میشه گیت یه ماسفت رو مستقیم به پینهای I/O میکرو وصل کرد؟ من IRFZ44N دارم. چه مشخصهآای رو تو دیتاشیتش باید ببینم؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ماسفت و میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : ماسفت و میکرو
سلام
تو دیتا شیت نمودار Vgs و Id رو ببین.
برای جریان درین کمتر از 9 آمپر و ولتاژ گیت سورس زیر 4.5 ولت رو نمودار، خطی دیده نمیشه. احتمالا باید یه مقاومت پول پ روی پایه میکرو بزاری تا ولتاژش همیشه بیشتر از 4.5 ولت باشه. و فکر کنم برای سوییچ کردن جریانهای پایین مناسب نیست. ( چون اولین خطی که برای جریان کشیده مربوط به 9 آمپره ) شاید روشن بشه ولی دیگه مشخصات سرعت سوییچ و مقاومت درین سورس در حد تضمین شده در دیتاشیت نیست.
ولتاژ و جریانی که قراره وصل بشه چنده؟
قیمتش چنده؟
موفق باشی
دیدگاه
-
من منظور آقا بهزاد رو نفهمیدم ولی وصل کردن هیچ مشکلی رو پیش نمی یاره.
بعضی ها با یک مقاومت 33 اهم تا 100 اهم وصلش میکنن. این مقاومت برای اینه که تخلیه خازن Gate-Drain برای پورت مشکلی پیش نیاره.
وقتی فرکانست بالا بره برای اینکه تلفات رو از بین ببری (ترانزیستور رو سریع از حالت روشن به حالت خاموش ببری ) باید جریان شارژ و دشارژ خازن رو زیاد کنی بعضی ها این کار رو با یه جفت ترانزیستور کمکی انجام میدن. ولی برای فرکانس زیر 2 کیلو و جریان های پایین لازم نیست.
شهریارCircuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط .: Parham :.میشه گیت یه ماسفت رو مستقیم به پینهای I/O میکرو وصل کرد؟ من IRFZ44N دارم. چه مشخصهآای رو تو دیتاشیتش باید ببینم؟
معمولا جهت ارتباط مستقیم بین گیت ماسفت و میکرو از ماسفت های زیر استفاده می شود
کد:IRL2505 IRL1004 IRL3103 IRL3713
ماسفت های IRL برای کار هایی با ولتاژ آستانه پایین طراحی شده اند
هرکه را اسرار حق آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند
دیدگاه
دیدگاه