اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد شبکه کردن چند میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد شبکه کردن چند میکرو

سلام . خیلی ممنون از کمکتون
    مدارم را بستم با 5 تا مگا32 و مکس 485 که تو این مدار یکی مستر و 4 تا اسلیو دارم همه اسلیو ها همیشه تو حالت گیرنده قرار دارند و مستر پشت سر هم کد اسلیو 1 تا 4 را به ترتیب رو باس میزاره و اون اسلیو که کدش یکی هست تا کد صحیح را دریافت کرد رو حالت فرستنده میره و به مستر اوکی میده و مستر میره سراغ بعدی .

من با سیم شبکه تست کردم و تمام a ها را به هم و تمام b ها را به هم وصل کردم .

میخواستم بدونم که برای محیط صنعتی که البته تو همین محیط و با شرایط بد سیم خراب تست کردم احتیاج به فیلتری نویزگیری چیزی هست که بعد هر ای سی مکس بزارم ؟ یا فقط به هم وصل کنم ؟ پول پ ؟ پول دان ؟ خازن عدسی ؟

بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electrosanat
      میخواستم بدونم که برای محیط صنعتی که البته تو همین محیط و با شرایط بد سیم خراب تست کردم احتیاج به فیلتری نویزگیری چیزی هست که بعد هر ای سی مکس بزارم ؟ یا فقط به هم وصل کنم ؟ پول پ ؟ پول دان ؟ خازن عدسی ؟
      بازم ممنون
      اگه هزینه واستون مهمه که همین شماتیک قبلی که صفحه قبلی گذاشتم خوبه و کار میکنه همونطور که میبینید روی مستر باید مقاومت های pullup و pulldown روی خطوط قرار بگیره ولی برای سایر نود ها لازم نیست بذارید
      اما یک مبدل واقعی خیلی المانهای دیگه هم میخواد و اگه تو بازار قیمت بگیرید متوجه میشید که بعضی مبدل ها تا 250 تومان هم قیمت دارند . تو این مبدل ها ایزولاسیون کامل رعایت شده و بعضا تا چند کیلو ولت حفاظت شده هستند
      اما از همه نکات مهمتر تغذیه شماست . این فکرو از سرتون کامل بیرون کنید که با یک آداپتور معمولی بتونید از این مدار ساده تو محیط نویزی جواب بگیرید . حتما تغذیه شما باید حد اقل دارای فیلتر هایی جهت جلوگیری از انتقال نویز باشن وگرنه مدارتون دائما hang خواهد نمود !
      Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

سیاوش جان دستت ندرده
        فقط میمونه یه چیز
        یه برنامه ساده که یشه ارتباط 2 تا میکرو با هم به صورت نیمه همزمان یا همزمان به من بدی بتونم کار رو شروع کنم
        اگر بیسیک باشه خیلی خوبه
        من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

سلام .

باز هم ممنونم از راهنمایی شما .
          هزینه زیاد مهم نیست دوست دارم یه مدار خوب باشه شما هر المانی که به نظرتون میرسه بگید من تو باس استفاده کنم . چه کابلی استفاد کنم ؟

