اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل درساخت ساعت دیجیتال ( یه نفر کمک کنه)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل درساخت ساعت دیجیتال ( یه نفر کمک ک&#160

[color=green]
    نوشته اصلی توسط هادی عبدی
    در avr ها سیستم Real Time Clock در خودش وجود داره و فقط کریستالش به دو پایه میکرو وصل میشه ولی در pic یا 8051 وجود نداره شما بایداز تراشهایی مثل DS1307 یا ....به میکرو وصل کنید و طریفه ارتبات اون هم از طریقه I2C مثل ایسی های حافظه مثل24c64 می باشد
    [quote author=saleh link=topic=6037.msg22931#msg22931 date=1171005160]
    [color=green]سلام:

اقا هادی من تازه کارم واز( I2C مثل ایسی های حافظه مثل24c64 ) چیزی سر در نمارم :cry: :cry:
    اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید

آقای رضا هوشنگی سلام:
    من هم مثل خودتون یه برنامه نوشتم که علاوه برساعت دارای تقویم هستش (روز /ماه/ سال ) ولی همین طوری که گفتم زمانش خوب نیستش
    من با8051سه الی چهار برنامه بیشتر ننوشتم برای همین از برنامه ها چیزی نفهمیدم(به نظرم برای میکرو8051 نبود)
    اگه ممکنه خودتون محبت کنید توضیح خوبی بدین (می دونم ضحمت هستش :icon_razz: :icon_razz

دیدگاه

پاسخ : مشکل درساخت ساعت دیجیتال ( یه نفر کمک کنه)

سلام صالح جان.
      راستش متأسفانه من فعلا در گیر یه پروژه وقت گیرم و متأسفانه خودم هم نتونستم تقویم رو کامل کنم . انشاا... در اسرع وقت تکمیلش می کنم وتو انجمن قرارش می دم.
      اگر هم شما زودتر به نتیجه رسیدی که چه بهتر.
      موفق باشی.
      خبرآمد خبری در راه است
      سرخوش آن دل که از آن گاه است

دیدگاه

پاسخ : یه مشکل

نوشته اصلی توسط هادی عبدی
        در avr ها سیستم Real Time Clock در خودش وجود داره و فقط کریستالش به دو پایه میکرو وصل میشه ولی در pic یا 8051 وجود نداره شما بایداز تراشهایی مثل DS1307 یا ....به میکرو وصل کنید و طریفه ارتبات اون هم از طریقه I2C مثل ایسی های حافظه مثل24c64 می باشد
        PIC هم این قابلیت رو داره . تو سری های 12 و 16 و 18 مثل avr هست که با کمک تایمر 1 پیاده سازی میشه و تو سری 24 عملکردی مثل ds1307 داره که ساعت/تقویم داخلی میشه .
        به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X