اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با adc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با adc

با سلام خدمت مهندسان عزیز
    من با atmega8 دارم یک ورودی انالوگ رو میخونم که از مقسم پتانسیومتر اومده ولی ورودی خیلی نوسان داره یعنی دائما خودش بدون اینکه پتانسیومتر رو تغیر بدی مثلا از عدد 7 و8و9و4و.. بالا و پایین میره
    من با ال سی دی ورودی رو مانیتور کردم دیدم اینجوریه
    ضمنا avccرو با سلف 10 میکرو دادم و بینش با زمین هم خارن 100نانو گذاشتم
    دوستان چیکار کنم ورودیم ثابت بسه و بازی در نیاره
    ایراد از کجاست؟
    ممنون

پاسخ : مشکل با adc

سلام
    مثبت یک خازن یک میکرو (الکترولیتی) رو با یک مقاومت75 اهمی سری کرده و منفی خازن را به منفی مدار و اون ور مقاومت رو به ورودی adc که پتانسیومتر رو میخونه وصل کن
    mrg

دیدگاه

ببین دو تا مشکل احتمال وجود داره که باشه اول اینکه خود مشکل از سنسورت هست و این طبیعی هست مثلا تو Lm35 که سنسور دما هست بهت دمایی که میده دائما داره بین یه دامنه تغییر میکنه برای رفع این مشکل اولا باید بیایی یه میانگین بگیری و اون میانگین رو با تاخیر نشون بدی
      مشکل دوم هم میتونه از پتاسیومترت باشه چون اگه مقاومتت خیلی زیاد باشه نویز می افته
      رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

برای داشتن یه مبدل آنالوگ خوب بهتره توی مدار تغذیه سوئیچینگ نباشه، ولتاژ مرجع مبدل آنالوگ دقیق و ثابت باشه، زمین قسمت آنالوگ تنها از یک نقطه به زمین دیجیتال وصل بشه، و برخی ملاحظات دیگه که با یه جستجو و مطالعه ساده می تونید پیدا کنید.
        در مورد مشکل شما دوست عزیز، خازن 100 نانو مرجع مبدل رو حتماً تانتالیوم و جنس مرغوب بگذارید. بعد از پتانسیومتر یه فیلتر ساده RC بگذارید و بعدش به ورودی میکروکنترلر وصل کنید. و در نهایت، تو برنامه میکرو در طی زمان چند نمونه بخونید و میانگینشون رو بگیرید. اینطوری تغییر اعداد خروجی مبدل ناچیز می شه.
        بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X