اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانزیستور 1 آمپری و میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ترانزیستور 1 آمپری و میکرو

با سلام خدمت دوستان
    من احتیاج به یه ترانزیستور دارم که بتونم بیسش رو با پایه میکرو تحریک کنم و در خروجیش حدود 1 آمپر راحت بده و ترتیب پایه هاش مثل c945 باشه دوستان چی معرفی میکنند ؟
    راستی من آخرش نفهمیدم که این مقاومت بین پایه میکرو و بیس ترانزیستور چند باید باشه ؟ چطوری مقدارش محاسبه میشه؟
    با تشکر

پاسخ : ترانزیستور 1 آمپری و میکرو

سلام
    برای ترانزیستور mj 2955 که من کار کردم مقاومت 1 کیلو باید باشه خیلی از برق سر در نمیارم ولی فکر میکنم به نوع ترانزیستور بستگی داشته باشه تا تحریک کافی رو انجام بده
    *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
    *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

چون جریانی رو که می خوای بالاست و خروجی میکرو هم ضعیفه(5 ولت و50 میلی آمپر حدودا) باید از دو طبقه ترانزیستوری استفاده کنی.
      یه ترانزیستور ضعیف مانند bc547 تقویت اولیه رو انجام بده و یه ترانزیستور قدرت مثلا از سری BDها(bd140 ,...) تقویت نهایی رو انجام بده.
      اگه بین میکرو بیس bc547 یه 100 بزاری کافیه.
      البته ترانزیستور 2sd882 هم اگه جریان بیس اون 50 تا 100 میلی آمپر باشه در حالت اشباع میشه 1 آمپر ازش کشید(البته این توی دیتا شیت اون نوشته و من امتحان نکردم ولی ترانزیستئر خوب و ارزونیه)
      انا لله و انا الیه الراجعون

دیدگاه

راحترین کار اپتوترانزیستوره که ایمنم هسسس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adc
          با سلام خدمت دوستان
          من احتیاج به یه ترانزیستور دارم که بتونم بیسش رو با پایه میکرو تحریک کنم و در خروجیش حدود 1 آمپر راحت بده و ترتیب پایه هاش مثل c945 باشه دوستان چی معرفی میکنند ؟
          راستی من آخرش نفهمیدم که این مقاومت بین پایه میکرو و بیس ترانزیستور چند باید باشه ؟ چطوری مقدارش محاسبه میشه؟
          با تشکر
          سلام دادا.
          از ترانزیستور 8050 (NPN) و 8550 (PNP) میتونی استفاده کنی. 1.5 آمپر میده!!!!
          اون مقاومت توی بیس هم 220 اهم بذار. از اون مقاومت برای بایاس ترانزیستور استفاده میشه و روش محاسبش احتیاج به پاس کردن درس الکترونیک 1 داره!
          تشکر لازم نیست!

دیدگاه

نحوه بایاس استاندارد امیتر مشترک درس الکترونیک 1 رو ببین.در ضمن شما به یک ترانزیستور زوج دارلینگتون احتیاج داری مثل tip122که البته 5آمپرم میده ها.
            جانم به فدای ائمه اطهار
            می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام
              یعنی این tip122میتونه با استفاده از جریان 20 میلی میکرو 5 آمپر در خروجی بده؟

دیدگاه

[ftp][/ftp]خوب اینو که با توجه به پارامترهای مختلف و اینکه چه BETAای میده باید حساب کرد.ولی جریان موتور شما رو قطعا ساپورت می کنه.همین دیروزم امتحان کردم :nice:
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

ماکسیمم جریان خروجی میکرو 10 میلی آمپر هست tip122 خوب جواب میده مقاومت بیس هم تو دیتا شیت ببین IBmax چنده و نسبت به IBmax و VBE
                  یه مقاوت بزار
                  اگه موتوری که استفاده میکنی لگد القایی بزرگی میزنه حتما با یه اوپتو کوپلر ترانزیستور رو از میکرو جدا کن و ترانزیستور رو با دیود هرزگرد محافظت کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X