اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شبکه سوییچینگ با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شبکه سوییچینگ با AVR

سلام خدمت دوستان
    فرض کنید ۴ سیم داریم
    میخواهم با یک میکرو و تعدادی ترانزیستور هر کدام از این سیم ها را به یکدیگر متصل کنم ولی با دستور دادن به میکرو
    مثلا میکرو : سیم شماره ۱ را به ۳ وصل کند یا اینکه سیم های شماره ۲و۳و۴ را به هم متصل کند
    توجه داشته باشید که در این سیم ها ولتاژ با دامنه ی متغییر است
    و می خواهم روشی اریه دهید که مانند کلید کار کند یعنی اینکه مستقیم مثل یک کلید دو سیم را به هم متصل کند

پاسخ : شبکه سوییچینگ با AVR

دوستان
    فقط دنبال الگریتم هستم یا یک شماتیک از نحوه ی ارتباط ترانزیستور ها

دیدگاه

با سلام
      خوب بستگی داره ، الان شما از اون سیم ها برای چه کاری استفاده میکنید (چند آمپر قراره ازش رد بشه ، سرعت سوئیچ براتون مهمه یا نه ) میتونید ترانزیستور رو ببرید به حالت اشباع اینجوری فقط یه افت ولتاژ کوچیک تو مسیر خواهید داشت(به اندازه ولتاژ اشباع ترانزیستور) یا اینکه از رله استفاده کنید ، با چی میخواهید کار کنید ؟

دیدگاه

دقیقا همون کاری رو که مخابرات انجام میده وقتی من زنگ میزنم خط تلفنم را به دیگری وصل میکند ولی در مقیاس کوچک
        که این کار را در ابتدا اپراتورچی انجام میداد با استفاده از جایجایی کابل ها و هم اکنون کامپیوتر
        راستی تو سیم ها هم صدای مدوله نشده وجود داره

دیدگاه

خوب من اینو نمیدونم که مخابرات الان دقیقا چجوری سوپیچ میکنه ولی احتمالا از مدارای دیجیتال برای اینکار استفاده میشه .

در مورد "صدای مدوله نشده " ، نمیدونم شاید این دو لفظ یه اصطلاح باشه تو مخابرات که مثلا یه جنبه از اغتشاش که ناشی از محدودیت های کانال ارتباطی هست ، تو صدای ارسالی باشه که گیرنده دریافت میکنه ! همچین چیزی نشنیدم .

الان کاری که میخوایید بکنید ، یه چیزی هست فکر کنم مثل تلفن سانترال درسته ؟

دیدگاه

با سلام،

شما یه سری به اینجا بزنید، ایده میده!

http://www.electronics-lab.com/projects/telephone/009/index.html

ولی در نهایت یا باید رله استفاده کنید و یا DC SSR که توی بازار هم موجوده....
            مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام دوست من بهترین کار استفاده از ای سی 4066 هست این ای سی با پالس DC میتونه یه

سیگنال متناوب رو قصع و وصل (سوئیچ) کنه . با استفاده از یکی از این ای سی ها میتونی چهار عدد سوئیچ داشته باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabi
                سلام دوست من بهترین کار استفاده از ای سی 4066 هست این ای سی با پالس DC میتونه یه

سیگنال متناوب رو قصع و وصل (سوئیچ) کنه . با استفاده از یکی از این ای سی ها میتونی چهار عدد سوئیچ داشته باشی.

با سلام،

چند ولت و با چقدر جریان؟! قطعا اندازه خط تلفن نیست.....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

دوست عزیزمون mojtaba_led اشاره ی خیلی خوبی کردن
                  یک سیستمی مثل تلفن سانترال که در وقت مناسب یک خط تلفن رو به یکی دیگه متصل میکنه

دیدگاه

مخابرات برای سوئیچ صوت بین مشترکا به دو شکل عمل میکنه!
                    1- Circuit Switching
                    اطلاعات صوت عمل میاد تو یه باس آنالوگ بعد از روی اون با مالتی پلسکر بزرگ آنالوگ میفته رو خط مقصد.
                    2- Packet Switching
                    اول اطلاعات دیجیتال میشه و با استفاده از شبکه DSL میره به سمت مرکز مخابرات مقصد بعد دوباره آنالوگ میشه و میره به خص مقصد.

شما فکر کنم اولی مد نظرت باشه. چاره ی شما این IC زیره:
                    74HC4052

هر 2 تا خروجی یه IC می خواد ورودی های هم که به ورودی هاش.
                    میتونی با 2 3 تا پست سر هم ورودیهاتو بیشتر هم بکنی! :icon_razz:

دیدگاه

با سلام،

نظرات دوستان در مورد آی سی های پیشنهادی کاملا درسته ولی باید به این نکته توجه کرد که اگر سطح سیگنال در حد لاجیک هست، استفاده از این آی سی ها امکان داره و شما میتونید در لایه بعدی سطح سیگنال رو مثلا ببرید به سطح سیگنال تلفن ولی اگر قصد شما اینه که مثلا سه تا خط تلفن رو به یک خط متصل کنید و یا اینکه یه کانکشن خاصی بین اونها برقرار کنید، در اینصورت سطح سیگنال شما در حد سطح سیگنال تلفنه و امکان استفاده از آی سی های پیشنهادی وجود نداره ......

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                        با سلام،

نظرات دوستان در مورد آی سی های پیشنهادی کاملا درسته ولی باید به این نکته توجه کرد که اگر سطح سیگنال در حد لاجیک هست، استفاده از این آی سی ها امکان داره و شما میتونید در لایه بعدی سطح سیگنال رو مثلا ببرید به سطح سیگنال تلفن ولی اگر قصد شما اینه که مثلا سه تا خط تلفن رو به یک خط متصل کنید و یا اینکه یه کانکشن خاصی بین اونها برقرار کنید، در اینصورت سطح سیگنال شما در حد سطح سیگنال تلفنه و امکان استفاده از آی سی های پیشنهادی وجود نداره ......
                        صحبت شما کاملا درسته و کسی هم این کارو نمی کنه! چون در صورت انجام این کار یا مدار آسیب می بینی یا خط شما !
                        این آی سی ها تنها برای سوئیچ اطلاعات صوتی هستن و بعد و قبل از اون مدار های پاور و آمپلی فایر و اتنوایتور ها وظیفه تبدیل سیگنال روی خط به اطلاعات خام قابل سوئیچ رو دارند!

دیدگاه

از همه ی دوستان تشکر میکنم
                          دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X