اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط میکرو و پردازنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط میکرو و پردازنده

اگر خاموش و روشن کردن هاتون محدود بود بدون میکرو و پورت سریال توسط پورت پرینتر راحت انجام میشد
    ولی از این نگرانم که سرعت میکرو برای انتقال تصویر مناسب نباشه
    اینترفیس ارتباطی دوربینتون چیه؟

دیدگاه

وای تو رو خدا. من در این مورد اطلاعاتی ندارم.راه حلی دارین؟نگران شدم. هنوز برای قسمت دوربین فکری نکردم . چه اینترفیس هایی می تونن استفاده بشن.
      گاهی وقتا خدا تمام درها رو می بنده و پنجره ها رو قفل می کنه، زیباست اگر بدونی شاید بیرون طوفانه و خدا خواسته از تو مراقبت کنه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan6728
        وای تو رو خدا. من در این مورد اطلاعاتی ندارم.راه حلی دارین؟نگران شدم. هنوز برای قسمت دوربین فکری نکردم . چه اینترفیس هایی می تونن استفاده بشن.
        تا جایی که میدونم اینا بصورت شبکه(اترنت) و وایرلس کار میکنند
        باید ببینید پروتکل ارتباطی دوربین چیه یا حداقل از دوربینی استفاده کنید که بتونید باهاش ارتباط راحت تری داشته باشید

دیدگاه

پس اینجوری باید اول تکلیفمو با دوربینم مشخص کنم .ولی من میخوام از یه وب کم ساده استفاده کنم. فکر کنم با همون پروتکل udp کارم راه بیفته. آخه برای ارسال سریع از این پروتکل استفاده میشه
          گاهی وقتا خدا تمام درها رو می بنده و پنجره ها رو قفل می کنه، زیباست اگر بدونی شاید بیرون طوفانه و خدا خواسته از تو مراقبت کنه....

دیدگاه

پس اینجوری باید اول تکلیفمو با دوربینم مشخص کنم .ولی من میخوام از یه وب کم ساده استفاده کنم. فکر کنم با همون پروتکل udp کارم راه بیفته. آخه برای ارسال سریع از این پروتکل استفاده میشه
            ببینم اینی که گفتید چیه؟؟؟؟
            فکر میکنید بشه مستقیم به کامپیوتر وصل کرد یا مبدل براش پیدا کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
              ببینم اینی که گفتید چیه؟؟؟؟
              فکر میکنید بشه مستقیم به کامپیوتر وصل کرد یا مبدل براش پیدا کرد؟
              اگه منظورتون UDP هست خوب این یکی از پروتکل های رایج شبکه اس. مثل TCP/IP ولی این بدون قابلیت اطمینانه و البته سریعتر.

دیدگاه

اگه منظورتون UDP هست خوب این یکی از پروتکل های رایج شبکه اس. مثل TCP/IP ولی این بدون قابلیت اطمینانه و البته سریعتر.
                خوب اگه میتونید مستقیم به اترنت وصل کنید دیگه مشکلی نیست
                میمونه کنترل کردن چند تا led به جای خاموش روشن کردن دستگاه ها

دیدگاه

البته عدم اطمینانش به این برمیگرده که برنامه خودش باید مکانیسم های hand shaking رو پیاده سازی کنه وگرنه خود tcp هم در لایه های زیرین به نوعی از چیزی مشابه udp استفاده میکنه. ولی udp امکان broadcast داره که tcp نداره. ضمنا اگه تصاویر جوری ارسال بشن که هر لحظه بازسازی انجام بشه (بطور stream) پروتکل udp یک انتخاب خیلی خوبه. حتی بهتر از tcp. ولی برای ارسال عکس اصلا خوب نیست.

دیدگاه

خوب اگه میتونید مستقیم به اترنت وصل کنید دیگه مشکلی نیست
                    میمونه کنترل کردن چند تا led به جای خاموش روشن کردن دستگاه ها
                    فکر کنم اشتباه برداشت کردید یا شاید من بد توضیح دادم.پروتکل سخت افزاری نیست بلکه به قردادهای شبکه میگن.که چگونگی ارساال بسته رو مشخص میکنه.

نوشته اصلی توسط رضا آقازاده
                    البته عدم اطمینانش به این برمیگرده که برنامه خودش باید مکانیسم های hand shaking رو پیاده سازی کنه وگرنه خود tcp هم در لایه های زیرین به نوعی از چیزی مشابه udp استفاده میکنه. ولی udp امکان broadcast داره که tcp نداره. ضمنا اگه تصاویر جوری ارسال بشن که هر لحظه بازسازی انجام بشه (بطور stream) پروتکل udp یک انتخاب خیلی خوبه. حتی بهتر از tcp. ولی برای ارسال عکس اصلا خوب نیست.
                    تا اونجایی که که من میدونم پروتکل کلا از UDP برای ارسال تصویر و فیلم استفاده می شه چون اگه قرار باشه با TCP کار کنیم و اون هم که تمام مکانیزم ها رو بکار میگیره که بسته سالم برسه سرعت خیلی پایین میاد چون معمولا برا تصاویر اهمیتی نداره که یه بسته برسه یا نه. ولی الان مشکل من بحث نرم افزاری پروژه ام نیست چون با اون تقریبا مشکلی ندارم فقط این مشکل رو دارم که اگه بخوام از وب کم برای ارسال تصویر استفاده کنم، با سرعت کم میکرو چکار کنم؟ :cry:

دیدگاه

خوب ببینم مگه دوربین رو به شبکه وصل نمیکنید؟
                      دیگه کجای دوربین رو میخواید با میکرو کنترل کنید؟

دیدگاه

خوب ببینم مگه دوربین رو به شبکه وصل نمیکنید؟
                        دیگه کجای دوربین رو میخواید با میکرو کنترل کنید؟
                        چرا حق با شماس .ولی چون که گفتید ممکنه سرعت میکرو برای انتقال تصاویر مناسب نباشه شک کردم. ممنون

دیدگاه

چرا حق با شماس .ولی چون که گفتید ممکنه سرعت میکرو برای انتقال تصاویر مناسب نباشه شک کردم. ممنون
                          منم فکر کردم تازه میخواید دوربین رو با میکرو راه بندازید
                          پس اگه مشکلی نیست میتونید برای خاموش و روشن کردن از پورت پرینتر استفاده کنید بدون نیاز به میکرو
                          اگر هم پورت پرینتر ندارید مبدل USB به پرینتر هم هست که اتفاقا با FT245 کار میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X