اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاخیر در موتور پله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تاخیر در موتور پله

وقتی زمان تاخیر رو کم میکنم .تو پروتوس موتور استپر قاطی کار میکنه اما وقتی تاخیر میره بالا درست کار میکنه .علت چی هست . در ضمن 2کلید برای چپگرد و راستگرد موتور گذاشتم.اگر مثلا کلید فشاری right رو زدم موتور شروع کنه به سمت راست یک پله بچرخه وبه همین ترتیب
    ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

پاسخ : تاخیر در موتور پله

تو پروتئوس رو نمیدونم، ولی در دنیای واقعی کلاک اعمالی به استپ موتور محدودیت داره یعنی شما با هر سرعتی دوست داشتی نمیتونی کلاک بفرستی سر موتور ؛ چون گشتاور اینقدر پایین میاد که موتور توان چرخیدن نداره و معمولا موتور سوت میکشه!
    احتمالا موتور شبیه سازی شده در پروتئوس هم همچین محدودیتی داره که فکر کنم باید تغیرش بدین (البته اگه بشه)

دیدگاه

گفتم شاید اشکال از برنامه باشه که موتور طبق برنامه کار نمیکنه .به همین دلیل یه خورده تاخیر رو بردم بالا دیدم درست کار کرد

اگه اینجوری باشه که خیلی بده.ایا میشه کاریش کرد .ایا تو دیتاشیت حداقل تاخیر ذکر شده .

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز تاخیر برای استپ موتور 20 میلی ثانیه کافیه.کمتر ممکنه استپ درجا بزنه.
        ولی چیزی که خودم تست کردم 50 میلی ثانیه تاخیر گذاشتم و به راحتی جواب داده.

دیدگاه

سروو موتور هم اینطوری هست . من دقیقا نفهمیدم که چطوری با سروو باید کار کرد.من میخوام با 2 تا کلید موتور با فشردن کلید به سمت تعین شده یه پله حرکت کنه ومنتظر پالس بعدی بمونه.ایا میشه با سرو هم ای کار رو کرد .چطوری

دیدگاه

میزان تاخیر بستکی به موتور داره و در دیتا شیت هم معمولا میزان گشتاور به تعداد پالس اعمالی مشخص میشه و معمولا هم تعداد کلاک بهینه (یا همون نامی) ذکر میشه. مثلا برای موتورهای 5 فاز آتونیکس میزان تاخیر 500 میکرو ثانیه ,و میزان کلاک میشه 1KppS هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X