اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز در ال سی دی کاراکتری+رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز در ال سی دی کاراکتری+رله

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
    سلام اقای دکتر
    تاریخ این پست مال خیلی وقت پیشه!
    برای حل مشکلی که دارین دو چیز رو اینجا بزارین تا ببینیم مشکل از کجاست و انشاالله بتونیم حلش کنیم:
    1- نقشه مداری که بستی
    2- یه عکسی از مدارت که ببینیم قطعات رو چجوری کنار هم گذاشتی
    سلام

ممنونم
    مدار بسته شده و دیگه نمیتونم هیچ تغیراتی توی سخت افزار بدم . بنابراین بحثی در مورد سخت افزار نیست و این مشکل رو فقط میتونم بصورت نرم افزاری حل کنم که با دستور INITLCD قابل حل هست .

فقط میخام ببینم چرا بااینکه cuorsor رو خاموش میکنم ولی بازم روی lcd ظاهر میشه ؟؟
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

کلمه INITLCD مخفف Initialize LCD هست که به معنی مقدار دهی اولیه LCD هستش.
      دستور initlcd شامل چندین تابع در زیرمجموعه (سابروتین) خودش هست.
      در طی انجام بعضی از این توابع مقدار هایی رو که شما به lcd دادین مثل خاموش کردن cuorsor تغییر میکنه و به حالت اولیه خودش برمیگرده برای همینم بهش میگن مقدار دهی اولیه (Initialize).
      اگر جایی مشکل داشتی در خدمتم
      ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
      شهید دکتر مصطفی چمران
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
        کلمه INITLCD مخفف Initialize LCD هست که به معنی مقدار دهی اولیه LCD هستش.
        دستور initlcd شامل چندین تابع در زیرمجموعه (سابروتین) خودش هست.
        در طی انجام بعضی از این توابع مقدار هایی رو که شما به lcd دادین مثل خاموش کردن cuorsor تغییر میکنه و به حالت اولیه خودش برمیگرده برای همینم بهش میگن مقدار دهی اولیه (Initialize).
        اگر جایی مشکل داشتی در خدمتم
        سلام
        ممنونم مهندس
        تا اونجا که من اطلاع دارم این دستور باعث میشه lcdرو رفرش کنه یا به اصطلاح اونو جاروب کنه

زمانیکه نویز می افته روی lcd ؛lcd بهم میریزه و باید یه بار اونو خاموش روشن کرد که درست بشه . دوستان اومدن از دستور initlcd استفاده کردند و هر زمانیکه شیربرقی رو on/off میکنند از این دستور استفاده میکنند که lcd رو جاروب که چنین بهم نریزه .

حالا من از این دسور استفاده کردم ولی یه خط تیر(-) تو lcd میچرخه و نوشته ها رو بهم میریزه از دستورات مختلف هم استفاده کردم ولی حذف نشد . مشکل من دقیقا این هست

پست های 13 و 19 و 22 از تاپیک زیر رو ببینید خودتون همه چیزو متوجه میشدید .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=31194.msg151217#msg151217

دیدگاه

هیچ راهی برای تغییرات سخت افزاری نداری؟
          هر نقطه از برنامه که کنتاکتور رو فعال میکنی قبلش lcd رو پاک کن بعد 10 میلی ثانیه تاخیر بزار و بعد از اینکه کنتاکتور عمل کرد دوباره این کار رو انجام بده بعدشم lcd رو init کن و cuorsor رو هم خاموش کن.
          از بابت تست گفتم و دلیل اینکار هم اینه که lcd برای بعضی از دستورات زمانی حدود 5 میلی ثانیه نیاز داره(که من 10 میلی ثانیه گرفتم) تا خودش رو آمداه دریافت دستور بعدی کنه.
          منتظر نتیجش هستم
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران
          ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
            هیچ راهی برای تغییرات سخت افزاری نداری؟
            سلام
            نه هیچ راهی ندارم چون دستگاه روی کار هست

هر نقطه از برنامه که کنتاکتور رو فعال میکنی قبلش lcd رو پاک کن بعد 10 میلی ثانیه تاخیر بزار و بعد از اینکه کنتاکتور عمل کرد دوباره این کار رو انجام بده بعدشم lcd رو init کن و cuorsor رو هم خاموش کن.
            از بابت تست گفتم و دلیل اینکار هم اینه که lcd برای بعضی از دستورات زمانی حدود 5 میلی ثانیه نیاز داره(که من 10 میلی ثانیه گرفتم) تا خودش رو آمداه دریافت دستور بعدی کنه.
            منتظر نتیجش هستم
            مشکل من فقط همین قسمت هست که زمانیکه از دستور INITLCD استفاده میکنم خط تیره( - ) میاد روی صفحه و نوشته ها رو بهم میریزه . از تمام دستورات cuorsor هم برای حذف این مسله استفاده کردم ولی مشکل برطرف نشده