نقشه ای از یک مدار تغذیه خوب هم اگر دارید ممنون یشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
            یه برنامه ساده که یشه ارتباط 2 تا میکرو با هم به صورت نیمه همزمان یا همزمان به من بدی بتونم کار رو شروع کنم
            اگر بیسیک باشه خیلی خوبه
            من اصلا بسکام بلد نیستم
            اما مهمترین نکته در این قضیه نحوه برنامه نویسی هست . اول باید بگید مستر شما هم میکرو هست یا کامپیوتر؟
            اگه کامپیوتر هستش بهتون پیشنهاد میکنم از labview استفاده کنید من اول از ویژوال بیسیک استفاده کردم خیلی اذیت شدم برنامه مشکلات عجیبی داشت بعد با .net برنامه رو نوشتند که باز هم بعد از مدتی هنگ میکرد
            اما labview به خوبی از پس برنامه بر اومد . من شنیدم دلفی هم برای این کار خوب جواب میده (هر چه برنامه ها بصورت ماژولی باشن امکان خطای برنامه نویسی کمتره و نکات بیشتری معمولا رعایت میشه)
            در موردالگوریتم هم عرض کنم که بهتره از الگوریتمهای استاندارد استفاده بشه مثل مودباس اما اگر هم حوصله پیاده سازیشو ندارید، الگوریتم کلی رو تو پست بعدی خدمتتون میگم
            هزینه زیاد مهم نیست دوست دارم یه مدار خوب باشه شما هر المانی که به نظرتون میرسه بگید من تو باس استفاده کنم . چه کابلی استفاد کنم ؟
            نقشه ای از یک مدار تغذیه خوب هم اگر دارید ممنون یشم
            مشخصات کابل رو که در صفحه قبل گفتم
            اما در مورد المان باس ، یک چیز ساده که میتونه کمک کنه استفاده از دیودهای زنر دو طرفه هست . شما بین خط پول پ شده و vcc یک زنر دو طرفه ، بین خط pulldown شده و زمین یک زنر دیگه و بین دو خط هم یک زنر بذارید تا اگه ولتاژ اونا از حد نرمال خارج شد از آیسی حفاظت بشه . مقدار این زنر هارو دقیق یادم نیست اما حدود 4.7 ولت بود.(range استاندارد زنر ها رو فراموش کردم)
            اگر زنر دو طرفه گیرتون نیومد میتونید دو تا زنر رو پشت به هم ببندید تا کار دوطرفه رو انجام بده .
            بعضی اوقات برای محدودکردن جریان خط ، از دو تا مقاومت 33 اهمی هم استفاده میکنند. این مقاومت بین پایه ها و خط قرار میگیره انگار که به سر سیمها یکمقاومت سری شده باشه بعد به max وصل شه

دیدگاه

این پست رو تو یک بحث دیگه نوشته بودم فقط اینجا کپی کردم
              اما اگه بخوایم ساده مودباس رو مطرح کنیم میتونیم اینطور بگیم که :
              فرض کنید توی یک کلاس نشستید و معلم سوالی رو مطرح کرده اگه همه دانش آموزا شروع به صحبت کنند ، هیچ کس نمیفهمه کی داره چی میگه
              پس اینجا معلم وارد عمل میشه و به ترتیب از تک تک دانش آموزا میخواد تا اگه جواب رو می دونن بگن ... مثلا میگه حامد تو بگو .... بعضی ها جواب میدن ... بعضی ها هم میگن که نمیدونیم!
              مدباس یعنی همین ! فقط توی یک فرمت خاص
              1-هیچ نودی بدون اجازه از master نباید روی خط دیتا بفرسته پس این مستر هست که باید اسم slave مورد نظر رو بگه (شماره گیرنده)
              2- master باید سوالش رو مطرح کنه (مشخص کردن نوع اطلاعاتی )
              3- از اونجایی که توی این کلاس فرضی ما ، صدای افراد باهم فرق میکنه ، همه همدیگه رو تشخیص میدن اما توی سیم برق که صدا ها یکیه ! پس باید خودشون رو هم معرفی کنن و بگن کیه که داره حرف میزنه (شماره فرستنده)
              4- بعضی وقتا استاد می پرسه سوالو فهمیدی ؟ این واسه اینه که معلوم بشه سوالش رو دانش آموز کامل شنیده یا نه ... اینجا ما واسه اینکه بفهمیم داده هامون تو مسیر خراب شدن یا نشدن از کدهای تشخیص خطا استفاده میکنیم ساده ترین نوع این کد میتونه تشخیص parity باشه و یا CRC ، VRC و ....
              آخرین نکته هم اینکه اول و آخر دیتاهاتون رو با کاراکترهای قراردادی مشخص کنید همونطور که آقا معلم اول سوالش ممکنه بگه (بچه ها گوش کنید) و آخر سوالشم بگه (هوم؟) اینجا هم شما مثلا اول دیتا کاراکتر 0x02 و آخرش 0x03 رو ارسال کنید
              خب حالا مدباس همین رو توی یک قالب آورده که استاندارده خودشه ولی شما میتونید این مطالب رو تو قالب دلخواه خودتون بیارید

دیدگاه

اخه من یه تغذیه ندارم و برای هر اسلیو یه تعذیه کاملا جدا وصل کردم . حالا پول اپ هر اسلیو را تو باس با 2 تا 10 کیلو به تغذیه خودش وصل کنم ؟ این دیودهای زنر که گفتید را برای هر اسلیو بزارم ؟ مستر من هم میکرو هست .

