اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل:تنظیم نور 48 عدد LED با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل:تنظیم نور 48 عدد LED با میکرو

سلام خدمت دوستان و اساتید گرام :bye
    دوستان من میخواستم بدونم که چطور میشه نور 48 عدد LED رو به صورت جدا جدا کنترل کرد

همونطور که فهمیدید موضوع مهم کنترل نور تعداد زیادی LED هست البته میدونم با PWM میشه اینکار رو کرد ولی برای 48 تا LED فکر نکنم جوابگو باشه

پیشاپیش ممنون از وققتتون

پاسخ : مشکل:تنظیم نور 48 عدد LED با میکرو

چرا دقیقا با PWM میشه. اما نه با 48 کانال PWM! بلکه با استفاده از منطق PWM. در زمان استفاده از PWM در اصل داری از یک تایمر استفاده میکنی که همیشه مقدار تایمر با مقدار متناظر عددی PWM چک میشه و در حالتی که عدد تایمر از عدد PWM بزرگتر باشه خروجی PWM یک هست و در غیر اینصورت صفر.
    فرض کنیم که شما میخوای برای هر LED یک سطح روشنایی بین 0 تا 15 در بیاری. و ماتریس ها در یک شبکه 6 در 8 نشسته اند. یک تایمر 1 میلی ثانیه ای هم داری. و همچنین 48 بایت که هر کدون حاوی مقدار روشنایی LED متناظر خودش هست.
    حالا یک متغیر کمکی میخوای که در تایمر ات یکی یکی اضافه میکنی و هر وقت 16 شد صفرش میکنی. در هر دفعه اجرا میایی یک ردیف 8 تایی رو میگیری و طبق منطق بالا با مقایسه عدد سطوح روشنایی این 8 LED با اون متغیر کمکی مشخص میکنی که آیا LED مربوطه باید روشن باشه یا خاموش. این پترن 8 بیتی رو روی سطر LED مربوطه میریزی و این سیکل برای سطر های دیگه در وقفه های بعدی تایمرت تکرار میشه.

هرچه سرعت ایجاد این وقفه زمانی بیشتر باشه سرعت رفرش LED ها بیشتره و رنگها بهتر خودشونو نشون میدن.

دیدگاه

سلام
      ممنون از جوابتون
      ببینید من قضیه رو درست فهمیدم یا نه
      من باید 48 تا LED رو به صورت ماتریسی ببندم و قاعدتا دو پورت رو اشغال میکنه
      بعدش باید با فرکانس خیلی بالا اونها رو بر حسب روشنایی که لازم دارم خاموش و روشن کنم و وقتی این سرعت خیلی زیاد باشه اینطور به نظر میاد که LED روشنه ولی نورش کم و زیاد میشه درسته؟
      در ضمن به نظر شما با این کار عمر LED ها کم نمیشه؟
      واقعا ممنونم

دیدگاه

دقیقا. تا جایی که من میدونم LED خصوصیتش اینه که وقتی با سرعت بالا هم خاموش روشنش کنی قاعدتا نباید بلایی سرش بیاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X