اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریست شدن میکرو هنگام عمل کردن رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریست شدن میکرو هنگام عمل کردن رله

نوشته اصلی توسط qmars_farahani نمایش پست ها
    عذر میخوام منظورم 470 uf بود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من برای ماژول رله تغذیه جداگانه و رگولاتور جدا و خازن 470uf جدا و 100 نانو جدا گذاشتم اما بازم متاسفانه همین مشکل رو دارم
    همونطور که گفتم من برای تست اصلا با پایه میکرو رله رو روشن نکردم و ورودی 220 رو از رله در اوردم و کردم تو خروجی رله بازم میکرو ریست شد
    شماتیکی که اونو درستش کردید دقیق و کامل قرارش بدید وگرنه جور دیگه نمیشه متوجه شد یه عکس هم از ساختتون قرار بدید بد نیست
    موفق باشید
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

شما دقیقا همین شماتیک رو در نظر بگیرید فقط با این تفاوت ها:
      پایه 15 میکرو که برای تحریک رله هست بجای این که بره تو اون درایور و ترانزیستور bc547 میره تو ماژول رله ای که عکسش رو براتون میزارم
      و این که پایه رست رو با یه مقاومت 1 کیلو اهم وصل کردم به vcc

دیدگاه

ماژول رله اپتوکوپلر داره مشکل از جای دیگه باید باشه به نظرم
        AVCC رو به مثبت وصل کنید اون GND رو هم به منفی AREF رو هم با یک خازن 1 میکرو به زمین ببینید چی میشه چون ماژول اپتوکوپلر داره نویزی از اون جا فک نمی کنم وارد بشه باید بیشتر برسیش کنی
        فقط خازن با بوبین رله هیچ وقت موازی نکنید و فقط یه دیود شاتکی بابوبین به صورت معکوس موازی کنید
        موفق باشید
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

متاسفانه این کار هم کردم باز هم درست نشد

دیدگاه

با سلام و احترام
            این مشکل رو اکثرا باهاش مواجه میشن
            توی فروم ایران م یکرو هم یه دوستی یه پست چند صفحه ای و طولانی درست کرده بود که آقا هر کاری می کنم موقع استارت ژنراتور توسط میکرو و رله برنامه هنگ و ریست میکنه
            توی اون فروم اساتید صاحب نظر نظریه هایی در حد تز دکترا داده بودن و این بنده خدا هم سرگردان
            خلاصه مشکل اون بنده خدا حل شد ولی کم لطفی کرد و نیومد بگه که با کدوم روش مشکلش حل شد پس یکبار دیگه اینجا با هم مشکل رو مرور می کنیم
            1-مشکل شما ریست شدن میکرو هستش خب یکی از دلایل این اتفاق (همانطور که بعضی از عزیزان اشاره کردن ) افت ولتاژ تغذیه میکرو تا کمتر از حد آستانه ریست شدن آن است
            راه تست: یک باطری تاکید می کنم یک باطری 9 ولت کتابی بیارین و میکرو رو از اون تغذیه کنین ببینین آیا بازم میکرو ریست میشه؟
            لطفا جواب این سوالات رو حتی بعد حل شدن مشکلتون توی این فروم قرار بدین تا نفرات بعدی که با این مشکل مواجه میشن و به این پست مراجعه میکنن دوباره راه اشتباه نرن
            2- دوستان به دیود معکوس_موازی دو سر رله اشاره کردن باید بگم این دیود بیشتر نقش حفاظت ترانزیستور رو داره و البته می تونه جلوگیری کنه از تولید ولتاژهای اسپایکی ناشی از کلید زنی که به نوعی نویز گیر هم محسوب میشه
            3- مدارتون تقریبا درسته ولی یکی دوتا تغییر نیاز داره
            اول اینکه مقدار خازن بعد از دیود و سلف رو 10 برابر کنید. چرا؟
            چون لحظه استارت خوردن بار توسط رله افت شدیدی در ولتاژ تغذیه آداپتور شما رخ میده ( معمولا بین چند دهم ثانیه تا چند ثانیه بسته به مقدار و نوع بار) خب اینجا خازن 470 میکروی شما شارژش
            سریع در مدار شما تخلیه میشه و هنوز ولتاژ تغذیه شما به حالت عادی برنگشته پس باعث ریست شدن میکرو ( یا بهتره بگم باعث خاموش شدن میکرو ) میشه و پس بازگشت تغذیه به وضعیت عادی دوباره میکرو کار خودش رو از نو شروع میکنه
            خب با افزایش ظرفیت خازن مدت زمان تخلیه خازن رو افزایش میدیم که با مقدار زیاد و مناسب میتونیم تا برگشت ورودی تغذیه مدار به وضعیت عادی از ظرفیت خازن ورودی( خازن قبل رگولاتور 5 ولت)
            به این مشکل غلبه کنیم
            نکته اینکه اگر اون دیود ورودی مدار رو نذاریم میتونه حتی این افزایش ظرفیت رو هم بی تاثیر کنه چرا که در لحظه افت ورودی همین خازن هم در مدار ورودی تخلیه شود
            نکته دوم با توجه به افزایش ظرفیت خازن ورودی در لحظه شارژ اولیه( زمان وصل کردن آداپتور شما) جریان زیادی از دیود میگذره و باعث سوختن دیود میشه که با تغییر دیود جریان بالاتر یا موازی کردن دو دیود میشه این مشکل رو هم حل کرد

