اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدل این lcd چی هست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدل این lcd چی هست ؟

این ال سی دی 128*240رو امروز خریدم ولی نمیدونم از کدوم تراشه استفاده میکنه ؟ t6963 or ks108 ???
    البته اون آی سی چهار طرفه روش نوشته RA6963L2NA حالا این از همون قوائد و قانون T6963 هست یا نه ؟
    [img][/img]
    http://www.iranmicro.ir/forum/attachment.php?attachmentid=1771&stc=1&d=1 318706838
    برای config کردنش هم مشکا دارم کسی میتونه کمکم کنه که آیا مهمه که حتما data port به پورت خاصی از میکرو وصل کنیم یا اینکه به هر پورتی وصل کنیم همون بالا تعریف بشه کافیه ؟

پاسخ : مدل این lcd چی هست ؟

لینک خرابه
    اگه تقلبی باشه هیج جور کانفیگ نمیشه
    *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
    *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

نتونستم عکس رو آبلود کنم .
      یعنی چی ؟ این ال سی دی رو درست کردند که نشه کانفیگ کرد ؟؟ :cry:

دیدگاه

نتونستم عکس رو آبلود کنم .
        اگه سایزش بزرگه با برنامه point کمش کنید و با فرمت jpeg اونو save as کن

یعنی چی ؟ این ال سی دی رو درست کردند که نشه کانفیگ کرد ؟؟ :cry:
        این فقط یه احتماله
        اگه تقلبی باشه آیسی هاش فرق میکنه کارخونشم مخفیه پس نمیاد دیتاشیت جنس تقلبیشو رو منتشر کنه

البته اون آی سی چهار طرفه روش نوشته RA6963L2NA حالا این از همون قوائد و قانون T6963 هست یا نه ؟

http://www.iranmicro.ir/forum/attachment.php?attachmentid=1771&stc=1&d=1 318706838
        برای config کردنش هم مشکا دارم کسی میتونه کمکم کنه که آیا مهمه که حتما data port به پورت خاصی از میکرو وصل کنیم یا اینکه به هر پورتی وصل کنیم همون بالا تعریف بشه کافیه ؟
        معمولا نوع ارتباط با lcd سریاله
        برای دیتاشیت هم میتونید از تعمیرگاهای معتبر موبایل بپرسی. اونا معمولا یه کتاب بزرگ درباره دیتاشیت انواع موبایلا و قطعاتشون دارن. حتما کمکتون میکنن

دیدگاه

شاید دیتاشیت lcd تون یکی از لینکای زیر باشه:

http://www.datasheetdir.com/RA6963L2NA+download

http://www.datasheetdir.com/RA6963L2NB+download

دیدگاه

این دیتا شیت که بهم دادین واسه خود اون تراشه روی lcd هست که اون به دردم نمیخوره من تونستم lcd رو روشن کنم ولی وقتی پروگرام میکنم یا هیچی نشون نمیده یا وقتی نشون میده یه حروف قاطی پاتی روی lcd نشون میده .
            من نتونستم عکس رو پلود کنم اگه میشه بهم بگین چه جوری میتونم این کار رو انجام بدهم شاید با دیدن عکس lcd بیشتر بتونین کمکم کنین .
            در ضمن واسه راهنمایی هم واقعا ممنونم . :rolleyes:

دیدگاه

اینم عکس lcd

حالا این tc6963 هست یا ks108 ?

یکی از دوستان همین سایت گفته بود که برای ال سی دی ها باید کتابخانه ای تعریف کنیم ولی من بلد نیستم . تو رو خدا کمکم کنین باید چکار کنم چند روزه که کلا وقتمو گرفته و به جایی نرسیدم .
              مثلا میخواهم یه حرف hello رو روی lcd نشون بدم رو نمیتونه نمیدونم مشکل از کجاست . ؟

$regfile = "m64def.dat"
              $crystal = 8000000
              $hwstack = 30
              $swstack = 60
              $framesize = 40

Config Graphlcd = 240 * 128 , Dataport = Portc , Controlport = Portb , Ce = 0 , Cd = 1 , Wr = 2 , Rd = 3 , Reset = 4 , Fs = 5 , Mode = 8
              Cls
              Locate 2 , 1
              Lcd " hello"
              Wait 2
              Locate 4 , 2
              Lcd "1390/7/20 "
              Do
              Loop
              End

اینم عکسی هست که با proteus بستم داخل این نرم افزار به درستی اون متن رو نشون میده ولی روی lcd نه . شاید دلیلش هم این باشه که ال سی دی رو برای پروتئوس به درستی انتخاب نکردم ولی lcd 240*128 دیگه ای داخل کتابخانه نداشت .

