اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تابلو روان

با سلام خدمت دوستان
    یه سری مشکل در راه اندازی تابلو روان دارم
    1- تو بعضی کتابها نوشته:توصیه میشود تغذیه مدار میکرو از تغذیه ماتریس جدا بوده و فقط زمین آنها به هم اتصال داشته باشد.
    آیا فرقی داره اگه مثبت ماتریسها به هم وصل شه و منفی اونا جدا باشه؟
    2- اگر مثبت LED ها از پاور گرفته بشه در این صورت مقاومت به کدوم طرف LED وصل شه؟ مثبت یا منفی؟
    در ضمن مقدار مقاومت برای LED SMD چقدر باید باشه؟

پاسخ : تابلو روان

نوشته اصلی توسط aphrodite7019
    با سلام خدمت دوستان
    یه سری مشکل در راه اندازی تابلو روان دارم
    1- تو بعضی کتابها نوشته:توصیه میشود تغذیه مدار میکرو از تغذیه ماتریس جدا بوده و فقط زمین آنها به هم اتصال داشته باشد.
    آیا فرقی داره اگه مثبت ماتریسها به هم وصل شه و منفی اونا جدا باشه؟
    2- اگر مثبت LED ها از پاور گرفته بشه در این صورت مقاومت به کدوم طرف LED وصل شه؟ مثبت یا منفی؟
    در ضمن مقدار مقاومت برای LED SMD چقدر باید باشه؟
    سلام
    1: من توی کتاب خاصی ندید ه ام ولی چون شما دیده اید خوب لابد دلیلی داشته . اما مهم اینه که با چی میخوای جدا کنی مگر اینکه خروجی شو بدی به یک بیس و به این شکل جدا کنی . اگر درست گفته باشم . این طوری جریان لازم رو هم شاید بتونی واسه ال ای دی ها تامین کنی .
    و فکر نکنم فرقی دشته باشه ولی خوب توی یکی از این حالت ها که کدوم یکی مشترک باشه بسته به روشن بودن ال ای دی های میکرو از میکرو جریان بیشتری کشیده میشه .
    2 : فکر نکنم فرقی دشته باشه که مقاومت به کدوم یکی وصل بشه .
    سول آخر رو هم من هیچی نمیدونم
    راستش من هنوز تابلو روان راه اندازی نکرده ام
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

همگی خسته نباشید.
      من برنامه ساعت، تاریخ ،دما و روزهای هفته را نوشتم.همگی روی LCD نمایش دادم.حالا میخوام همه این چهار سطر روی تابلو نمایش بدم.ولی مشکل اینجاست که تا حالا با تابلو روان کار نکردم. :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
      لطفا کمکم کنید.دارم دیوونه میشم. :angry: :angry:
      برنامه ATMEGA128 , زبان C نوشتم.راستی باید با فونتت 8*8 نمایش بدم.

دیدگاه

یعنی هیچکی نیست به من کمک کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!
        مساله مرگ و زندگیه . :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X