اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از چند ماژولSRF02

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از چند ماژولSRF02

سلام
    من یه ماژولو راه انداختم و قشنگ کار میکنه حالا خودم برای راه اندازی 4 تا دچار مشکل شدم
    نمیدونم i2c استفاده کنم یا سریال ،البته سریال که بهتره ولی ما یه سریال که بیشتر نداریم
    نظر شما بچه ها من از سریال مجازی استفاده کنم یا نه؟
    اگه کسی میتونه این سورسو برای 4 تا تغییر بده خیلی ثواب میکنه
    تو آدرس دهی دچار مشکل شدم
    این سورس کامل برای یه ماژوله
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 12000000
    $baud = 9600
    Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.1 , Db5 = Portb.2 , Db6 = Portb.3 , Db7 = _
    Portb.4 , E = Portb.0 , Rs = Portb.5
    Config Lcd = 16 * 2
    Dim A As Byte
    Dim B As Byte
    Dim C As Word

Enable Interrupts

Cursor Off
    Cls

Do

Printbin 0
    Waitms 50
    Printbin 84

A = Waitkey()
    B = Waitkey()

C = A * 256
    C = C + B

Locate 1 , 1 : Lcd "Range1=" : Lcd C : Lcd "Cm "

End If

Loop

End
    { خلاف قوانین - پاک شد }

پاسخ : استفاده از چند ماژولSRF02

من اولین باره می خوام اولتراسونیک کار کنم و تازه از 4 تا ماژول باید استفاده کنم ولی فعلا می خوام یکی رو رابندازم.
    خب تحقیق کردم sfr02 قیمتش و مسافتش خوبه و ظاهرا زیاد ازش جواب گرفتن.فعلا سه تا سوال دارم:
    1-از ماژول سریالی استفاده کنم یا i2c ؟برنامه واسه i2c تا الان پیدا نکردم!
    2-کار این پایه mode چیه؟
    3- اصلا میشه 4 تا ماژول رو به میکرو وصل کرد؟

انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

می تونین توضیح بدین این ماژول به چه درد میخوره و چه کاری ازش میاد ؟
      دنیا بر پایه برنامه هایی هست که خدا با زبان برنامه نویسی خودش مینویسد . کامپایل شده آن این جهان و قوانین آن است . start آن تولد است و end آن مرگ . پر از گزینه های شرطی و دستورات حلقه و تکرار ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
        من اولین باره می خوام اولتراسونیک کار کنم و تازه از 4 تا ماژول باید استفاده کنم ولی فعلا می خوام یکی رو رابندازم.
        خب تحقیق کردم sfr02 قیمتش و مسافتش خوبه و ظاهرا زیاد ازش جواب گرفتن.فعلا سه تا سوال دارم:
        1-از ماژول سریالی استفاده کنم یا i2c ؟برنامه واسه i2c تا الان پیدا نکردم!
        2-کار این پایه mode چیه؟
        3- اصلا میشه 4 تا ماژول رو به میکرو وصل کرد؟
        دوست عزیز سریال یا I2C نداریم که این یک ماژوله که رو هردو حالت کار میکنه و حالتش رو هم همون mode تعیین میکنه
        درزمن من برنامش رو با I2c نوشتم خیلی عالی و خوب و دقیق جواب میده
        و 4 تا ماژول رو هم میشه به یک میکرو وصل کرد و حتی روی یک خط داده وصل کرد چون این ماژولها آدرس دارند

نوشته اصلی توسط starsoheil
        می تونین توضیح بدین این ماژول به چه درد میخوره و چه کاری ازش میاد ؟
        این ماژول آلتراسونیک برای مسافت سنجیه،(فاصله خودش رو تا متنع جلوی خودش)

پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

خیلی از ماژولها و آی سی هایی که با I2C کار میکنن فقط دو آدرس رو بعنوان آدرس خودشون ساپورت میکنن که توی دیتا شیت میاد. یعنی اینکه روی یه خط I2C فقط میتونی از دو تا از اون آی سی ها با هم استفاده کنی! مراقب باش که همچین حالتی برای SRF02 وجود نداشته باشه چون در غیر اینصورت مجبوری از یه I2C نرم افزاری دیگه هم استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
            خیلی از ماژولها و آی سی هایی که با I2C کار میکنن فقط دو آدرس رو بعنوان آدرس خودشون ساپورت میکنن که توی دیتا شیت میاد. یعنی اینکه روی یه خط I2C فقط میتونی از دو تا از اون آی سی ها با هم استفاده کنی! مراقب باش که همچین حالتی برای SRF02 وجود نداشته باشه چون در غیر اینصورت مجبوری از یه I2C نرم افزاری دیگه هم استفاده کنی
            نه دوست عزیز این ماژولها آدرس پذیرند و میتونید آدرسش رو خودتون تغییر بدهید
            پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X