اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط پرینتر حرارتی با میکرو؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط پرینتر حرارتی با میکرو؟؟

ببین آقاجون....ببخشید....خانم محترم!
    اول باید مشخص کنید دقیقا میخوایین چکار کنین. اگر مشکلتون فقط چاپ متنی هست که همونه که آقای طراح و mostafak گفتن. کار زیادی ندارین. جز اینکه ارتباط سخت افزاری رو وصل کنید و اطلاعات رو روی پرینتر بفرستید
    اما اگر میخوایین گرافیک چاپ کنین (عکس یا آرم شرکت) یا فونت رو بصورت ارتفاع یا پهنای دو برابر و اینطور چیزا باشه باید وسط کار ارسال آسکی اصطلاحا escape sequence های مورد نظر رو با توجه به مدرکی که جناب mostafak گفتن مستقیما روی سریال مربوطه ارسال کنین. همین.

دیدگاه

شماها چقدر خوبین.... :rolleyes:
      بذارین از اول بگم:من میخوام سیستم نوبت دهی بانک رو nonpc base کنم.مثلا پرینتر حرارتی که به pc وصله میخوام مستقیم به میکرو ارتباط بدم.پس لازم نیست که ارم یا طرح خاصی چاپ بشه.
      پس با راهنمایی های شما اول باید Programming Manual پرینتر مورد نظر رو مطالعه کنم.مطالعه مبکنم :nerd: .ولی چی باید بفهمم؟ oo: آخه بدونم دنبال چی میگردم بهتره.
      مجددا از کمکتون ممنونم. :smile:

دیدگاه

فعلا فرض رو بر این میذاریم که فقط میخوایین متن با طول و عرض و فرم پیش فرض چاپ کنین. همین.
        برای این کار احتیاجی به کار روی اون مدرک کذایی ندارین. مگر اینکه پرینترتون فارسی رو پشتیبانی نکنه. اون وقت یک درد دیگه پیش میاد. فعلا ببینین میتونین یک سری متن روش چاپ کنین یا نه. همین. قدم اول.
        بعد باید سعی کنین متن فارسی چاپ کنین. بعد از این متن فارسی تون باید بعضی جاها با طول و عرض 2 برابر و بصورت پررنگ چاپ بشه. بعد باید از فرمانهایی مثل FEED استفاده کنین و در صورت امکان یا از کاغذ پرفراژ شده استفاده کنین یا اگر پرینتر مربوطه امکانش رو داشته باشه کاغذ رو ببرین.

دیدگاه

من با یک مدل پرینتر گرمایی کار کردم . BTP2002 . اما چند تا مدل دیگه هم نگاهکی انداختک. بسیار شبیه همن. از توی فایل programming_manual مربوط به اون همه کدهایی که نیاز داشتمو برداشتم و نوشتم. به همین سادگی. اصن کتابخونه نمی خواد. ساده تر از چیزیه که فک کنی.
          پیروز باشی

دیدگاه

سلام و خسته نباشید دوستان عزیز
            بنده در حال راه اندازی چاپگر های pos مدل 80 برای پروژه کارشناسی هستم .
            راه اندازی این چاپگر باید با آی سی avr ها باشه یعنی با ارسال "سلام" پرینتر تو خروجی سلام رو نمایش بده .
            حال مشکل ما اینجاست که آیا میکرو می تواند با چاپگر در ارتباط باشد ؟ یا خیر ؟
            آیا چنین دستوراتی در داخل چاپگر وجود دارد ؟ اگر وجود دارد چی هستش ؟
            اگر بتونین کمک کنین ممنون می شم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadhasani
              سلام و خسته نباشید دوستان عزیز
              بنده در حال راه اندازی چاپگر های pos مدل 80 برای پروژه کارشناسی هستم .
              راه اندازی این چاپگر باید با آی سی avr ها باشه یعنی با ارسال "سلام" پرینتر تو خروجی سلام رو نمایش بده .
              حال مشکل ما اینجاست که آیا میکرو می تواند با چاپگر در ارتباط باشد ؟ یا خیر ؟
              آیا چنین دستوراتی در داخل چاپگر وجود دارد ؟ اگر وجود دارد چی هستش ؟
              اگر بتونین کمک کنین ممنون می شم .
              سلام
              تا دیتاشیتش نباشه که نمیشه . مدل دقیقش چیه؟ مال چه شرکتیه؟
              بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
              اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

سلام
                من یک مدل از این پرینتر های حرارتی که واسه این دستگاهای POS هست رو راه اندازی کردم که پروتکل ارتباطیش I2C بود البته با پروتکل I2C استاندارد تفاوت داشت واسه همین پروتکلشو هم نوشتم
                اگه کسی به این اطلاعات احتیاج داشت خوشحال میشم که کمکی از دستم بر بیاد

دیدگاه

با سلام
                  بنده قبلا این کار رو انجام دادم و پرینتر LTP1245 رو راه انداختم
                  نحوه عملکردش خیلی آسون و در عین حال یه کم پیچیدست .
                  شما باید دیدتون نسبت به چیزی که پرینت می گیرید به صورت خط به خط و به اندازه یک پیکسل باشه و اون یک خط دیتا رو باید با یک ارتباط بیتی وارد یک شیفت رجیستر کنید و بعد به پرینتر بگید اون دیتا رو روی کاغذ بسوزونه .

می دونم دارم بد توضیح می دم , چون نوشتن برام سخته , اگه توضیحات بیشتر می خواهید برام پیغام خصوصی بزارید و شماره بدید تا با شما تماس بگیرم و تلفنی توضیح بدم.