دیدگاه

شما نگفتید lcd کاراکتری کار میکنید این که کاری نداره حتما شدنیه
                زبان شما بسکامه و من سی کار میکنم دوستان بیسکام کار وارد موضوع شن
                توی لینک زیر بچه ها بطور جامع بحث کردن http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18025.0

دیدگاه

خوب پس چرا جواب نمیده ؟
                  یعنی من سوالمو اونجا دوباره مطرح کنم ؟
                  یعنی ال سی دی 128*240 کاراکتری با گرافیکی فرق میکنه ؟
                  من که فقط یه مدل تو بازار دیدم اونم همین کاراکتری بود . خوب میشه شما یه نمونه برنامه با همین ال سی دی 128*240 با هر زبانی که نوشته شده رو بهم بدین . ترجیحا برنامه ای باشه که داخلش از فونت فارسی با سایز بزرگتر استفاده کرده باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microjo
                    شما نگفتید lcd کاراکتری کار میکنید این که کاری نداره حتما شدنیه
                    زبان شما بسکامه و من سی کار میکنم دوستان بیسکام کار وارد موضوع شن
                    توی لینک زیر بچه ها بطور جامع بحث کردن http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18025.0
                    عزیزم این که LCD کاراکتری نیست که.

نوشته اصلی توسط maryam-68
                    خوب پس چرا جواب نمیده ؟
                    یعنی من سوالمو اونجا دوباره مطرح کنم ؟
                    یعنی ال سی دی 128*240 کاراکتری با گرافیکی فرق میکنه ؟
                    من که فقط یه مدل تو بازار دیدم اونم همین کاراکتری بود . خوب میشه شما یه نمونه برنامه با همین ال سی دی 128*240 با هر زبانی که نوشته شده رو بهم بدین . ترجیحا برنامه ای باشه که داخلش از فونت فارسی با سایز بزرگتر استفاده کرده باشه .
                    سوالتو دوباره مطرح نکن.یه مروری بکن شاید کتابخونه ای چیزی برای LCD توش باشه.اگه نبود بعد.
                    بهتره بدونی من خودمم این روزا با یه LCD گرافیکی مثل مورد شما مشکل دارم.اما مشکلم راه اندازی نیست.مشکلم فونت خیلی خیلی ریزشه که اصلا به کار من نماد.
                    مدل ال سی دی من هم Ts240128D هستش.(همینجا از همه خواهش میکنم اگه میتونن راهنمایی کنن)

اما مشکل شما اگر میگید کاراکتر نشون میده اما چرت و پرت مینویسه احتمالا در مدارتونه.یعنی مدارتو اشتباه بستی.منم با همین کانفیگ مدارو بستم.
                    اما اگر کلا هیچی نشون نمیده بین پایه های 19 و 4 یه پتانسیومتر بزار و کم و زیاد کن شاید نشون بده.

درضمن LCD های غیر از Ks0108 ها نیازی به کتابخونه اضافه ندارن.همینطوری کانفیگ میشن و مثل ال سی دی های کاراکتری دستور میگیرن.
                    این برنامه ایه که من نوشتم:

$regfile = "m32def.dat"
                    $crystal = 4000000

Config Graphlcd = 240 * 128 , Dataport = Porta , Controlport = Portc , Ce = 2 , Cd = 3 , Wr = 0 , Rd = 1 , Reset = 4 , Fs = 5 , Mode = 6

Dim A As Byte
                    Cursor Off
                    Cls
                    Locate 3 , 1
                    Lcd "Dr.Xylitol"
                    Wait 1
                    Cls
                    Do
                    Incr A
                    Locate 4 , 1
                    Lcd A
                    Waitms 500
                    Loop

End

و بهتره فعلا قید فارسی نویسی رو بزنی چون خیلی دردسر داره.فارسی ها رو با عکس بنویس.

