخ : رسم تصاویر روی TV یا مانیتور

سلام
    اگه هدفت نمایش تصویر دیاگرام نمودار عکس یا فیلم برو با arm -fpga اگه فقط text برو با میکرو حتی با 2313 هم میشه
    ایمان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeydkazemi
      من مشغول ساخت دستگاههی هستم که در اون امکان استفاده از کامپبوتر نیست ولی باید کلی اطلاعات را روی تصویر نمایش بدم .قیمت LCD های بزگ هم نسبت به یک مانیتور LCD آماده خیلی زیاده ، در کل صرفه به استفاده از مانیتوره ولی مشکل سره راه اندازی و نمایش تصویر توسط میکروه . :question:
      برای راه اندازی ای سی دی توی این سایز ، بهترین راه استفاده از کامپیوترهای Think Client یا Industrial PC
      آخرش هم ارزون تر در میاد هم خیلی راحتتره
      It's not the Strongest that Survive, Nor the Most Intelligence, But the ones Most Responsive to Change
      گونه هایی که شانس بقا دارند ، نه قویترین هستند و نه باهوشترین بلکه آنهایی هستند که بیشترین آمادگی تغییرات را دارند !
      چارلز داروین - بنیانگذار نظریه تکامل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eimangh
        سلام
        اگه هدفت نمایش تصویر دیاگرام نمودار عکس یا فیلم برو با arm -fpga اگه فقط text برو با میکرو حتی با 2313 هم میشه
        دوست عزیز اگر در این مورد نقشه یا اطلاعاتی دارید ممنون میشم کمک کنید . :nice:

دیدگاه

اگه میخوای مانیتور یا tv با میکرو راه اندازی کنی تو همین سایت یک سرچ در مورد ارتباط میکرو با tv بزن اطلاعات خوبی پیدا می کنی .
          در ضمن اگه موفق به ساخت شدی ما رو هم بی نصیب نذار.
          با تشکر

دیدگاه

اگه فقط متن باشه کارت راهته یه تبلیغ تو امجد دیدم که چیپ به میکرو وصل میشد بعد خروجی به تلویزیون و کاراکترها هم مثل پورت سریال ارسال میشد.

دیدگاه

یادمه که قبلا یه پروژه خارجی دیده بودم که توسط AVR تصویر رو روی تلویزیون انداخته بود, عکسه فیلم ماتریکس توش بود, منم دانلود کرده بودم اما هر کاری کردم پیداش نکردم وگرنه پروژه رو پ میکردم. :angry:

یادمه توسط یه آی سی آنالوگ این کارو کرده بود.

بازم میگردم اگه پیداش کردم پ میکنم. :redface:
              دانلود کی های جدید کاسپر
              جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
              با این آی دی تماس بگیرید :
              sam.shark360

دیدگاه

در مورد این آیسی سرچ کن

KIMIYAVIC-8
                بخدا شماره یک آی سی ایرانیه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام
                  به این پروژه هم یه نگاه بندازید.

http://www.mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 222&Itemid=57

موفق باشید.

دیدگاه

دوستان کسی راهی بلد نیس ؟؟؟؟ منم همینکارو میخوام انجام بدم ، فقط هم میخوام یکسری تکست و چهار تا خط فرم دهی با رنگ سبز (یا هر رنگ دیگه) تولید کنم و نمایش بدم

دیدگاه

میتونی به لینک زیر یه سری بزنی درباره رسم تصاویر روی تلویزیون
                      http://electronic31.blogsky.com

دیدگاه

توی این سایت
                        http://agape.ir/
                        قبلا یه کارت گرافیک طراحی کرده بود گزاشته یود ولی چند وقته سایتش خرابه ؟؟؟
                        یه دونه cpld و یک avr روی برد بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X