اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست مدارات حاوی USART

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تست مدارات حاوی USART

با سلام .
    من یه برنامه ای دارم که اطلاعات رو به صورت سریال از پورت 22 دریافت می کنه .
    این مدار رو من چجوری می تونم تست کنم ؟ باید کابل RS-232 بخرم ؟ بعد از خریدن اون ، کابلو کجا وصل کنم ؟ تو کامپیوتر چیکار کنم ؟
    با تشکر ....

پاسخ : تست مدارات حاوی USART

اگه میخواید به کامپیوتر وصل کنید به کابل و یک ای سی max232 و چند تا خازن نیاز دارید.کابل از کامپیوتر به این ای سی و این ای سی به میکرو وصل میشه ،کافی یه سرچی کنید .درضمن اگه به صورت رجیستری کار میکنید باید نرم افزار realterm یا نرم افزار مشابه داشته باشید و اگه از هیدر استفاده کنید از طریق hyper terminal میتونید نتیجرو ببینید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hunybal
      اگه میخواید به کامپیوتر وصل کنید به کابل و یک ای سی max232 و چند تا خازن نیاز دارید.کابل از کامپیوتر به این ای سی و این ای سی به میکرو وصل میشه ،کافی یه سرچی کنید .درضمن اگه به صورت رجیستری کار میکنید باید نرم افزار realterm یا نرم افزار مشابه داشته باشید و اگه از هیدر استفاده کنید از طریق hyper terminal میتونید نتیجرو ببینید
      خیلی ممنون از راهنماییتون .
      میشه در مورد اینکه اگه به صورت رجیستری کار می کنم از realterm استفاده کنم چی بود ؟ هیدر چیه ؟
      خازن ها برای چی نیاز هستن ؟
      با تشکر ....

دیدگاه

هیدرها همون کتابخانه ها هست برای مثال usart.h
        max232 یه ای اسی هست که استاندار پورت com که 15و15- هستو به استاندارد ttl برای میکرو که 0و5 ولت هست تغییر میده و اون خازن ها هم برای ای سی لازمه هرچند بعضی هاش برای نویز گیری هست
        دلیلش سوال دوم یکم واسه خودمم مبهمه اما وقتی به صورت رجیستری کار میکنید اگه بخواید مستقیم از hyper terminal استفاده کنید به جای اعدادی که از میکرو میاد یه مشت سمبل بی معنی نشون میده اما اگه از نرم افزار real term استفاده کنید و display اونو روی int8 بذارید اعداد رو درست نشون میده.فکر کنم دلیلش اینه استاندارد ورودی پورت com کد اسکی هست اما میکرو به یک استاندارده دیگه میفرسته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hunybal
          هیدرها همون کتابخانه ها هست برای مثال usart.h
          max232 یه ای اسی هست که استاندار پورت com که 15و15- هستو به استاندارد ttl برای میکرو که 0و5 ولت هست تغییر میده و اون خازن ها هم برای ای سی لازمه هرچند بعضی هاش برای نویز گیری هست
          دلیلش سوال دوم یکم واسه خودمم مبهمه اما وقتی به صورت رجیستری کار میکنید اگه بخواید مستقیم از hyper terminal استفاده کنید به جای اعدادی که از میکرو میاد یه مشت سمبل بی معنی نشون میده اما اگه از نرم افزار real term استفاده کنید و display اونو روی int8 بذارید اعداد رو درست نشون میده.فکر کنم دلیلش اینه استاندارد ورودی پورت com کد اسکی هست اما میکرو به یک استاندارده دیگه میفرسته
          بازم ممنون
          من بعد از اینکه این آی سی رو خریدم میشه بگین این کابل 9 پایه رو چجوری به آی سی وصل کنم ؟ و خازن ها رو ؟
          آخه آی سی جا نداره که بشه کابلو بهش وصل کرد . باید با سیم معمولی مثلا از پین 3 که TxD هست به IC وصل کنم ؟ یه سیم وارد سوراخ پین 3 اش بکنم ؟
          الان من بدون آی سی امتحان کردم نشد . پس آی سی حتما لازمه .

دیدگاه

سلام از تو سایت زیر مجله pmm 4 رو دانلود کنید.در این باره توضیح داده
            http://www.iranmicro.ir/forum/forumdisplay.php?f=203

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X