اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری ولتاژ پایین با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اندازه گیری ولتاژ پایین با AVR

نوشته اصلی توسط ساناز.پارســا
    خب اینم نتایج عملی :
    چون من فقط LM324 و LM741 داشتم با همینا تست زدم.
    در ولتاژ های پایین هیچکدوم جواب نمیده.
    اون مداری هم که جناب زوار گذاشتن اگه اشتباه نکنم معکوس کننده هستش. اونم جواب نداد.
    یعنی نمیشه یه ولتاژ DC با مقدار 1 میلی ولت رو با 10 برابر تقویت کرد؟؟؟؟ oo:
    مداری که براتون گذاشتم در عمل چه خروجی داد؟اگر op07 بذارید بهتره؟ولتاژ را بالا میبرید درست میشه؟اگر جواب مثبت است از چه مقدار جواب میدهد؟با مولتی ترن خروجی را کم و زیاد کردید؟

دیدگاه

من همین دیروز 4 میلی ولت دی سی رو هم با LM324 و هم با LM148 (که 4 تایی LM741 هست و آفستش نسبت به 324 پایین تره) با گین 470 تقویت کردم. یه طبقه گین و یه طبقه بافر.
      (آخه اگه غیر این باشه که باید در کارخونه های سازنده پ امپ رو گل گرفت .)

دیدگاه

خب اینم نتایج عملی :
        اون مداری هم که جناب زوار گذاشتن اگه اشتباه نکنم معکوس کننده هستش. اونم جواب نداد.
        با سلام

پ امپ های کاربرد عمومی نظیر 741 و LM324 , TLO84 .... دارای ولتاژ آفستی در رده 5 تا 20 میلی ولت می باشند
        ضریب تغییر ات ولتاژ آفست آنه نیز در رده 10 میکرو ولت بر درجه سلسیوس است.
        لذا اگر برای تقویت ولتاژ دی سی در حدود 1 تا 20 میلی ولت استفاده شوند ، عملا سیگنال در میان آفست اصلی و تغییرات دمایی محو و گم می شود.( در نتیجه مناسب نیستند.)

برای تقویت دی سی در مقادیر پایین ، از پ امپ ارزان و در دسترس OP07 , نهایتا OP177 استفاده کنید.( با آفستی در رده 10 تا 100 میکرو ولت و ضریب تغییرات 0.1 تا 1 میکرو ولت بر درجه سلسیوس)

البته باید ولتاژ COMMON MODE در محدوده مجاز ورودی باشد. ( که احتمالا در مورد 741 و .... رعایت ننموده اید )
        ( مثال : در OP07 , OP177 اگر تغذیه بین صفر و 12 ولت است ، حداقل ورودی مجاز برابر با 1.5 ولت و حداکثر آن 10.5 ولت است.)
        ( پ امپهایی با دامنه مجاز ورودی ریل تا ریل نیز هستند که می توانید جستجو کرده و بیابید)

اگر هم ولتاژ مورد نظر از نوع تفاضلی است ، از تقویت کننده های اینسترومنتیشن مثل AD625 استفاده کنید.

با سپاس
        گشتی در لاله زار
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

خب اینم نتایج عملی :
          خییییییییییلی ممنونم :biggrin:
          از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

بسیار ممنونم از جناب solsal که توضیح کاملی دادن.
            حالا میشه نتیجه گرفت که با این OP های معمولی نمیشه اینکارو کرد و یا اگر بشه بسیار حساسیت بالا میره.
            من میرم ببینم میتونم OP07 گیر بیارم یا نه

از همگی سپاسگذارم
            نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست *** چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم

دیدگاه

با سلام
              خانم پارسا پس نتایج چی شد
              من میخوام یک تقویت کننده بره پیزوالکتریک بسازم که بتونه سیگنالهای خیلی کم رو (که ولتاژش در حد چند mv هست) تقویت کنه , اگه میشه منو راهنمایی کنید که از چه پ امپی استفاده کنم ؟؟؟
              با تشکر
              از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X