اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش تعداد ورودی و خروجی های میکرو...؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش تعداد ورودی و خروجی های میکرو...؟؟

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    مثلا شما 4 تا لچ دارید. پایه های D0 تا D7 ورودی همه این لچ ها رو به یکی از پورت های میکرو وصل میکنید. پایه های فعال ساز این 4 تا لچ رو به 4 تا IO دیگه میدید.اینجوری 12 پایه اشغال شد و 32 خروجی به شما داد.
    نحوه استفاده هم به این صورت هست که دیتایی که قراره روی هر لچ قرار بدید رو روی پورت میزارید و پایه فعال ساز اون لچ رو فعال میکنید. همین طور تا لچ آخر.

همین تعداد خروجی رو با 10 تا IO هم میشه ایجاد کرد. به این صورت که فعال ساز ها رو با استفاده از چیپ های آدرس سلکتور فرمان بدید. اگه روش بالا رو کامل فهمیدی بگو تا این آدرس سلکتور رو بیشتر توضیح بدم.
    بله تقریبا گرفتم چجوریه فقط اگه یه آی سی هم شما معرفی کنید خوب میشه، و اگه زحمتی نیست روش سلکتوری رو هم بگید ممنون میشم :smile:
    به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

لچ مثل 74573 .
      تو روش دیتا سلکتوری از یه دیتا سلکتور مثل 744514 استفاده میکنیم. روش کار هم به این صورت هست که چون در هر لحظه ما به 1 لچ نیاز داریم میشه از این سلکتور استفاده کرد. در ورودی این چیپ ما N بیت به صورت باینری میدیم و در خروجی 2^n تا خروجی میگیریم. اگر مقدار باینری 5 رو در ورودی بزاریم 5 امین بیت خروجی فعال میشه.
      این طوری تعداد IO هایی که برای فعال سازی لچ ها نیاز داریم کم میشه.
      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامِد مٌهری
        والا شکل و قیافش که مثل بقیه ی آی سی هاس

ولی ساختمان داخلیش یک شیفت ریجستر ورودی سریال و خروجی موازی هست که خروجی هاش به یک لچ متصل شدند.

یه جورایی میشه گفت مثل همون 573 ها هست فقط با این تفاوت که یک شیفت ریجستر گزاشتند توی ورودیش .

اطلاعات رو سریال میدید و بعد با فعال کردن پایه ی لچش ورودیش میره تو خروجیش.

پی دی افش هم داخل نت کیلو کیلو ریخته یه سرچ بکنید پیدا میشه

موفق باشید.
        من تونستم از 573 استفاده کنم ولی همونطور که گفتین مدار خیلی شلوغ میشه، 595 از اون نظر بهتره ولی من نتونستم راش بندازم یعنی نتونستم کار پایه ها رو درک کنم ، دیتا شیت رو هم دست و پا شکسته خوندم ولی نفهمیدم، اگه امکانش هست یه توضیح کوچیک بدید ممنون میشم.. :sad:
        به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

سلام

چیز خاصی نداره

یک پایه ی ورودی سریال داره با یک کلاک . هر باری که پایه ی کلاک ، کلاک میخوره یک بیت از طریق پایه ی ورودی سریال میره داخل. تا اینکه به 8 تا رسید بعد یک پایه ی LE داره که وقتی یک پالس بهش میدی همون 8 تا بیت میره داخل خروجی.

به همین سادگی

دیدگاه

یعنی پایه ورودی سریال رو باید بدیم به یه پایه از میکرومون که اطلاعات اصلی رو میفرسته ودو تا منبع کلاک ( که میتونه از I/O میکرو باشه)که فرکانس یکی باید هشت برابر دیگری باشه...

درست فهمیدم ؟؟
            به رویاهات فکر کن!!

دیدگاه

دقیقا.

ولی یک راه ساده ترم هست.

ورودی دیتا رو بدید به پایه ی MOSI و کلاک رو هم بدید به SCK

بعد با SPI میکرو دیتا رو بدید بیرون ، بعد از هر دیتایی که دادید بیرون با یکی دیگه از پایه ها یک پالس به پایه ی LE بدید.

موفق باشید

دیدگاه

با سلام
                نمیدونم این سوال رو همینطوری برای معلومات عمومی پرسیدید یا گیر یک کاری هستید
                برای مورد دوم راهنماییتون میکنم تنها راهش تغییر میکرو کنترلر با میکرو کنترلر هم خانواده دیگه که پورت io زیاد داره
                و اگه تعداد ورودی و خروجیت خیلی زیاد باشه مثلا در حد 500 یا 1000 عدد استفاده از میکرو پروسسور است .
                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

اگه از آی سی 595 استفاده کنم؟برنامه نویسیش به صورت سریال میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X