دوستان ARM و PIC و AVR چه تفاوت هایی با هم دارند و اصلا کدومشون بهتره؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ARM یا PIC یا AVR
Collapse
X
-
پاسخ : ARM یا PIC یا AVR
avr و pic هردو 8 بیتی هستند اما arm یه میکرو 32 بیتیه .پس این دو رو نمیشه به سادگی با هم مقایسه کرد.
بین 8 بیتی ها avr امکانات زیادی رو داره اما در عوض pic نویز پزیری کمتری داره و صنعتی تره.
از نظر سرعت این طوری رده بندی میشند:
arm>avr>pic
از نظر راحتی یادگیری هم این طوری:
avr>pic>arm
این مقایسه ها برای میکرو های هم کلاس درستند یعنی نباید قوی ترین عضو یکی رو با ضعیفترین یه عضو دیگه مقایسه کرد. منظور من با میکرو های pic بود چون میکرو هایی از این خانواده هستند که از Avr هم سریعتر هستند.ولی به راحتی گیر نمیان.[img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
-
نوشته اصلی توسط saa.دوستان ARM و PIC و AVR چه تفاوت هایی با هم دارند و اصلا کدومشون بهتره؟
بهتره بگی برای چه رده کارهایی می خوای از میکرو استفاده کنی تا چیزی رو بگیری که هم خیلی الکی پول ندی، هم امکاناتش کافی باشه.دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
دیدگاه
-
با سلام
اطلاعاتی راجع به pic:
8بیتی ها:
سرعت ماکس 10mips و رم تا 4 کیلو و فلش تا 128 کیلو
16 بیتی ها:
سرعت ماکس 40mips رم تا 30 کیلو و فلش تا 256 کیلو
32 بیتی ها :
سرعت ماکس 80mips رم تا 128 کیلو و فلش تا 512 کیلو
(این ها خیلی خفنن و یه سر امکانات خیلی متنوع دارن کا باید دیتا شیتشونو بخونی)
از هر سه سری یه تعدادیشوی ایران هست و قیمتشون هم از 800 تومن هست تا حدود 17000 تومن
موفق باشی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط abbasmhبا سلام
اطلاعاتی راجع به pic:
8بیتی ها:
سرعت ماکس 10mips و رم تا 4 کیلو و فلش تا 128 کیلو
16 بیتی ها:
سرعت ماکس 40mips رم تا 30 کیلو و فلش تا 256 کیلو
32 بیتی ها :
سرعت ماکس 80mips رم تا 128 کیلو و فلش تا 512 کیلو
(این ها خیلی خفنن و یه سر امکانات خیلی متنوع دارن کا باید دیتا شیتشونو بخونی)
از هر سه سری یهتعدادیتوی ایران هست و قیمتشون هم از 800 تومن هست تا حدود 17000 تومن
موفق باشی
سری 8 بیتی ماکسیمم سرعتش به 12mips میرسه در بعضی از مدل ها
و سری 32 بیتی هاش هم ماکسیمم به سرعت 125mips میرسن .
دیدگاه
-
مدل PIC16F1826 رو در نظر بگیرید :
Enhanced Mid-range Core with 49 Instruction, 16 Stack Levels Flash Program Memory with self read/write capability Internal 32MHz oscillator Integrated Capacitive mTouch Sensing Module Data Signal Modulator Module MI2C, SPI, EUSART w/auto baud ECCP (Enhanced/Capture Compare PWM) Comparators with selectable Voltage Reference 12 Channel 10b ADC with Voltage Reference 25mA Source/Sink current I/O Four 8-bit Timers (TMR0/TMR2/TMR4/TMR6) One 16-bit Timer (TMR1) Extended Watchdog Timer (EWDT) Enhanced Power-On/Off-Reset Brown-Out Reset (BOR) In Circuit Serial Programming (ICSP) On Board In-Circuit Debug Wide Operating Voltage (1.8V – 5.5V) Low Power PIC16LF182x variants (1.8V – 3.6V) Standby Current (PIC16LF182X): 30 nA @ 1.8V, typical
جزء خانواده های XLP هستش . در حالت استندبای فقط 30 نانوآمپر جریان میکشه....
در مورد DSPIC ها ، اکثرا ساختار 16 بیتی دارند و دارای دستورات 24 بیتی می باشند با سرعتی حدود 30mips . دارای PLL های 4x ، 8x و 16x (به منظور ضرب فرکانسی) . دارای دستورات DSP . ضرب کننده سخت افزاری اعدا 16 بیتی (هم اعشاری و هم صحیح!) فقط یه مشکلی که خود من هم باهاش سر و کار داشتم گرم کردن DSPIC30F6014 در مدل PLL 16x بود که یخورده عجیب ه!! ولی مدل های دیگه این مشکل رو نداشتن یعنی تاحالا که گزارشی نشده
دیدگاه
-
البته سری DSpic سرعتشون تا 40 mips هم می رسه ولی درسته dspic30f6014 سرعت ماکسش 30mips هست.
فقط یه مشکلی که خود من هم باهاش سر و کار داشتم گرم کردن DSPIC30F6014 در مدل PLL 16x بود که یخورده عجیب
در مورد قابلیتها هم واحد تقسیم سخت افزاری هم داره که توی 16 سیکل تقسیمو انجام می ده .یکی از چیزای جالبش اینه که بیشتر دستورارو توی یه سیکل کاری انجام می ده به غیر از تک و توک دستورا.نحوه ادرس دهی حافظه هم خیلی نسبت به pic بهتر شده (عالی شده) برای کار با ارایه ها خیلی کمک کننده هست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط abbasmhادرسته حق با شماست وقتی از pll استفاده می کنی خیلی داغ می کنه تا جایی که من خودم فکر کردم الان می سوزه ولی نه نمی سوزه من با یه نفر این کاره مشورت کردمولی اصلا نمیسوزه!!
oo: اگه یه هیتسینک هم که روش گذاشته بشه دیگه حللله!
دیدگاه
دیدگاه