سلام
میشه دوست گرامی یکم بیشتر توضیح بدید
این سنسور را چطوری میشه وصلش کرد به avr
من این کارو قبلا کردم
ولی جواب نگرفتم
میشه کمک کنید و طریقه ی وصل شدنشو بزاری .اگه برا ی شما امکام دارد یه مثال از طریقه ی وصل شدن و برنامه ی کار کردن با CNY 70
قسمت گیرنده ی IR باید را باید به OP AMP وصل کنی و یا اینکه میشه مستقیم به میکرو وصلش نمود
سحر گاهان که شبنم آیتی از پاک بودن را به گلها هدیه می بخشد ..... به آن محراب پاکش آرزو کردم برایت خوب بودن ،خوب دبدن ،خوب ماندن را -----*****------
عشق یعنی اشک توبه در قنوت ،خواندنش با نام غفار الذنوب
عشق یعنی چشمها هم در رکوع ،شرمگین از نام ستار العیوب
عشق یعنی سر سجود و دل سجود
ذکر یا رب یا رب از عمق وجود
-----*****---
سلام
شکل پایین رو ببین،سنسور رو اینجوری بایاس میکنی،حالا می تونی اون قسمتی رو که داده به اشمیت تریگر،بدی به ADC میکرو یا یک پ امپ
بستگی داره برای چه کاری بخوای!
اگر بیشتر توضیح بدی بهتر میتونیم کمکت کنیم
در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
مست از می می خواران از نرگس مستش مست
سلام
شکل پایین رو ببین،سنسور رو اینجوری بایاس میکنی،حالا می تونی اون قسمتی رو که داده به اشمیت تریگر،بدی به ADC میکرو یا یک پ امپ
بستگی داره برای چه کاری بخوای!
اگر بیشتر توضیح بدی بهتر میتونیم کمکت کنیم
سلام آقا محمد / خدا قوت
عذر میخوام میتونم به عنوان شمارشگر از این سنسوز استفاده کنم؟ منظورم ایمه که در خروجی سنسور فقط 0 - 1 بگیرم
میشه؟ و دیگه اینکه اگه محیط نو دار باشه و یا زیر آب / این سنسور جواب میده؟ تا چه فاصله ای ؟
ممنونم :read:
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
روی محور موتور گیربکسی 10 دور در دقیقه یک برچسب مشکی زدم
و میخوام هر دور کامل که میچرخه یک پالس به میکرو بده :smile:
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
دیدگاه