اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شماره گیر اتوماتیک تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شماره گیر اتوماتیک تلفن

سلام به همه دوستان.من برای یک قسمت از پروژه ام باید یک شماره گیر اتوماتیک قرار بدم. کار این شماره گیر به این صورته که میاد و شماره هایی که قبلا وارد یک حافظه شده را به ترتیب اولویت شماره گیری میکنه.مشکل من فقط شماره گیر اتوماتیک اونه.من برای این کار اومدم از یک دستگاه تلفن معمولی استفاده کردم و از داخل تلفن سطر و ستونهای صفحه کلید را پیدا کردم و با لحیم کردن 7تا سیم(4تا سطر و 3تاستون)سطر و ستونها را به بیرون از دستگاه تلفن منتقل کردم.واضح است که برای شماره گیری مثلا عدد 1 کافی است که دو سیم مربوط به سطر 1 و ستون 1 به همدیگر اتصال پیدا کنند.(وهمینطور برای شماره گیری عدد مثلا 8 کافی است دو سیم مربوط به سطر 3 وستون 2 به همدیگر وصل بشوندو...) این کار را میشه به کمک رله انجام داد ولی چون باید برای هر رقم یک رله در مدار قرار بدیم , گذاشتن 10 تا رله در مدار کار جالبی نیست . برای همین به دنبال آی سی بودم که کار رله را برام انجام بده و به همین علت از آی سی سوییچ 4066 استفاده کرده ام ولی این آی سی نتونسته کام را راه بندازه . (آیسی 4066 از 4 تا سوییچ تشکیل شده که هر سوسوییچ اون 3تا پایه داره که 2تاش مربوط به دو سر سوییچیه که قراره قطع و وصل بشه و یکی دیگش ماله کنترل قطع و وصل کلیده که اگه پایه کنترلی صفر باشه سوییچ قطع واگه پایه کنترلی 1 باشه سوییچ وصل میشه) . من سطر و ستون مربوط به هر رقم(1و2و..) را به دوسر هر سوییچ وصل کردم وپایه کنترلی مربوطه را به میکروکنترلر(8051) دادم . قاعدتا با یک و سپس صفر کردن پایه کنترلی باید بشه هر رقم را شماره گیری کرد ولی من موفق نشدم این کار را انجام بدم .در واقع وقتی پایه کنترلی مربوط به یک رقم را یک میکنم که سوییچ وصل بشه بعضی اوقات یا اصلا رقم مربوطه شماره گیری نمیشه و یا اگرم شماره گیری بشه سوییچ همچنان در حالت وصل باقی میمونه وبا صفر شدن پایه کنترلی دیگه قطع نمیشه (در واقع یک حالتی مثل اینکه شما دست خودتون را روی مثلا کلید 3 تلفن بزارین ودیگه برندارین , اتفاق می افته ) . خلاصه نمیدونم چی کار باید بکنم. اگه شما آی سی دیگه ای سراغ دارین که کار رله را انجام بده ممنون میشم اگه بگین . واگه راه دیگری برای شماره گیری اتوماتیک سراغ دارین منو راهنمایی کنید.(فقط ترو خدا زودتر).با تشکر.

پاسخ : شماره گیر اتوماتیک تلفن

خوب می تونی از آی سی mt8880 استفاده کنی که این همه دردسر هم نداشته باشی .
    اینم آدرس دیتا شیتش :
    http://www.datasheet.in/share_search.php?sWord=mt8880
    به دلیل رعایت نکردن قوانین ، امضا ویرایش شد.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      خیلی راحتتر از اینا میشه این کارو کرد :
      http://www.kmitl.ac.th/~kswichit%20/dtmf/dtmf.htm
      IC اون هم هست.
      ولی اگر می خواهید از همون مدار خودتون استفاده کنید می تونید از اپتوکوپلر بجای سویچ استفاده کنید مثل : TLP627
      موفق باشید.
      If everything seems under control, you're just not going fast enough
      Mario Andretti

دیدگاه

rezam123 جان

کدوم مغازه اون آی سی را داره ؟

دیدگاه

ترو خدا یه نفر پیدا شه به من یه کمکی بکنه.

دیدگاه

سلام
            جوان الکترونیک داره ولی فکر کنم فعلا بسته . پایا الکترونیک هم داره .
            koohi kamali جان دفعه اولی که این مدار را ببندید جواب میگیرید به شرطی که حتما از ترانس 1:1 600 اهمی استفاده کنید .
            در ضمن توجه داشه باشید برای ارسال عدد صفر باید 1010 باینری یعنی 10 دسیمال بفرستید .
            موفق باشید .
            If everything seems under control, you're just not going fast enough
            Mario Andretti

دیدگاه

سلام
              شما میتونی از ic شماره ht9200a/b استفاده کنید ،تفاوت بین سری a با b در نحوه ارتباط با میکرو میباشد ،ارتباط ic با میکرو بسیار ساده است

اگر تهرانی هستی از خیابان جمهوری - چهارراه سی تیر - ساختمان فرقانی – طبقه دوم – شماره 11 میتونی بخری (آر اف فون)
              واگر تهرانی نیستی میتونی از فروشگاه آنلاین شرکت تهیه کنی (من خودم قطعه از فروشگاه آنلاینش خریدم )

آدرس سایت شرکت: http://www.rfphone.com
              کاتالوگ http://www.rfphone.com/files/HT9200AB.pdf

:bye

دیدگاه

با سلام وتشکر از همه دوستای خوبم rezam123 , irmicro ,علی آقا . ممنونم از جواباتون . با راهنمایی هایی که کردین مشکل شماره گیریم حل میشه ولی یه موردی که هست اینه که من می خوام بعد از شماره گیری صدا را هم تبادل(دو طرفه) کنم یعنی اینکه باید قسمت گوشی دستی تلفن را هم داشته باشم . با توضیحاتی که شما دوستان عزیز وبنده دادم برای رفع مشکلم اگه نخوام از روشی که در ابتدای topic گفتم استفاده کنم باید یک دستگاه تلفن بسازم .از شما وهمه دوستان عزیز دیگه که در مورد تبادل صدا در تلفن اطلاعاتی دارند ممنون میشم که بهم کمک کنید. فقط امیدوارم که این کار پیچیده نباشه و زودتر مشکلم حل بشه.با تشکر از همتون.

دیدگاه

پاسخ : شماره گیر اتوماتیک تلفن+ تبادل صدا در تلفن

ترو خدا یه کمکی بهم بکنید :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X