اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رله 24 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رله 24 ولت

آقا من می خوام با میکرو یه رله 24 ولتی رو روشن کنم ؟ روشی توی ذهنتون هست؟......(میکرو 5ولتی)

آقا یه سوال دیگه من هر وقت داخل مدرا یه ترانزیستور رو داخل مد سویچ استفاده می کنم و ا¾ا¾ایه بیس رو به میکرو وصل می کنم و با میکرو ترانزیتسور رو وشن می کنم اگر روی ا¾ایه کالکتور ترانزیستور یه رله باشه و رله روشن بشه شدت جریان مدار به شدت بالا می ره برای رفع این مشکل چی می گین؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : رله 24 ولت

روش نداره که. :biggrin: شما اگه میخوای یه رله 24 ولت رو روشن کنی خب باید 24 ولت هم برق داشته باشی دیگه. مثلاً یه ترانس...

دیدگاه

آقا شما در نظر بگرین که اصلا من می خوام یه رله 5ولت رو روشن کنم مشکل اصلی من این هست که با ترانیزستور یا به صورت مستقیم (دستی )رله رو روشن می کنم جریان زیادی مدار می کشه (مثلا ال سی دی کمرنگ تر می شه)... چه جور می تونم از افت این جریان جلوگیری کنم؟
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

رله های 5 ولتی آنقدر ها هم جریان نمیکشند چه مستقیم چه با ترانزیستور.

در ضمن یعنی انقدر جریان دهی منبعت پایینه؟

یه جای مدارت میلنگه... :NO:
        .
        .
        .

دیدگاه

اولا سعی کن از ترانزیستورهای PNP استفاده کنی

دوما شما می خواهی با میکرو بیس ترانزیستور را کنترل کنی و خود ترانزیستور را به تغذیه اصلی وصل کنی، اینها چه منافاتی با هم دارند؟ حالا تغذیه اصلی چه 5 ولت چه 24 ولت. یک مقاومت 100 اهم هم بین بیس و میکرو قرار بده

سوما، یا منبع تغذیه شما قدرت جریان دهی کافی نداره ، یا از رله خفن و بزرگ داری استفاده می کنی. رله چند آمپر خریدی؟
          از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
          گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

برای اینکه روشن شدن رله تاثیری روی ال سی دی نذاره بهتره تغذیه رله رو از رگولاتوری که میکرو بهش وصله نگیری چون رله که تغذیه رگوله شده نمی خواد! در ضمن چون تغذیه مدارت کمتر از ولتاژ رلست بهتره از ترانزیستور منفی سر راه گراند رله استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
              آقا من می خوام با میکرو یه رله 24 ولتی رو روشن کنم ؟ روشی توی ذهنتون هست؟......(میکرو 5ولتی)

آقا یه سوال دیگه من هر وقت داخل مدرا یه ترانزیستور رو داخل مد سویچ استفاده می کنم و ا¾ا¾ایه بیس رو به میکرو وصل می کنم و با میکرو ترانزیتسور رو وشن می کنم اگر روی ا¾ایه کالکتور ترانزیستور یه رله باشه و رله روشن بشه شدت جریان مدار به شدت بالا می ره برای رفع این مشکل چی می گین؟
              بنام خدا
              با سلام
              با این روش ، میتونید ، رله 24 ولتی رو ، توسط یک میکرو کنترولر ، راه اندازی نمایید.

با احترام
              17/9/88

دیدگاه

میتونید از مدولاسیون استفاده کنید
                بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X