اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الگوریتم یک آسانسور چهار طبقه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

الگوریتم یک آسانسور چهار طبقه

دوستان عزیزم چند وقت پیش برنامه یه اسنسوره چهار طبقه را ازم خواستند. اولش فک کردم خیلی ساده اس اما وقتی شروع کردم دیدم n تا حالت پیش میاد (n به سمت بینهایت :mrgreen البته برنامه شو تو بعضی کتابا دیدم اما چون زیاد بود حوصله نکردم بخونم.کاری هم به سنسور طبقاتو سنسور درب ندارم.از دوستان کسی کار کرده یه توضیح ساده بده که روال کار چیه مثلا برا یه طبقه اش!
    فوق کل ذی علم علیم
    مهندسین هیچ گاه به بن بست نمیرسند یا راهی پیدا می کنند یا راهی میسازند

کلید تشکر انگیزه دادن بیشتر به دوستان برای همدلی بیشتر است

پاسخ : الگوریتم یک آسانسور چهار طبقه

با سلام
    آقا من یک سری برای یه "بالا بر" که دو طبقه بود (همکف ، اول و دوم ) یه برنامه نوشتم با شماتیکش میزارم فکر کنم کمکتون کنه : balabar.rar

دیدگاه

سلام من کارم اسانسور بود
      من متوجه نشدم که شما چی رو می خوایند بدونید؟
      اول میشه یه توضیح بدید ؟انشاالله که بتونم کمکتون کنم
      من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
        با سلام
        آقا من یک سری برای یه "بالا بر" که دو طبقه بود (همکف ، اول و دوم ) یه برنامه نوشتم با شماتیکش میزارم فکر کنم کمکتون کنه : balabar.rar
        ممنون از این دوست عزیز
        ولی بالابری که شما تهیه کردید اصلا احتیاجی به میکرو نداره با استفاده از کنتاکتور های 220 ولت میشه به راحتی این ها رو طراحی کرد برای 2 توقف خیلی راحته ولی برای 3 توقف به بالا خیلی سخت میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
          ممنون از این دوست عزیز
          ولی بالابری که شما تهیه کردید اصلا احتیاجی به میکرو نداره با استفاده از کنتاکتور های 220 ولت میشه به راحتی این ها رو طراحی کرد برای 2 توقف خیلی راحته ولی برای 3 توقف به بالا خیلی سخت میشه
          راستش این همه مدار نبود یه نمایشگر سگمنت هم داشت که اونو نزاشتم ، اما برنامه جوری هست که براحتی میشه اون رو برای توقفهای بیشتر هم توسعه اش داد اگر خواستید این کار رو می کنم

دیدگاه

دستت درد نکنه جوان
            میدونم با میکرو خیلی راحت میشه این کار رو کرد ولی میکرو برای بالا بر زیاد جالب نیست
            به هر حال دستت درد نکنه

دیدگاه

با سلام
              چطوریه که این چند روزه خیلی ها به اسانسور علاقه مند شدند
              تجربه معلم خشنی هست اول امتحان میگیره بعد درس میده !!!
              به دلیل برخی مشکلات بوجود اماده دیگه امکان ادامه فعالت در این انجمن مقدور نیست.

دیدگاه

البته برنامه شو تو بعضی کتابا دیدم اما چون زیاد بود حوصله نکردم بخونم
                سلام
                می تونید اسم کتابارو اینجا بنویسید/

دیدگاه

به نظر پیچیده نمیاد
                  4 طبقه
                  5 تا درب کشویی( چهارتا مال طبقات یکی مال کابین )
                  دو صف درخواست ( صف خارج کابین و صف داخل کابین ) میتونه مال داخل کابین پشته باشه

فرض کن آسانسور در طبقه 3 هست هم صف داخل و هم صف خارج خالی هست
                  از یکی از طبقات ( طبقه 2 ) در خواست میشه در صف خارج عدد 2 ثبت میشه و همزمان از طبقه 4 هم درخواست میشه و اون هم در جایگاه بعدی در صف خارج ثبت میشه

حال قبل از حرکت از خانه 3 به خانه 2 یا 4 ( با توجه به اولویت ) ابتدا درب طبقه جاری و سپس درب کابین بسته میشه اگر صف داخل خالی باشه به طبقه مورد نظر میره در غیر اینصورت اول صف داخل رو خالی میکنه

این اولویت من بود که اول داخل کابین حمل بشه بعد خارج کابین ولی در آسانسور ها ممکن برعکس باشه
                  شما تصورکن دکمه آسانسور را از طبقه 6 میزنی کابین که از طبقه 3 داشت میرفت پارکینگ میاد طبقه 6 میپری توی کابین میبینی تو کابین دوتا خانوم هست معزرت می خوای و دوباره منظر می مونی تا کابین بره به پارکینگ بعد بیاد به طبقه 6

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                  داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

با سلام امید هاشمی هستم شرکت آرمان فراز پیمان
                    خدمت همه سلام می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sigma2012
                      با سلام امید هاشمی هستم شرکت آرمان فراز پیمان
                      خدمت همه سلام می کنم
                      این شرکت را میشناسم شما جز طراحان این شرکت هستید؟من یک سوال داشتم اگر برای درایو موتور آسانسور باید حتما از vector استفاده کرد یا از v/f هم میشه استفاده کرد؟ممنونم

دیدگاه

من برنامه پروژه اسانسور رو کامل کردم به زبان بسکام ... برای یک ساختمان 4 طبقه همراه با قسمت های میکانیکی..کابین موتور ریل ها .درب کابین چراغ کابین نمایشگر طبقه در هر یک از طبقات دکمه فراخوان کابین و.....اگه کسی نیزا داشت میتونه توضیحات بیشتر رو توی وبلاگم ببینه. به زودی فیلم و عکس هم از پایان کار اسانسورم قرار میدم. :nerd:
                        http:\\spaadtronic.blogfa.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X