من میخوام مداری داشته باشم حالا با میکرو کنترلر یا غیره که با یه دوربین رنگی کوچک فیلم رو روی یه مموری کارت ذخیره کنه و هر وقت که مموری پر شد پاکش کنه و دوباره پرش کنه آیا ساخت چنین چیزی امکان داره مشکل ما اینه که نمیخوایم از کامپیوتر استفاده کنیم از یه رم ریدر دوربین و میکرو کنترلر حالا رم ریدر هم نباشه اتفاق خاصی نمیافته
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارتباط دوربین دیجیتال و میکرو
Collapse
X
-
ساخت چنین چیزی امکان داره ؟
دوست عزیز سلام .
اینجا چند تا مسئله هست :
1- دوربین شما چه کیفیتی داره ، رنگی یا سیاه سفید و با چه رزولوشنی تصویر میگیره ؟
2- با چه سرعتی می خواهی داده ها رو ، رو رم ذخیره کنی ؟ منظورم اینه که هر چند لحظه یک
بار می خواهی تصویر رو ذخیره کنی ؟
3- رم شما قابلیت ذخیره چند تا تصویر به صورت هم زمان رو داره ؟
شرایط بالا رو باید در نظر گرفت بعد به سوال شما پاسخ داد . حقیقتش من تا به حال همچین کاری نکردم به نظرم شما اول کاربردش رو بگو شاید یه ایده بهتری به ذهن برسه .
ولی در کل این کار خیلی بعید هست . چون سرعت تبادل داده ها در یک دروبین خیلی بالاست به فرض اینکه شما بتونید با این سرعت داده ها رو بخونید آیا میتونید با همین سرعت هم اونها رو روی یه آی سی ذخیره کنید ؟ . تازه اگر هم بتونید همچین کاری بکنید زمانی که آی سی شما یه تصویر رو ذخیره کرد اگه بخواد اون رو به خروجی بده یعنی مثلا اونها رو برای جای دیگه ای ارسال کنه در مدت ارسال داده ها تمامی تصاویر دوربین از بین خواهند رفت .
مطلب دیگه اینکه با چه میکرویی می خواهید همچین کاری بکنید . اگه حجم داده تصویر شما زیاد باشه باید برید سراغ DSP ها .
به نظرم اگه کاربردش رو بگید بهتر بشه کمک کرد .
موفق و پیروز باشید .شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
-
bandar
من این سیستم رو برای تصادفات جاده ای میخوام بطوری که یه دوربین جلو خودرو نصب میشه و تصاویر رو ظبط میکنه و با اولین فرمان از سنسور ضربه ظبط قطع میشه و دیتا ذخره میشه
دوربین ما یه دوربین کوچک از مدل آیفون های تصوری هست
رنگی
و اینکه به صورت فیلم باشه
دیدگاه
-
bandar
آره فقط رو مموری ظبط کنه و هر وقت پر شد دوباره خالی کنه و ظبط کنه بدون و جود کامپیوتر
دیدگاه
-
bandar
میدونم که کیفیتش پائینه ولی چقدر و سرعت فیلم برداریش چقدره و اگه مدارش رو دارید لطف کنید............!!!!!!!!!!!!!!!1
دیدگاه
-
bandar
بابا من که فعلا به تهران دسترسی ندارم ولی یه زحمت برام میکشید قیمتش رو برام میگیرید و یه کم اطلاعات و اینکه رو مموری ذخیره میکنه یا نه
دیدگاه
-
بندر جان سلام .
دوست عزیز این داده ها رو بعد از تصادف به کجا می خواهید انتقال بدید ؟
بعد از تصادف باید این اطلاعات جایی ذخیره شده باشه که حتی اگه برق سیستم هم قطع بشه بازم داده ها باشه یعنی روی یه فلش باید ذخیره بشه . فکر میکنم باید از سیستم دوربین های دیجیتالی که قابلیت فیلم گرفتن داره استفاده کنید . مصطفی جان هم مطلب مهمی رو گفتن باید پیگیر شد که ببینیم همچین چیزی با چه کیفیتی دقیقا وجود داره و با چه امکاناتی .
من احتمالا فردا برم امجد این سوال رو براتون میپرسم اگه مطلب دیگه ای هست که فکر میکنید بپرسم بد نباشه بگید که بپرسم .
موفق باشید .شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
دیدگاه
-
bandar
آره این اطلاعات باید روی به فلش کارت ذخیره بشه که بشه ازش استفاده کرد
ممنون فقط قیمتش با یه مقدار اطلاعات که مصرفش چقدره کیفیت دوام حساسیت مقابل ضربه مقدار حافظه و غیره
دیدگاه
-
سلام . خوبی بندر جان ؟
دوست عزیز من رفتم امجد سوال کردم . ابدا ابدا همچین مداری وجود نداره . یعنی مداری که به دوبین وصل بشه و داده ها رو روی فلش ذخیره کنه وجود نداره . مگه اینکه بتونی با یه دوربین دیجیتال این کار رو انجام بدی اوقت باید بتونی به اون دوربین دستور بدی و ... .
کار بسیار مشکلی هست . به نظرم از خیرش بگذری بهتره . ولی یکی از مغازه دار ها یه کارت داد که به اسلت PCI وصل میشد و میگفت که این کاری که شما می خوای رو میتونه انجام بده . ولی با میکرو !!!!
اگه بازم کمکی از دستم بر میاد در خدمتم .
موفق باشید .شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
دیدگاه
-
bandar
دستت درد نکنه مثل اینکه باید از خیرش گذشت
حالا اگه بخوایم به جای مموری و بدون کامپیوتر روی یه هارد ظبط کنه چی شرایط فرق نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدگاه
-
سلام . خوبی دوست عزیز ؟
قضیه پیچیده تر از این حرف ها هست . خیلی پیچیده تر :
خروجی این دوربین ها مثلا PAL هست یه سیگنال آنالوگ هست . شما باید اول بتونی این سیگنال رو به دیجتال تبدیل کنید و بعد داده هاش رو ذخیره کنید .
خودت حسابش رو بکن که چه خبره .
دیدگاه
-
bandar
راهنمایی خوبی بود بعد از اینکه تبدیل به دیجیتال شد احتیاج به این نداره که فرمت خاصی پیدا کنه فورمت تصویری رو میگم ها ؟؟؟؟؟؟
دیدگاه
دیدگاه