اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با نویز روی تابلو روان رفرشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با نویز روی تابلو روان رفرشی

با سلام خدمت تمامی دوستان
    من یه تابلو روان رفرشی 24در96 درست کردم با شیفت ریجستر در ستونها و ترانزیستور در سطر ها با pic18f452 و با منبع تغذییه سوییچینگ 5 ولت 4 امپری که دیتا رو هم از mmc میخونه و پخش میکنه.
    حالا مشکل اینجاست که خیلی نویز روش میافته به این صورت که کنار متن نوشته چند تا لامپ بصورت اتفاقی توی هر سطر روشن و خاموش می شن و زیبایی تابلو رو گرفتن.
    من خودم فکر می کنم از منبع تغذییه سوییچینگ باشه .
    نظر دوستان چیه؟ :question:
    ممنون

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

پاسخ : مشکل با نویز روی تابلو روان رفرشی

سلام

ولی من فکر میکنم از نحوه ی نمایشت هست...

ترتیب زیر رو رعایت کن :
    1.ریختن اطلاعات روی سطر ها
    2.فعال سازی ستون
    3.تاخیر زمانی
    4غیر فعال کردن ستون
    5.ریختن اطلاعات ستون بعد روی سطر ها...

معمولا اگه جای مرحله ی 4و5 رو عوض کنید یک سایه ی کم رنگی اطراف متن هاتون میاد...

موفق باشید

دیدگاه

نه دقیقا همین ترتیبو عمل می کنم
      مشکل من سایه نیست بلکه چشمک های مثلا 0.5 ثانیه اییه
      مشکل سایه دقیقا همین راهی که شما گفتید راه حلشه و لی این سایه نیست
      من دارم تصویرو با 10 فریم در ثانیه روی تابلو که از mmc میخونم پخش می کنم توی فریما در حد چند فریم زمان چشمک هاست یعنی چند دهم ثانیه انگار مثلا تصویر داره با گرد و خاک پخش می شه (یا بهتر بگم توی هر سطر چند لامپ اضافی دنبال نوشته هست که نباید باشه) :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
        مشکل اینجاست که خیلی نویز روش میافته به این صورت که کنار متن نوشته چند تا لامپ بصورت اتفاقی توی هر سطر روشن و خاموش می شن و زیبایی تابلو رو گرفتن.
        من خودم فکر می کنم از منبع تغذییه سوییچینگ باشه .
        نظر دوستان چیه؟ :question:
        اگه میخای مطمئن بشی که آیا واقعا بخاطر نویز است یا نه....من این راه حل رو بهت پیشنهاد میکنم:
        ارت=منفی ورودی مدارت رو با یک سیم به یک لوله آهنی آب که از دیوار یا زمین رد شده وصل کن :rolleyes:
        اگه مشکل حل شد باید بایک آیسی زمین مجازی بسازی ودر خود مدارت قرار بدی....
        اما اگر جواب نگرفی بدون که مشکل از HEX است.
        موفق باشید.......
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

میتونم بپرسم چطوری؟

دیدگاه

سلام
            منم همین مشکل رو داشتم که با کلی بال پایین کردن با لحیم کردن خازن 10u
            روی هر IC مشکلم تا حد زیادی حل شد
            اشکال دیگه مدار من این بود که از ترانزیستورهای Mosfet برا سوئیچ ستونها استفاده کرده بودم
            که با تعویض اونا با ترانزیستورهای دارلینگتون سیلیکونی کلهم اجمعین مشکلات نویز تابلو برطرف شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
              میتونم بپرسم چطوری؟
              قبلا با یکی از دوستان مدار آمپلی فایری راطراحی کردیم.که برای اکولایزر آن از آیسیTSL074CN بکار بردیم.از دوبخش آن برای اکولایزر و از یک بخش آن برای زمین مجازی استفاده کردیم.میتوانی به دلخواه از هر بخش آن برای این منظور استفاده کنی اما چون موضوع مال 2سال پیش است یادم نیست که چجوری!!!
              اما آقای majid sh هم درست میفرماین.
              باید در نزدیک ترین قسمت تغذیه آیسی خازن 10u و 100n استفاده کنی وهیچ فنی هم به تغذیه یا مدار متصل نکنی.
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                اما اگر جواب نگرفی بدون که مشکل از HEX است.
                یکم بیشتر در مورد ای سی زمین مجازی توضیح می دیین؟(شرمنده من عمرانی هستم و . . . )
                اشکال دیگه مدار من این بود که از ترانزیستورهای Mosfet برا سوئیچ ستونها استفاده کرده بودم
                که با تعویض اونا با ترانزیستورهای دارلینگتون سیلیکونی کلهم اجمعین مشکلات نویز تابلو برطرف شد
                من از TIP122 برای درایو ستون ها استفاده کردم توی دیتا شیتش نوشته NPN Epitaxial Darlington Transistor
                ماسفت که نیست ؟
                باید در نزدیک ترین قسمت تغذیه آیسی خازن 10u و 100n استفاده کنی وهیچ فنی هم به تغذیه یا مدار متصل نکنی.
                نزدیک ای سی میکرو دو تا 100n گذاشتم تقریبا 10cm اونورتر یه 470uf هم گذاشتم
                حالا من امتحان میکنم جواب میدم
                بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
                  سلام یکم بیشتر در مورد ای سی زمین مجازی توضیح می دیین؟
                  من از TIP122 برای درایو ستون ها استفاده کردم
                  ماسفت که نیست ؟نزدیک ای سی میکرو دو تا 100n گذاشتم تقریبا 10cm اونورتر یه 470uf هم گذاشتم
                  ایسی خاصی برای زمین مجازی نیست بلکه با استفاده از گیت های موجود در داخل آن زمین مجازی میسازیم.
                  اگه اشتباه نکنم این رو اول در یکی از سری کتابهای 300-307 مدار دیدم.
                  برای درایو ستون ها هم در بیشتر تابلو روان ها از همین TIP122 استفاده می کنند و برای این تعداد سطر بکار رفته ایده آل هستند.
                  خازن 10u و 100n هم باید نزدیک به هم قرار گیرند و نویز های موجود در سیکل را برش میدهد.
                  من در همان مدار آمپلی فایر به دلیل داشتن فن - 5جفت از اینها را در مدار پخش کردم.

\|/_\/_

دیدگاه

به نظرم مشکل شما اینه که فرکانس کاریت بالاست.
                    اگه فرکانس کاری رو پایینتر بیار و ماندگاری روشن بودن هر Ledرو بیشتر کنی نور تابلو رو بیشتر میکنی و اگر رفرش تکرار حلقه رو بالا وپایین کنی سرعتت کم و زیاد میشه؟
                    کلی بگم که این چند مورد باید تنظیمشه تا بهترین نمایش دست بیاد؟

درود برشما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X