پاسخ : من تازه عضو شدم میخوام با میکرو کار کنم باید از کجا شروع کنم ؟
اگه میخوای AVR یاد بگیری کتاب مهندس ره افروز ؛ انتشارات نص (اگه اشتباه نکنم) کتا خیلی خوبی البته به زبان C آموزش میده ولی مفاهیمش خیلی خوبه .
موفق باشید
بله کتاب آقای مهندس امیر ره افروز من هم امروز گرفتم و یک نگاهی انداختم! کتاب جالبی هست.
مخصوصا من خودم کتابی که با c آموزش بده ندیده بودم!
البته جناب مهندس خودشون عضو سایت هستند اگر تاپیک رو دیدند شاید اگر توضیح مختصری بدن خیلی مفید باشه.
من فکر میکنم قبل از اینکه انتخاب خانواده میکرو کنترولر مهم باشه انتخاب زبان برنامه نویسی مهمتره.
شما اگه زبان اسمبلی یادبگیری بعدا خیلی بهتر میتونی زبانهای سطح بالا رو عیب یابی کنی. سعی کن حداقل یه برنامه با اسمبلی بنویسی و تو اون با رجیستر های تایمر و UART کار کنی
احتمالا 8051 برای استفاده و یادگیری از بقیه در دسترس تره. بعد از اون میتونی سراغ AVR بری. چون محصولی از همون سازنده 8051 هستش و شباهت های زیادی با هم دارن.
حالا اینکه با چه زبانی برای AVR برنامه بنویسی. من تا حالا برنامه نویس حرفه ای ندیدم که با بیسیک برای AVR برنامه نویسی کنه. در ضمن فکر نمی کنم بیسیک برای PIC یا ARM کامپایلر داشته باشه.
پس شما اگه C یاد بگیری و با اون برنامه بنویسی میتونی سورس های برنامه رو ( با کمی تغییر) برای میکرو های مختلف استفاده کنی.
نکته دیگه اینکه سورسهایی رو که خود Atmel تو سایتش گذاشته به زبانC هستن.
دیدگاه