اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی یک CT

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای طراحی یک CT

سلام به همه
    من در حال طراحی یه آمپر متر تو محدوده 2000 آمپرم و می خواستم برای اینکار از ترانس جریان استفاده کنم از دوستان کسی تجربه ای تو این زمینه داره نکات عملی و اصولی که می بایست تو هنگام کار با CT رعایت شه رو هم اگه دوستان می دونن یه مرحمتی بکنن
    :job:
    \A

پاسخ : کمک برای طراحی یک CT

هرگز دو سر ترانس جریان نباید باز باشد خطر دارد .

بایستی با یک مقاومت با اهم کم اتصال کوتاه باشد مقاومت جریان چرخشی را به ولتاژ تبدیل میکند.

دیدگاه

سلام
      مرسی از جوابت
      یعنی یه مقاومت وات بالا بزارم دو سر ترانس بعد با AD میکرو مقدار ولتاژشو بخونم حله آیا؟
      مورد دیگری نداره؟
      بعد یه مساله ای یه نسبت تبدیل بین ثانویه و اولیه ترانس هست اونم ضرب کنم جریان اولیه پیدا می شه؟
      \A

دیدگاه

تقریبا اسونه ....................فقط مشکل اصلی همین قسمته که باید ولتاژخروجی ct که گاهی حتی در حد میلی ولت روبه dc تبدیل کرد برای میکرو .....................

که ازیکسوکننده دقیق اشکارساز پیک استفاده میشه که فکر کنم اونم مشکلاتی داره که باید رفع کنی...............................................

هر کسی در این زمینه تجربه عملی ،تیوری داره ......نظر بده..............
        ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

سلام البته همینجوری هم نیست که یه مقاومت پر وات تو خروجی بزارید و کار تموم بشه
          مهمترین پارامتر یه ترانس جریان توانش هست که بر مبنای VA مشخص می شه مقاومتی که استفاده می کنید نباید از محدوده توان CT تجاوز کنه مثلا اگه یه CT دارای مشخصه 2000/5--5VA باشه شما مجازید حداکثر مقاومت 1/5 اهم در خروجی اون قرار بدید
          برای خواندن ct یه راه خوب استفاده از یکسوساز های دقیق هست و لی اگه دقت بسیار بالا مد نظر نباشه یه راه ابتکاری هست که در مدارات قدیمی بسشتر استفاده میشه:
          یه پل دیود تو خروجی CT وصل کنید (متناسب با جریان CT) و مقاومت بار رو به خروجی پل دیود متصل کنید. دراینصورت یه ولتاژ یکسوشده تمام پل متناسب با جریان CT خواهید داشت که با اعمال فیلتراسیون نرم افزاری تو میکرو می تونید جریان رو به راحتی اندازه گیری کنید.

موفق باشید

دیدگاه

من دنبال روش دقیقم...........
            اگه خروجی ct در جریانهای پایین زیر 1ولت وحتی در حد میلی ولت بشه در مورد استفاده از یکسوکننده دقیق یا مثل اون ..... شما تجربه ای دارید .............

الان من یه اشکارساز پیک گذاشتم توی پروتوس که دقیقا همونی که میخوام ...اما درعمل که هنوز امتحان نکردم فکر کنم مشکل افت ولتاژ دیود به علاوه افست اپ امپ رو داشته باشم اگه اینطوره باید چکار کرد..................در ضمن تو محیط پروتوس که اشکارساز رو به میکرو وصل کردم عدد دلخواه ثابت نیست ... :mrgreen:دیگه تو عمل چی بشه :mrgreen:

....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenjudo
              من دنبال روش دقیقم...........
              اگه خروجی ct در جریانهای پایین زیر 1ولت وحتی در حد میلی ولت بشه در مورد استفاده از یکسوکننده دقیق یا مثل اون ..... شما تجربه ای دارید .............

الان من یه اشکارساز پیک گذاشتم توی پروتوس که دقیقا همونی که میخوام ...اما درعمل که هنوز امتحان نکردم فکر کنم مشکل افت ولتاژ دیود به علاوه افست اپ امپ رو داشته باشم اگه اینطوره باید چکار کرد..................در ضمن تو محیط پروتوس که اشکارساز رو به میکرو وصل کردم عدد دلخواه ثابت نیست ... :mrgreen:دیگه تو عمل چی بشه :mrgreen:

با سلام بهتره از پ امپ با افست کم استفاده کنید مثل op07

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X