دیدگاه

میکرو من atmega64 هست اگه به عنوان نمونه بخواهم برنامه شما رو تست کنم فقط باید همین m32def.dat به
                      m64def.dat" تغییر بدم یا باید پایه های ال سی دی هم عوض کنم ؟

دیدگاه

نه فقط همون مگا 32 رو بکن 64

دیدگاه

:applause:
                          :nice:
                          دستت درد نکنه . ممنون
                          جواب داد .
                          ولی این ال سی دی کاراکتری هست و بعد از کلی جست و جو برای تغییر سایز فونت فارسی و انگلیسی به این نتیجه رسیدم که ال سی دی کاراکتری به درد این کار نمیخوره . 45 هزار تومانم رفت به هوا :sad:
                          حالا یه سوال ؟
                          آیا تو بازار ال سی دی به همین اندازه ال سی دی کاراکتری 128*240 یعنی سایز 115*64 میلیمتر میتونم پیدا کنم و قیمت ؟
                          چند تا فروشگاه اینترنتی که ال سی دی 128*240 گرافیکی سایزشون 64*40 میلیمتر بود
                          برای عکسی هم که نوشته فارسی داره زمانی که با نرم افزار خود ویندوز paint تغییر سایز میدم نوشته من خیلی ناخوانا میشه .
                          نمیدونم دوستانی که میگند برای نوشتن فارسی از عکس استفاده کنین خودشون امتحان کردند با وجودی که ال سی دی من سایزش خیلی بزرگه و حروف فارسی هم بزرگ تایپ میکنم ولی بعد از تغییر سایز به 128*240 و تغییر پسوند به bmp نوشته من به زور میشه فهمید که چی نوشته شده .
                          راهکار بهتری داری بهم بگی .
                          ممنون

دیدگاه

خواهش میکنم.
                            البته اینا کاراکتری نیستن هااا.اینا گرافیکی ان ولی از کاراکتری مذخرف ترن.ال سی دی ای که 128*240 پیکسل داشته باشه و نتونه فونت بزرگ نشون بده بدجوری میره رو اعصابم.منم همون 45000 تومن رو حروم کردم.حالا هرطوری باشه این کارو انجام میدم ولی بعدش پشت دستمو سرب داغ میچسبونم که بدون تحقیق چیزی نخرم.

در مورد LCD کاراکتری
                            فکر نمیکنم LCD کاراکتری با این ابعادی که شما میخوای وجود داشته باشه یا اگر هم باشه من بیخبرم.درضمن دیگه LCD کاراکتری ازهمین 45000 تومنیه با کیفیت تر؟تازه عکس هم نشون میده.

درمورد عکسا
                            خوب در این مواقع باید یکم حوصله به خرج بدید و با Photoshop یه داکیومنت با ابعاد 128*240 پیکسل بسازین و با یه فونت درشت نوشته ها رو توش بنویسین و اگر کادری چیزی میخواین ازش استفاده کنین توی فوتوشاپ درست کنین.
                            من این کارو قبلا برای 128*64 کردم(میتونی برای 128*240 هم همین کارو بکنی)و نتیجش این شد:

البته من غیر از نوشته ها تمام اون کادر ها رو پیکسل به پیکسل با دست طراحی کردم که مجموعا 5 دقیقه هم نشد.
                            ودر آخر اینکه اصلا نوشته رو ننویس بعد کوچیک کن.
                            یه سند با ابعاد 128*240 بساز و بعد توی همون متن مورد نظرتو بنویس.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maryam-68
                              :applause:
                              :nice:
                              ولی این ال سی دی کاراکتری هست و بعد از کلی جست و جو برای تغییر سایز فونت فارسی و انگلیسی به این نتیجه رسیدم که ال سی دی کاراکتری به درد این کار نمیخوره . 45 هزار تومانم رفت به
                              45000 :eek: چه خبره ؟؟
                              خوب شما یدونه n96 بهراه ماژول میخریدید 17000 هم تصویر توش قابل پخشه و هم کاراکتر فقط بدیش اینه که با avr کمی سرعتش میاد پایین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X