بهینه سازی دوم:
            بهتره که علاوه بر افزایش ظرفیت خازن ورودی بهمراه دیود ، ولتاژ ورودی رو هم افزایش بدیم تا مدت زمان دشارژ خازن بالاتر بره و ضریب اظمینان کار بالا بره
            در ضمن تغذیه بوبین رله از این قسمت پیشنهادی تامین نشه چرا که با وجود ظرفیت 10 برابری خازن بعلت استفاده بوبین خیلی سریعتر خازن تخلیه میشه
            اینکه عرض کردم ظرفیت 10 برابر ، بسته به زمان بازگشت ولتاژ ورودی به وضعیت نرمال میتونید این ظرفیت راکم یا زیاد کنید

لطفا این کارها رو انجام بدین و نتیجه رو اعلام کنین
            جدیدترین ویرایش توسط plc1361; ۰۲:۳۲ ۱۳۹۵/۱۲/۱۸.

دیدگاه

دوستان این ویدیو رو ببینید.
              چرا ناراحتی پاتریک!
              + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
              - از دیدنش ناراحت شدی؟
              + نه
              پس چی ناراحتت کرده
              + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
              ------------------------------------------------------------------------------------------------------
              محصولات

دیدگاه

دوست عزیز ولتاژ اون رله رو از 5 ولتت نگیر ... رله 12 بزار و از ولتاژ 12 رله رو فعال کن ....
                تست کن و حتما نتیجه تست رو بزار همینجا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POORHASAN نمایش پست ها
                  با سلام خدمت همه دوستان
                  من پروژه کنترل دمایی رو با avr و سون سگمنت انجام دادم در حالتی که هیچ دستگاهی به رله متصل نیست رله قطع و وصل میکنه و هیچ مشکلی نیست اینم بگم که دیود و خازن با بوبین رله موازی کردم ولی وقت یک پنکه رو به رله وصل می کنم وقتی رله سوئیج میشه کلا برنامه ریست می شه
                  یه سرچی زدم یه چیزی با عنوان جرقه گیر از اینور اونور شنیدم ولی اطلاعاتم ناقصه اگه کسی از دوستان اطلاعات کاملی داره ممنون میشم کمکم کنه
                  سلام. جواب راه حل شما این است وبس. در بارهای AC علاوه بر جداسازی بوبین رله با بخش فرمان میکروکنترلر حتمااااااا باید یک مدار اسنابر با کلید باز رله هم داشته باشید. مدار اسنابر موازی با کلید رله بستگی به بار شما دارد ولی مقاومت 100 اهم توان بالا سری با خازن 100نانو مناسب است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X