دیدگاه

سلام
                    منم یه پروژه دارم نمی دونم از کدوم پرینتر استفاده کنم چون اطلاعات زیر را پیدا نکردم
                    1- دیتاشیت یه مدل از پرینتر که پورت سریال داشته باشه
                    2- AT COMMAND های پرینتر
                    3- پرینتر ارزان
                    دنبال یه پرینتر با مشخصات بالا هستم کسی مدل خاصی سراغ داره
                    هرکه دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooramin@gmail.com
                      سلام
                      منم یه پروژه دارم نمی دونم از کدوم پرینتر استفاده کنم چون اطلاعات زیر را پیدا نکردم
                      1- دیتاشیت یه مدل از پرینتر که پورت سریال داشته باشه
                      2- AT COMMAND های پرینتر
                      3- پرینتر ارزان
                      دنبال یه پرینتر با مشخصات بالا هستم کسی مدل خاصی سراغ داره
                      http://shop.aftabrayaneh.com/Others/Printers

دیدگاه

سلام وقت بخیر

دوستان من میخام برای انجام کاری از "پرینتر حرارتی " استفاده کنم و اونو راه اندازی کنم در حال حاضر برند خاصی مد نظرم نیست و باید اول روی پرینتر حرارتی اشرافیت داشته باشم که بدونم چطور کار میکنه و بعد یک نمونه رو خریداری کنم چونکه میخام متون فارسی رو باهاش چاپ کنم نیاز هست از پرینتری استفاده کنم که فونت فارسی رو هم پشتیبانی کنه

http://shop.aftabrayaneh.com/Others/Printers

کاری که میخام انجام بدم یه چیزی تو مایه های عکس زیر هست :
                        http://s3.picofile.com/file/8188542542/4747.jpg

میخام ببینم در کل راه اندازی این ماژول چطور هست و چطور باید این مقادیر رو بهش ارسال کرد ؟چند نمونه دیتاشیت هم مطالعه کردم ولی چیزی متوجه نشدم .بنابراین دوستان به دیتاشیت ارجاع ندند . :redface:

از همکاری شما صمیمانه تشکر میکنم
                        یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

7 سال پیش با 8051 و پرینتر حرارتی ( پورت موازی ) چند خط متن مانند نمونه شما چاپ کردم ( پروژه ناقص )
                          فایل pdf راهنمای دستورات و فونت دستورات را می توانید دانلود کنید:
                          http://www.4shared.com/office/tZlkMe91ba/prp058_manual.html
                          http://www.4shared.com/download/29LdGABuce/Iran_system.JPG?lgfp=3000
                          نام شرکتی که پرینتر را از آنها خریدم برای اینکه تبلیغ نباشد از طریق پیام خصوصی برایتان ارسال میکنم چک کردم الان نیز وب سایت دارند و فعال هستند ( به این نوع کار ها آشنا بودند )
                          نیاز هست از پرینتری استفاده کنم که فونت فارسی رو هم پشتیبانی کنه
                          بله . پرینتر خودش دارای فونت ایران سیستم بود و کار را بسیار آسان میکند.

برنامه نمونه ای که نوشتم به زبان اسمبلی بود اگر خواستید از طریق پیام خصوصی اطلاع دهید برایتان ارسال کنم

دیدگاه

سلام
                            من از ایران ماژول خریداری کردم.
                            دیتاشیت کامله بخونین متوجه میشید.یه جدول کد اسکی داره برای فارسی،یه سری کد واسه افزایش و کاهش سایز،یه سری کد دستورات پرینته
                            الان مدلش یادم نیست و دیتاشیتشم ندارم.راحته ولی بعد 4و5 رول کاغذ صدای چرخ دنده هاش درومد.
                            انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                            فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

سلام مهندس

مهندس از بابت راهنماییتون متشکرم
                              چندسوال در همین زمینه :

1=اطلاع دارید که الان دیگه از پوت موازی استفاده نمیکنند .یا usb یا سریال
                              حالا سوالم اینه این جدول کاراکتری که قرار دادید . برای تمام پرینترهای حرارتی صدق میکنه یا نه فقط مخصوص پرینتر شما هست ؟
                              http://dc771.4shared.com/download/29LdGABuce/Iran_system.JPG?lgfp=3000

2= من با اسمبلی کار نمیکنم (بسکام کد نویسی میکنم ).مثلا اگر ما بخام این متن رو ( دمای محیط 21 درجه) ارسال کنم به پریبنتر ؛ با توجه به این جدول باید چی رو ارسال کنم ؟
                              متشکرم
                              سلام
                              1- در انگلیسی که ثابت هستند در فارسی هم به احتمال زیاد ثابت هستند . کدهای هر فونت را یک جدول ذخیره میکنید اگر تغییر کرد در نهایت جدول را ویرایش میکنید.
                              این کدها ربطی نوع پورت ندارد و ثابت هستند.

2- برای ارسال عدد 21 ابتدا 2 و سپس 1 را ارسال میکنید اگر بخواهید از ابتدای سطر چند فرمان space ارسال میکنید بعد عدد را ارسال میکنید ( فرض کنید میخواهد عدد در وسط چاپ شود )
                              برای عدد 2 فارسی :کد اسکی 082H سپس عدد 1 فارسی: 081H
                              رفتن به خط بعد فرمان: 0AH و.....
                              همانطور که در راهنمای pdf مشاهده میکنید بغیر از فرمان خط بعد ، فرمانهای دیگری مانند تغییر سایز فونت و بازگرداندن به سایز اولیه و غیره وجود دارد.
                              هر پرینتری که خریداری مینمایید باید این راهنمای دستورات را داشته باشد .

دیدگاه

دوستان سلام مرسی از راهنمایی های همتون
                                احیانا واسه این پرینترا مدلی چیزی واسه شبیه سازی نیست؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X