دیدگاه

با اضافه کردن 10 میلی ثانیه هم تست کن
              با چی کار میکنی؟
              شهید دکتر مصطفی چمران
              ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
                با اضافه کردن 10 میلی ثانیه هم تست کن
                با چی کار میکنی؟
                تا 2 ثانیه هم تست کردم نشده

این دستور initlcd برای بسکام هست
                بسکام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                  تا 2 ثانیه هم تست کردم نشده

این دستور initlcd برای بسکام هست
                  بسکام
                  سلام
                  یه بافر 16 در دو تعریف کنید و همواره دیتاهایی که میخواید نمایش بدید رو همیشه بریزید رو اون و از اون نمایش بدین
                  هر وقت هم که از دستور initlcd استفاده کردین بلافاصله فرمان نمایش دیتاهای بافر رو ارسال کنید
                  اینجوری مشکل خط تیرتون حل میشه فک کنم
                  زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمود حسینی پور
                    سلام
                    یه بافر 16 در دو تعریف کنید و همواره دیتاهایی که میخواید نمایش بدید رو همیشه بریزید رو اون و از اون نمایش بدین
                    هر وقت هم که از دستور initlcd استفاده کردین بلافاصله فرمان نمایش دیتاهای بافر رو ارسال کنید
                    اینجوری مشکل خط تیرتون حل میشه فک کنم
                    سلام
                    تا الان چنین کاری انجام ندادم .میشه یه مثالی در این زمینه بزنید .ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر

مشکل من فقط همین قسمت هست که زمانیکه از دستور INITLCD استفاده میکنم خط تیره( - ) میاد روی صفحه و نوشته ها رو بهم میریزه . از تمام دستورات cuorsor هم برای حذف این مسله استفاده کردم ولی مشکل برطرف نشده

سلام
                      بالاخره مشکل برطرف شد :wow:

باید بعد از استفاده از INITLCD از دستور CLS استفاده کرد و بعد از اون از دستور CORSUR OFF NOBLINK
                      به این طریق

کد:
                      Initlcd
                      Cls
                      Cursor Off Noblink
                      از همکاری همگی شما صمیمانه تشکر میکنم

دیدگاه

یه مدتیه میبینم بچه های eca بعد از اینکه سوالشون رو مطرح میکنن و نتیجه میگیرن میان و نحوه برطرف شدن مشکلشون رو میگن
                        این کار خیلی عالی و خوشحال کنندست

اقای دکتر من زمانی bascom کار میکردم و توی این نرم افزار کاری نبود که نتونم انجام ندم و نرم افزارمم از شرکت هلندیش خریده بودم و حسابی ازش لذت میبردم اما بعد از اینکه با باگ های این نرم افزار برخورد کردم از اینکه این همه روی این bascom وقت گذاشته بودم پشیمون شدم و رفتم سراغ Atmel Studio 6 و حالا هم برای آی سی های arm میخوام برم سراغ IAR و از اینکه زودتر از bascom جدا نشدم حسرت میخورم
                        از من میشنوی این دو ide که معرفی کردم رو یاد بگیر
                        شهید دکتر مصطفی چمران
                        ; C is not for children

دیدگاه

سلام
                          ببین داداش اگه جریان رلت بیشتر از 16 آمپر نیست با خیال راحت اون رله رو بردار به جاش یه ترایاک با اپتوکوپلر بزار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manzari2010
                            سلام
                            ببین داداش اگه جریان رلت بیشتر از 16 آمپر نیست با خیال راحت اون رله رو بردار به جاش یه ترایاک با اپتوکوپلر بزار
                            سلام
                            متوجه منظورتون نشدم .

یعنی شما میگید با ترایاک کنتاکتور رو راه اندازی کنم ؟؟؟

دیدگاه

ببخشید دیر جواب دادم
                              آره دقیقا منظورم همین بود
                              ولی حتما باید اپتوکوپلر با مدار رسم شده تو دیتا شیت اپتو کوپلر رو به درستی نصب کنی
                              من اپتوکوپلر moc3021 استفاده کردم مشکلی هم وجود نداشت
                              موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...