دیدگاه

pullup و pulldown فقط روی مستر باید باشه
                  بقیه رو اصلا مقاومت نذارید
                  بله دیودهای زنر رو هم برای مستر و هم slave ها باید قرار دهید
                  تغذیه خوب هم که سوال کردید باز برمیگرده به هزینتون اما اگه میخواید آداپتور بذترید حتما نوع خوبش رو بخرید نه این 5 تومانی ها .... بعدش هم خودتون فیلتر بذترید بعدش تا خروجی تمیزی بده

دیدگاه

ادابتور نه . برای هر کدوم ترانس 12 ولتی گذاشتم . چند تا فیلتر کافی هست برای اینکار . از چه سیمی برای باس استفاده کنم ؟ سیم های شیلد 4 مغذ که برای کارهای صوتی استفاده میشه ؟ یا سیم 8 رشته شبکه داخلی ؟ هزینه اصلا مهم نیست / بهترین کیفیت و کمترین خطا را احتیاج دارم . هر فیلتری هم اگر میدونید تو باس برای هر اسلیو نیاز داره بگید ممنون میشم .

من میخواستم PCB را طراحی کنم . اگر زحمت بکشید و یه شماتیک از مدار تغذیه خوب که باید تو این مدار پیاده کنم و اون دیود زنر ها که گفتید را بکشید ممنون میشم . :rolleyes:

دیدگاه

ممنون سیاوش جان
                      می تونی یه برنامه ساده برای ارتباط 2 میکرو با بیسیک برام بذاری؟
                      من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فلاحی
                        می تونی یه برنامه ساده برای ارتباط 2 میکرو با بیسیک برام بذاری؟
                        نوشته اصلی توسط syavash_kasraeee
                        من اصلا بسکام بلد نیستم
                        چند تا فیلتر کافی هست برای اینکار . از چه سیمی برای باس استفاده کنم ؟ سیم های شیلد 4 مغذ که برای کارهای صوتی استفاده میشه ؟ یا سیم 8 رشته شبکه داخلی ؟
                        این سیمی که میفرمایید برای کارهای صوتی هستش رو من نمیدونم چیه اما فکر نکنم twisted pair باشه پس بین این دو تا ، کابل شبکه بهتره اما نوع فویل دارش رو بگیرید که تقریبا مثل شیلد عمل می کنه .
                        فیلتر رو که روی باس نمیذاریم !! من فیلترو واسه تغذیه گفتم . فیلتر بستگی به محیط شما داره که باید ببینید با اسکوپ چه نویزهایی روشه و اونها رو فیلتر کنید . مثلا من نویز مهتابی زیاد داشتم واسه همین از این مدار استفاده کردم
                        http://www.4shared.com/photo/hL0uwPNi/sample.html
                        اما مقادیر داخل تصویر اشتباهه لطفا تصحیح کنید :
                        C1=1200u
                        C2=100u
                        l1=220uh
                        یک سوال ؟ ازرش قطعاتی که توی مدارتون هست چقدره ؟ قیمتش بالاست یا در حد چند میکرو و آیسی معمولی هست؟
                        در راستای نویز صحبت های دوست عزیزم جناب مهندس solsal رو در این لینک یه نگاهی بندازید
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56347.msg304565#msg304565

دیدگاه

سلام . در حد معمولی . 1 میکرو و یک ای سی ساعت 1307 من باید امار تولید حدود 100 تا دستگاه و ساعات کار و توقفاتشون را به دفتر تولید برسونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X