اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریست مدار توسط رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریست مدار توسط رله

اگر ترانس گذاشتید بعد هم دادین به پل دیودی دو تا رگلاتور باید بزاری یکی l7812 برلی تغذیه رله و دیگری l7805 برای تغذیه میکرو
    دقت کن رگلاتورت حتما پسوند cv داشته باشه که بتونه جریان زیاد بده ، این کارها را رعایت کنی غیر ممکنه ریست بشه :

1- برای هر دو تا رگلاتور در ولتاژ ورودی خازن 1000 میکرو بزارید و برای خروجی هر دو خازن 470 میکرو و 100 nf 1
    2- دقیقا نزدیک پایه های تغذیه میکرو خازن 100 nf اضافه کن سعی کن پلی استر بزاری
    3- دیود هرزگرد دو سر رله و دو سر ترانزیستورت باید بزاری اگر npn باشه دیود 1n4001 را از امیتر به سمت کلکتور وصل کن و دو سر رله 1n4001 از منفی به مثبت تغذیه رله
    4- فاصله رله تا میکرو را زیاد بزار چون جرقه ایی که هنگام سوئیچ رله ات ایجاد میشه الکترو مغناطیس هست و میکروت ریست میشه
    5- حتما برای کریستال خازن بزار
    6- مقاومت ریست متصل به میکرو سمتی که به تغذیه مثبت وصل شده را به خازن 100 nf وصل کن
    7- و از همه مهمتر فیلترهائی در بازار هست ارزون دونه ایی 100 تومان 3 پایه هستند دقیقا مثل رگولاتور وصل میشه به اسم فیلتر emi بعد از رگولاتو 5 ولته به فیلتر بده سپس تغذیه را به میکرو بده
    دقت کن اگر در برد برد تست میکنی چون 220 وصل کنی مدار ریست میشه عبور میده از خودش

اگر همه را رعایت کنی غیر ممکنه مدارت ریست بشه

همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
    کانت

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون.
      من بعد از پل دیود یک خازن 2200 بعنوان صافی گذاشتم بعد 78012 و بعد 7805 هر دو از نوع cv و بجای اینکه در ورودی رگولاتور ها خازن 1000 میکرو بزارم در خروجیشون گذاشتم اگه فرق داره که تو خروجی بزارم یا ورودی بگین که اصلاح کنم 100 نانو روی تغذیه میکرو هم گذاشتم برای کریستال هم خازن گذاشتم تنها مورد هایی که رعایت نشده دیود هرزگرد برای ترانزیستور و خازن 100 نانو روی مقاومت ریست و فیلتر emi که تازه اسمشو شنیدم مدار هم pcb داره نه برد برد .ممنون

دیدگاه

خازن 1000 را قبل بزار چون ریپلها را بگیره سپس خود 7805 اون هم خودش تا حد زیادی میگیره

خازن 2200 میکرو اگر سر راه تغذیه میکرو باشه خودش باعث هنگ کردن میکرو میشه اگر موتور dc در مدار نداری که جریان زیاد نمیکشه همون هم 1000 بزار

فیلتر emi کمتر کسی باهاش کار میکنه و واقعا من تعجب میکنم چطوری بدون این فیلتر مداری مسازند که سالها بتونه کار کنه با اینکه قیمت فوق العاده کمی داره 100 تومن فقط !!!

من توی یک مدار برای تست هیچ خازنی نزاشتم و فقط فیلتر بود نزدیک شمع ماشین بردم مدار ریست نشد !!! خیلی خوبه

این فیلتر را فقط برای تغذیه میکرو استفاده کن

نمیدونم مدار شما کجا قراره استفاده بشه اما در محیطهای صنعتی هم که تمام ورودی خروجی میکرو هم اپتوکوپلر بزار .

فیلتر هم از طبقه پائین پاساژ امجد انتهای پاساژ سمت راست یک فروشگاه قبل از آلفا مدار اون داره
        همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
        کانت

دیدگاه

تمام حرفهائی که دوستان گفتن اکثرا درسته.فقط از یه موضوع حرفی به میون نیومد.با اجازه من میگم
          اونم اینه که منبع تغذیه باید برای بیشترین جریان در نظر گرفته بشه با احتساب جریانهای راه اندازی و ... _ جریان راه اندازی برای شما لحضات قطع و وصل رله می باشد
          شاید اصلا ترانسی که گذاشتی نتونه این جریان رو بده در حالت عادی(بدون افت ولتاژ زیاد)اونوقته که اگه هزارتا فیلتر هم بذاری فایده نداره
          این رو هم مد نظر داشته باش برا تمام مداراتی که میخواهی درست کنی :agree:
          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mzr نمایش پست ها
            سلام
            من یه مدار باavrساختم که رله هم داره اما وقتی رله خروجی 220رو خاموش میکنه مدار ریست میشه ضمنا برای روشن شدن رله از ترانزیستورc546استفاده کردم لطفا راهنمایی کنید
            با تشکر
            سلام استفاده از رله برای 220 ولت باعث ریست شدن میکرو میشود بهتر است از رله های جامد SSR استفاده گردد برای ولتاژ 220 ولت AC
            هرکه دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooramin@gmail.com نمایش پست ها
              سلام استفاده از رله برای 220 ولت باعث ریست شدن میکرو میشود بهتر است از رله های جامد SSR استفاده گردد برای ولتاژ 220 ولت AC
              سلام خدمت شما دوست عزیز
              ولی به نظر من اگه طراحی تغذیه میکرو و اتصالات روی اصول باشه مشکلی پیش نمیاد
              استفاده از خازن های صد نانو کنار پایه تغذیه میکرو
              فریت بید گذاشتن سر راه تغذیه منفی میکرو
              فریت بید سر راه دوپایه بوبین رله
              و...
              میتونه مشکل رو حل کنه
              و اگر میخواید حرفه ای تر باشه (در دستگاه هایی مثل PLC از این روش استفاده میشه):
              از اپتوکوپلر با تغذیه جدا استفاده کنید.
              موفق باشید
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X