پاسخ : برنامه ساعت خیلی دقیق
ما کجای این برنامه از eeprom استفاده کردیم ؟
اولا دستورات پرش 2 پالس می خوان!
دوما شما چقدر های کلس!!!!آآ :mrgreen: با قضیه برخورد می کنین!!!آ میگین هر دستور 1 پالس پرش 1 پالس نمی دونم اینو اون یه پالس،اما ما سر جمع همشو یه پالس میگیریم :nerd: کاشکه شما مغازه داشتین،من میومدم ازتون جنس می خریدم :icon_razz:
من از شما ممنونم که خودتون جواب سوال خودتون رو دادین!
شما به راحتی حساب کردین که اگر ما سیستمی 100% ایده آل داشتیم و کریستاله ما از مریخ اومده بودو دقیقه دقیق بودو مدار هیچ وابستگی به هیچی نداشتو ... فقط توو برنامه 1 پالس رو اشتباه حساب کرده بودیم به جای هر 8 ماه 1 ثانیه، چیزی حدود 5-6 ثانیه خطا داشت! خالا با در نظر گرفتن اینکه سیستم ما تکرار میشه ، تعداد 1 پالس در ثانیه نخواهیم داشت و ...
در هر حال خودتون گفتین اگه خطای محاسباتی داشتیم،خطای به دست اومده از این خیلی بیشتر میشد!!!
من معمولا فکر می کنم :mrgreen:مثلا از این جمله ها متوجه میشم که این برنامه رو خودشون ننوشتن و از جایی گرفتن!آپس دیگه نمیام روو محاسبات وقت بزارم!
که البته این محاسبات رو هم یکی انجام داده!!!!!آ و دیدیم که این اعداد درستن!
بگزریم!
خودمم نمی دونم به این تاپیک چرا اینقدر جواب می دم!آ :cry:
نوشته اصلی توسط پروفسور
نوشته اصلی توسط پروفسور
دوما شما چقدر های کلس!!!!آآ :mrgreen: با قضیه برخورد می کنین!!!آ میگین هر دستور 1 پالس پرش 1 پالس نمی دونم اینو اون یه پالس،اما ما سر جمع همشو یه پالس میگیریم :nerd: کاشکه شما مغازه داشتین،من میومدم ازتون جنس می خریدم :icon_razz:
من از شما ممنونم که خودتون جواب سوال خودتون رو دادین!
نوشته اصلی توسط پروفسور
در هر حال خودتون گفتین اگه خطای محاسباتی داشتیم،خطای به دست اومده از این خیلی بیشتر میشد!!!
نوشته اصلی توسط nevada
نوشته اصلی توسط پروفسور
بگزریم!
خودمم نمی دونم به این تاپیک چرا اینقدر جواب می دم!آ :cry:
دیدگاه