اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست معرفی یک آی سی usb برای Avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست معرفی یک آی سی usb برای Avr

می خواستم بدونم با چه آی سی ای میشه atmega32 رو مجهز به ارتباط usb کرد که آسون باشه و راحت با کامپیوتر ارتباط برقرار کنه؟

پاسخ : درخواست معرفی یک آی سی usb برای Avr

سلام

FT232 که یک مبدل USB به سریال هست.

موفق باشید

دیدگاه

البته دوست عزیز میتونی بدون استفاده از ای سی واسط مستقیما میکرو رو به USB متصل کنی حتی با یه ATtiny2313.

راه دیگه ای هم هست که از میکروهای که خودشون خروجی USB دارن استفاده کنی مثل:
      AT90USB1286
      AT90USB1287
      و یا
      AT90USB82
      [glow=red,2,300]گرد هم آمدن شروع است.با هم ماندن پیشرفت است.با هم کار کردن موفقیت است.[/glow]
      [img width=98 height=100]http://s3.picofile.com/file/7407857311/icon3.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sdahcrit
        می خواستم بدونم با چه آی سی ای میشه atmega32 رو مجهز به ارتباط usb کرد که آسون باشه و راحت با کامپیوتر ارتباط برقرار کنه؟
        راحتترین روش استفاده از ای سی های ftdi هست که انواع مختلف داره و دو تا از پر کاربرد ترین هاش ft232 و ft245 هست که یکی خروجی سریال و دومی هم به صورت پارالل هست . البته دلیل مهمتر به غیر از این موارد این است که این شرکت برای تمام محصولاتش درایور برای طرف کامپیوتر داره .
        و البته برای این دو قطعه نوعی درایور به نام vcp داره که با اتصال قطعه به کامپیوتر این درایور به جای اینکه کاربر با دستوات سخت کار کنه و نیاز به برنامه نویسی برای usb باشه . این قطعه رو به صورت یک پورت سریال در اختیار کاربر می گذارد .

دیدگاه

سلام. ممنون از پاسخها ولی منظور من این بود که می خوام یه آی سی باشه که باهاش میکروکنترلر من که مجهز به usb نیست مجهز به usb بشه، نه اینکه کامپیوتری که مجهز به پورت سریال نیست مجهز به پورت سریال بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sdahcrit
            سلام. ممنون از پاسخها ولی منظور من این بود که می خوام یه آی سی باشه که باهاش میکروکنترلر من که مجهز به usb نیست مجهز به usb بشه، نه اینکه کامپیوتری که مجهز به پورت سریال نیست مجهز به پورت سریال بشه
            سلام
            یعنی چی می خوای :-??
            اگر ای سی می خواید که بهش فلش و... وصل بشه معروف ترینش CH376S و VCN1N هست :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X