اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به مدار AGC برای ورودی ADC میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز به مدار AGC برای ورودی ADC میکرو

سلام به همه دوستان
    یه سوالی داشتم!
    من نیاز دارم از سیگنال صوت به وسیله ADC میکرو PIC نمونه برداری کنم
    اما این سیگنال صوت بعضی مواقع دامنه زیادی داره که توسط ADC بریده میشه و اطلاعات سیگنال صوت از بین میره
    یا اینقدر دامنه کمه که اطلاعات کمی از سیگنال صوت رو میشه به وسیله ADC خوند.
    حالا من نیاز به مدار AGC دارم که سیگنال صوت من رو در هنگام دامنه کم تقویت کنه و ما بین 0 تا 3.3 ولت قرار بده و
    وقتی که دامنه اون زیاده، دامنه رو کاهش بده و باز هم در رنج 0 تا 3.3 ولت قرار بده
    اگه برای این کار یه IC کامل باشه لطفا بهم معرفی کنید یا یه مدار بر ای این کار به من پیشنهاد بدید،
    اگه از دوستان کسی هست که به من کمک کنه ممنون میشم

پاسخ : نیاز به مدار AGC برای ورودی ADC میکرو

سلام.سوالتون یه خرده مورد داره! خب وقتی دامنه کم هست میزان اطلاعات با زمانی که دامنه زیاده، یکی هست؟

دیدگاه

من متوجه نشدم کجای سوالم مورد داره؟
      وقتی دامنه کم باشه ADC میکرو با وقتی که دامنه زیاد باشه ایا یه نمونه مشایه رو بر میگردونه؟ من فکر نمیکنم اینطور باشه
      الانه توی مدارات حرفه ای یه قسمت AGC میگذارند تا این مشکل حل بشه. من هم میخوام همین کارو انجام بدم تا نتیجه بهتری برام حاصل بشه
      بازم میگم اگه مدار AGC کسی سراغ داره که بشه توی ایران قطعاتش رو پیدا کرد بهم پیشنهاد بدید
      خیلی ممنون از کسانی که کمک میکنند

دیدگاه

درود
        نمی دونم ای مخصوص این کار وجود داره یا.
        ولی با قطعات زیر می تونی بسازی. (البته فرکانس کاریشون rf هست ولی برای فرکانس پایین تر هم می شه اسفاده کرد)
        AD600 تا 603
        CLC520
        ad620 البته فرکانسش 120 کیلوهرتزه که بازک برای کارت خوبه.

اینها ای سی های( vga (variable gain control هستند. که با ولتاژ گینشون تغییر میکنه. برای agc توی دیتاشیت ها احتمالا مدار هست.
        در واقع باید یه مدار درست کنی که پیک ولتاژ رو تشخیص بده و انو بدی به تنظیم گین vga. فقط باید کاری کنی که مدار زیاد سریع نباشه تا زمان تصحیح دامنه زیاد نشه. مثلا در حد ثانیه خوبه.

یه مدار دیگه هم هست که من قبلا بسته بودم که برای کم و زیاد کردن صدا بکار میرفت. توی اون یه jfet توی ناحیه اشباع کار می کرئ و به عنوان مقاومت متغیر با ولتاژ کار میکرد. اون رو با یک مقاومت دیگه و opamp برای تغییر گین یا ولتاژ استفاده کردم.

اینم شاید بدرد بخوره TC9153

http://www.analog.com/static/imported-files/application_notes/AN_934.pdf
        مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
        از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
        جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
        این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

سلام
          آی سی های AGC عموما گران هستند.
          با یه پ امپ و یه دونه FET می تونی یکی بسازی که عملکرد خوبی داشته باشه.
          یه نگاه به این بنداز:
          http://electroschematics.com/2132/automatic-gain-control/

دیدگاه

ممنون از دو تا پاسخی که عزیزان بهم دادند
            اون مداری که داخل application note بود (AN_934) رو قبلا دیده بودم. مدار بسیار خوبی هست. اما دو تا مشکل باهاش داریم.
            یکی اینکه قطعاتش خیلی گرون در میاد و یکی از قطعاتش هم در بازار ایران وجود نداره
            مداری که با fet پیشنهاد داده شده است مدار ارزون قیمتیه اما برای کار های صنعتی مناسب نیست چون این مدار و مدارهای مشابهی رو که با FET در اینترنت هست تست کردم
            اما برای کارهای صنعتی جواب خوبی بهم نداده
            با همه این ایراداتی که من گرفتم اما باید از شما برای معرفی این مدارها خیلی خیلی تشکر کنم چوت باعث شد با یک سری مداراتی برای اینکار آشنا بشم که در عمل هم خوب کار میده.
            این آشنایی توسط دیتاشیت آی سی AD8336 که در AN_934 بود برای من حاصل شد.برای همین رفتم دنبال ضرب کننده های آنالوگ.
            اگه شما یه سری به دیتاشیت آی سی AD633 بندازید یه مدار برای AGC پیشنهاد داده که با یه مقداری تغییرات کوچیک در قسمت rms-to-dc میشه با قیمت مناسبی اون رو پیاده سازی کرد.
            این آی سی یه ضرب کننده آنالوگ هست که برای ساخت AGC بسیار مناسبه و در کارهای حرفه ای قابل اطمینان است.
            امیدورم که این آی سی به درد شما هم بخوره چون کاره من رو راه انداخته در حد تیم ملی!!!!
            ممنون از همه دوستان
            همیشه موفق و شاد باشید.

دیدگاه

سلام
              میشه این مداری که ازش جواب گرفتید رو بذارید
              خیلی دنباش بودم خیلی مدارا رو تست کردم ولی هنوز جواب نگرفتم
              نــــ_ـــمـــ_ــــیــــ_ـــدونـــــ_ــم.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی جباری
                سلام
                میشه این مداری که ازش جواب گرفتید رو بذارید
                خیلی دنباش بودم خیلی مدارا رو تست کردم ولی هنوز جواب نگرفتم
                سلام ،منم می خوام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X