اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت mp3 player با vs1003 بدون میکرو...!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت mp3 player با vs1003 بدون میکرو...!!!!

سلام به همه...
    امروز داشتم یه گشتی تو نت واسه کار با vs1003 میزدم که اینو دیدم.....

http://www.vlsi.fi/en/support/evaluationboards/vs1003sdcardminiplayer.html

نوشته بدون میکرو با vs1003 میشه mp3 player ساخت ولی کامل توضیح نداده.....!!! :eek:
    اینجا هم یه pdf از همون مدار هست که در موردش یه کم توضیح داده.....!!! oo:
    http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CBsQFjAB &url=http%3A%2F%2Fwww.vlsi.fi%2Ffileadmin%2Fev aluation_boards%2Fvs1003_SDcard_miniplayer.pdf&amp ;ei=vG0uTujwMYW1hAfEv4k5&usg=AFQjCNGiGg1RL4k5s uHFULA06ok0Vqbx7A

کسی چیزی از این میدونه......
    جدی میشه همچین کاری کرد...؟؟؟؟؟؟؟؟
    :redface:

پاسخ : ساخت mp3 player با vs1003 بدون میکرو...!!!!

اینم نقشه کامل همون مدار :

http://www.vlsi.fi/fileadmin/evaluation_boards/vs1003_sdcard_mini_player_rev03.pdf

کسی می دونه دستورات برای کنترل vs1003 با usart چی هست....
    مثلا یه جدولی که دستورها توش باشه و بگه هر دستور چه کاری میکنه...؟؟؟؟؟؟؟ :redface:

با تشکر :bye

دیدگاه

سلام به همه اساتید بزرگ علم الکترونیک و غیره ..................
      راستش من می خواستم یه پست جدید بزنم اما صلاح دونستم که اینجا موضوع رو مطرح کنم و زیاد مطالب رو پراکنده نکنم با اجازه همگی .
      من خیلی وقت هست که با vs1011و atmega32 و mmcتونستم کنار بیام و مداری که مد نظرم بود رو تولید کنم از حق نگذریم زمان راه اندازی که من شهید کرد تا راه افتاد و تونستم ازش جواب بگیرم و باهاش کار کنم
      اما بعضی وقتها واسه زمانی که با uartو اینا می خواستم باهاش کار کنم هنگ میکرد که با کلی ترفند تونستم از پس اونم بر بیام
      اما به بعضی از مشکلات بر خوردم که فکر میکنم ادامه اون درست نباشه . من به مموری با حجم کم نیاز دارم حداکثر 128 که تو بازار نیست و استفاده با حجم زیاد اون صرفه اقتصادی نداره و از طرفی هم هزینه خشاب مموری و از طرف دیگه هم خود این vs خلاصه سر همتون ر و درد نیارم در تکاپو بودم که یه چیز دیگه رو جایگزین کنم که یه مداری به چشمم خورد نظرم رو جلب کرد که تقریبا خواسته منم توش بود توی یه برد دیدم
      که با به atmega 8 , یه at45db161 یا at45db132 همین کار رو انجام بدن
      خداییش صدایی که داشت به خوبی vs نبود اما قابل قبول بود و میشد در همون حد دونستش هر چی حساب کردم دید خیلی صرفه داره atmega 8 کجا 32 کجا و نه vs و مموری و خشاب حالا منم می خوام اگه دوستان یاری کنن همچین کاری رو انجام بدم
      یعنی بتونم اهنگ هایی رو که توی این ایسی فلش ذخیره کردم بخونم با میکرو با خود میکرو اجرا کنم و بدم به یه lm386یا چیزی شبیه به این
      چیزی که مد نظر خودم هست بهتره قبل از اینکه با ای سی at45db161 ارتباط برقرار کنم بتونم یه کوچولو اهنگ یا فایل صوتی رو با خود میکرو و از طریق pwm یا تبدیل مقامتی و یا با ایسی های dca اجرا کنم بعد برم سراغ ای سی فل شو ارتباط با اون .
      حالا سوالهای من از دوستان .
      1اینکه از این سه روش کدوم بهتره و صداش قابل قبول هست توی اون مداری که من گفتم از pwmاستفاده شده
      2_ اینکه میشه واسه قدم اول با atmega128 کار کرد و یه فایل صوتی رو توی فلش اون یا ثثحقخئ اون ذخیره کردو بعد از این روش تبدیل استفاده کرد
      راستی اینم لازم دونستم بگم که من یه wavپلیر که توی سایت یزد کیت بود و با pwmو مموری بود رو خیلی وقت پیش بستم اما اصلا کیفیت صداش واسم جالب نبود یعنی مثه این بردی که میگم نبود
      حالا دوستان :مقاله _سایت _ پست _ و.............. از همه مهمتر نظر و ایده و پیشنهادی دارن ممنون میشم که بهم کمک کنن
      اگه از منم کمکی بر میاد خوشحال میدونم قابل بدونین
      پیشاپیش ممنون از همه اساتید بزرگ منکه از این سایت خیلی چیزها یاد گرفتم و خواهم گرفت

دیدگاه

با سلام به تمام اساتید
        آقای حسام هاشمی
        جواب سوال اولتون: پخش صدا با vs بسیار کیفیت خوبی داره و اصلا قابل قیاس با تولید صدا با pwm میکرو نیست. دلیلشم اینه که شما با میکرو mega8 داری صدای 8 بیت مونو و با vs صدای 12بیت استریو (با بیت ریت بالا) رو پخش می کنی. البته از نظر اقتصادی خیلی به صرفه ست و برای مواردی که کیفیت صدای بالایی مد نظ نیست خوب جواب می ده
        سوال دومتون : بله - حتی با میکروهای پایین تر هم می تونید این کا رو انجام بدین

دیدگاه

سلام من چند مدتی هست که ماژول vs1003 را تهییه کرده ام ولی نتونستم راهش بندازم لطفا راهنماییم کنید
          t.m.beygi@gmail.com :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X