اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با میکرو

سلام دوستان عزیز!
    من بسیار علاقه مندم که کار با میکرو و برنامه نویسی رو یادبگیرم اما نمی دونم باید از کجا شروع کرد.
    دوستان لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ : کار با میکرو

اگه میخوای میکرو کار کنی باید یه پرو گرامر avr بخری یدونه برد برد یدونه lcd2*16 و یدونه میکرو atmega 32
    بار شروع کار با برنامه نویسی حتما با بیسکام کار کن چون از c متنفر میشی خیلی زبان چرتی هستش قصد توحین به دوست داران c رو ندارم ولی با زبان بیسیک کار کن و نرم افزارشوهم از اینترنت بگیر
    1.11.9.5
    اخرین ور ژن از برنامه BASCOM-AVR میباشد
    تمامی توضیحات رو هم تو قسمت بچه ها دادان سعی کن به زیر شاخه avr بیای بهتر یاد میگیری
    امید وارم بتونی موفق باشی بازم من هستم خدمتتون هر سوال ی داری بپرس سعی کن سوالت کلی نباشه تا جوابت هم کلی نشه
    مثلا بگو پرو گرمر چی بخرم ؟
    منم میگم isp-prog قیمتش از 15 تا 20 تو بازار می فروشن
    اگه نمی خوای پول خرج کنی :mrgreen:
    پروگرمر stk200/300 درست کن 2 تومن خرجشه :read:
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ : کار با میکرو

برید به این صفحه و مقالات و زبانی که میخواید یاد بگیرید رو انتخاب کنید:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44175.0

راجع به زبان برنامه نویسی هم بستگی به خودتون داره که چه چیزی رو انتخاب میکنید.فرقی نداره بیسیک یا سی یا اسمبلی
      مهم اینه که با کدومشون راحت ترید.
      ولی تجربه من از زمان آشنایی با میکرو و افرادی که با میکرو کار میکنند اینه:
      1- افرادی که خیلی وقته کار میکنند اکثرا با اسمبلی کار میکنند.و یا کسایی که دقت عملیات خیلی براشون مهمه.
      2- افرادی که دوست دارن سریعتر یاد بگیرند و کار عملی انجام بدن با بیسیک کار میکنند.
      3- افراد علمی و اونایی که اکادمیک کار میکنند با سی کار میکنند.بعضی افراد هم با نصیحت بقیه با سی کار میکنند.
      4- افرادی که با همه چی کار میکنند مثلا سی و اسمبلی یا بیسیک و اسمبلی رو تلفیق میکنند.

شما یکم دستورات و ساختار های هر کدوم رو ببینید و از هر کدام خوشتون اومد استفاده کنید!
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X