اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درباره سیستم پال لطفا ؟

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    پاسخ : درباره سیستم پال لطفا ؟

    سلام
    برای ساخت یک سیگنال پال پیشنهاد من اینه که سیگنالهای RGB یا تفاضلی رو بسازی بعد اون رو بدی به یک پال انکدر تا سیگنال پال رو برات تولید کنه.
    پال انکدر ها دو تیپ هستند. انکدرهایی که تفاضلی ورودی میگیرند و انکدر هایی که RGB میگیرند. این که از کدوم یکی استفاده میکنی به این بر میگرده که کدوم سیگنالها رو راحت تر بتونی با میکرو تولید کنی. البته باید توجه داشته باشی که در پال انکدرها علاوه بر ورودیهای ویدئو از هر نوع که باشه باید ورودی سینک رو هم بدی. توی این قضیه هم دو نوع انکدر هست انکدری که سینک رو روی سیگنال می گیره یا سینک رو جدا می گیره. برای RGB اگر بخوای سینک رو سیگنال بدی باید اون رو با G بدی که اصطلاحا بهش SOG یا "سینک آن گرین" می گن اگر هم از انکدر هایی که تفاضلی می گیرند استفاده میکنی باید سینک رو روی لومینانس سوار کنی.
    بگذریم بحث خیلی زیاد میشه هر چند پیچیدگی نداره.
    پیشنهاد من اینه که از انکدری که RGB رو با سینک جدا میگیره استفاده کنی نمونه اش هم توی بازار CXD1645 که پال انکدر سونی هست.
    برای شروع اگر من بودم سعی میکردم مثلا برای ساختن یک کالربار پال اقدام کنم.
    برای ساخت RGB یک کالربار استاندارد 75% به همراه سینکشون اگر مشکل داشتی بگو تا ادامه بدیم.

    عزت زیاد
    حسین خوجه جعفری
    اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
    بعدد ما احاط به علمک...

    دیدگاه


      #17
      پاسخ : درباره سیستم پال لطفا ؟

      استاد ممنون که به ما هم توجه داری :agree:

      اما میشه بیشتر د اینباره توضیح بدید :redface:

      دیدگاه


        #18
        پاسخ : درباره سیستم پال لطفا ؟

        سلام
        سعی دارم توو سایتم www.--.com اونطور که بتونم موضوع رو به تفصیل شرح بدم،اما فعلا همیتقدر بگم که همونطور که تا الان فهمیدی این سیگنال یک ولتاژ متغیره که اگه امپدانسی که از بار دریافت کننده دیده میشه (ورودی تلویزیون به فرض) 75 اهم باشه،این ولتاژ بین 0 الی 1 ولت تغییر میکنه،ولتاژهای زیر 0.3 ولت برای اعلام سینک ها هستن و  0.3 ولت به معنی رنگ سیاه و 1 ولت به مفهوم رنگ سفیده.
        اگه هدف تولید تصویر سیاه و سفید باشه که هر ولتاژی بین این 2 سطح،به نسبت،از سفید تا خاکستری رو تولید می کنه.اما برای تولید تصویر رنگی،2 موج سینوسی با اختلاف فاز به این ولتاژ اضافه می شه و سوای اطلاعات y اطلاعات Cr و ‍Cb رو به اون اضافه می کنه
        اما از لحاظ تایمینگ همونطور که گشتی،زمان ثابتی پیدا نمی کنی،دلیلش هم اینه که سوای PAL SECAM NTSC بودن،خود این سیستمها استانداردهای مختلفی دارن،مثل PAL BوPAL H و ... که البته اونطور که من گشتم و خبر دارم توو ایران به جز تهران که از سیستم SECAM استفاده می کنه و باعث شده پیش فرض اکثر کارتهای کپچر هم برای ایران همین باشه و در شهرستانها کارتهای TV تصویر رو درست نشون ندن،بقیه جاها از PAL B/G استفاده می کنن.
        من انگیزم توو برق خیلی افت کرده،اونقدر به این شاخه و اون شاخه پریدم و هر کاری رو تستی زدم که دیگه حوصلم نمی کشه اما توو اولین فرصت هم مولد تصویر کامل(که از همون نقشه های مشهور که اینجا هم لینکش رو برات نوشته بودن یاد گرفتن) رو خواهم گزاشت و هم نقشه خوندن تصویر با کمک میکرو و کارت کپچر برای PC و ... با برنامه ها و ..
        البته تا اون زمان که روحیم درست شه (که احتمالا قورباغه توو ارکستر کیتارو رپ می خونه)‌اگه سوالی داری خوشحال می شم کمکی کنم،با جزئیات مشکلت بنویس تا اگه دونستم کمکی کنم

        دیدگاه


          #19
          پاسخ : درباره سیستم پال لطفا ؟

          سلام.شما می تونید از کتاب "اشنایی با تلویزیون های دیجیتال " تالیف کامران جلیلی نیا نشر انیسه نما کمک بگیرید.

          دیدگاه

          لطفا صبر کنید...
          X