با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما.من میخوام که یک سوال از شما بپرسم و خواهش میکنم که خیلی واضح جوابم رو بدهید.من میخوام که کار با میکرو کنترلرها رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم و میخوام که تو این کار پیشرفت کنم.برای شروع کار از کدام نوع میکرو کنترلر و کتابی برای یادگیری استفاده کنم.خیلی ها میگن که کتاب میکرو کنترلر 8051 علی مزیدی رو مطالعه کنم.آیا از همین کتاب شروع کنم یا شما پیشنهاد دیگری دارید.لطفا کمکم کنید.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شروع کار با میکروکنترلرها
Collapse
X
-
پاسخ : شروع کار با میکروکنترلرها
سلام
دوست عزیز بستگی داره که بخواین چه کارایی انجام بدین
ببینید در کل اگر یک نفر اسمبلی رو یاد بگیره چون زبونش خیلی به دستگاه نزدیکه ، بعدا هر میکرویی هم که با هر زبانی کار بکنه قادره که کارهای اساسی رو روش انجام بده
مثلا شما با pic کار می کنید و برای راه اندازی یک lcd به زبان c هم برنامه می نویسید اما میبینید سرعت نمایش تصویرها کمه . حالا اگه اسمبلی بلد باشید می تونید با تغییر دستورات این مشکل رو برطرف کنید
برای یاد گرفتن اسمبلی همین کتابی که بهتون گفتند خوبه.
اما اسمبلی زبان سختی هست (چون سطح پایینه) و اگر خواستید راحت تر کار کنید می تونید همونطور که دوستمون گفتند از avr استفاده کنید و با codevision یا bascom برنامه بنویسید. برای codevision میتونید از کتاب پرتویی فر استفاده کنید . و برای بسکام از کتاب کاهه .
اگر هم منظورتون از حرفه ای کار کردن اینه که یه میکروکنترلر می خواین که امکانات زیادی داشته باشه ، برین سراغ arm ....
اووف چقدر تایپ کردم ..............
بازم سوال داشتید بگید
اما منابع در مورد arm کم هست و برای مبتدی ها اصلا توصیه نمیشه از این شروع کنندDon't hesitate to ask any question ..
دیدگاه
-
یعنی اگر زبان اسمبلی رو یاد بگیریم هر میکرویی رو با هر کامپایلری میتونیم برنامه نویسی کنیم؟ اگر اینطور باشه فکر کنم عاقلانه ترین راه باشه
منم خودم میخوام کار با میکروها رو دوباره شروع کنم و اینبار انتخابم " ارم " هست . قبلا با ای وی ار و پی ای سی کار کرد و با پی ای سی هم چنتا پروژه بستم اما یه یکی دو سالی هست گذاشتمش کنار . شدیدن مجذوب ویژگی های ارم شدم اما هنوز درگیر راه یادگیریشم
دیدگاه
-
سلام رفیق
برا این که یه مهندس ، مهندس بشه از کلاس اول شروع میکنه
برا اینکه توان رو بدونی باید ضرب رو بدونی و قبلش باید جمع
برا اینکه زبان بیسیک بدمنی باید C و قبلش اسمبلی بدونی
سخته ولی وقتی با اسمبلی می نویسی رجیستر رو لمس میکنی میدونی داری چه کار می کنی
در کل اسمبلی مزیدی انتخاب من بود
دیدگاه
-
دوست خوبم به نظر من این بهترین تصمیم زندگیته . امیدوارم موفق باشی :applause:
ولی اگه بتونی راجعه به جزئیات چیزی که میخوای و کاری که می خوای انجام بدی بیشتر توضیح بدی و بگی رشته ات چیه و هدفت چیه و علاقت برای مثال به برنامه نویسی محض بیشتره یا دوست داری الکترونیکی هم باشه بهتر راهنمایی می شیلبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد
دیدگاه
دیدگاه