اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه ساعت خیلی دقیق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برنامه ساعت خیلی دقیق

نوشته اصلی توسط پروفسور
    شما برای نوشتن یک متغیر در حافظه غیر فرار نیاز به 10 میلی ثانیه زمان داری اگه صفحات 294 به بعد دیتا شیت رو ببینی متوجه میشی که مقداری از این زمان صرف اجرای عملیات ارتباطی میشه.
    ما کجای این برنامه از eeprom استفاده کردیم ؟
    نوشته اصلی توسط پروفسور
    خوب حالا بریم سر محاسبه زمانها شما برای هرپرش از تایمر( شماردن تایمر مقایسه مقدار تایمر با رجیستر مورد نظر در تایمر و نهایتا وقفه ) کلا یک پالس کاری در نظر بگیری میشه 25/0 میکرو ثانیه در هر ثانیه .
    برای دستور مقایسه کمیت ثانیه و عملیات صفر کردن تایمر و شروع مجدد هم یک پالس میشه 25/0 میکرو ثانیه
    جمعا ( البته تقریبی برای محاسبه دقیق وقت میخاد که من ندارم )
    اما ما فقط میگیم برای همه اینا یک پالس کاری 25/0 میکرو ثانیه
    اولا دستورات پرش 2 پالس می خوان!
    دوما شما چقدر های کلس!!!!آ‌آ‌ :mrgreen: با قضیه برخورد می کنین!!!آ‌ میگین هر دستور 1 پالس پرش 1 پالس نمی دونم اینو اون یه پالس،اما ما سر جمع همشو یه پالس میگیریم :nerd: کاشکه شما مغازه داشتین،من میومدم ازتون جنس می خریدم :icon_razz:

من از شما ممنونم که خودتون جواب سوال خودتون رو دادین!
    نوشته اصلی توسط پروفسور
    اما ما فقط میگیم برای همه اینا یک پالس کاری 25/0 میکرو ثانیه
    در هر ثانیه ما 25/0 میکرو ثانیه بنا بر ادعای کمپانی سازنده خطا خواهیم داشت پس در دقیقه میشه 60 * 25/0 که میشه 15 میکرو ثانیه ودر ساعت میشه 30 * 60 که میشه 900 میکرو ثانیه و در روز میشه 24 * 900 که میشه 21600 میکرو ثانیه ودر ماه میشه 30 * 21600 که میشه
    68/0 ثانیه که مقدار چشم گیری میشه
    شما به راحتی حساب کردین که اگر ما سیستمی 100% ایده آل داشتیم و کریستاله ما از مریخ اومده بودو دقیقه دقیق بودو مدار هیچ وابستگی به هیچی نداشتو ... فقط توو برنامه 1 پالس رو اشتباه حساب کرده بودیم به جای هر 8 ماه 1 ثانیه، چیزی حدود 5-6 ثانیه خطا داشت! خالا با در نظر گرفتن اینکه سیستم ما تکرار میشه ، تعداد 1 پالس در ثانیه نخواهیم داشت و ...
    در هر حال خودتون گفتین اگه خطای محاسباتی داشتیم،خطای به دست اومده از این خیلی بیشتر میشد!!!
    نوشته اصلی توسط nevada
    میشه در مورد این برنامه یه توضیح خط به خط بدین
    البته خط 4 و 5
    از همه مهمتره
    "ضمناً من کاربر صفر کیلومترم به بزرگی خودتون ببخشید"
    من معمولا فکر می کنم :mrgreen:مثلا از این جمله ها متوجه میشم که این برنامه رو خودشون ننوشتن و از جایی گرفتن!آ‌پس دیگه نمیام روو محاسبات وقت بزارم!

نوشته اصلی توسط پروفسور
    در خط چهارم شما تایمر یک رو در حالت Compare قرار داده اید ( مد مقایسه ای ) و فرکانس کاری اونو 4000000 تقسیم بر 64 قرار داده اید ( فرکانس کریستال تقسیم بر مقدار Prescale میشه مقدار فرکانس کاری تایمر :angry:نه برنامه)
    Clear Timer با انخاب این گزینه شما به میکرو اعلام کردید محتوای تایمر در زمان تطابق برابر صفر بشه.
    Compare A = Disconnect با این دستور شما در زمان تطبیق ارتباط پایه OC1 با تایمر قطع شود
    و شما مقدار پیش فرض .Compare1a = &HF424 رو برای شروع کار تایمر در نظر گرفتی
    وتایمر رو متوقف کردی
    و بعد وقفه ها رو فعال کردی وگفتی که وقفه Oc1a تایمر یک رو فعال کن وبعد
    هرگاه این وقفه اتفاق افتاد برو به زیر برنامه 1_sec
    وبعد تایمرو روشن کردی
    وبرنامه رو در یک حلقه گرفتار کردی
    ودر اون زیر برنامه هم با شمارش سانیه ها و دقیقه ها و بعد مقایسه اونا با عدد 60
    حساب من اینجوری بوده فرکانس کاری تایمر برابر با 4000000 تقسیم بر 64 که میشه 62500 هرتز پس زمان هر شمارش برای رجیستر تایمر میشه 1 تقسیم بر 62500 که میشه 16 میکرو ثانیه
    حالا اگه تایمر شما تا مقدار F424 h بشماره درسته زمان میشه 62500 ضربدر 16 میکروثانیه که میشه 1 ثانیه که البته تقریبا نزدیکه
    که البته این محاسبات رو هم یکی انجام داده!!!!!آ‌ و دیدیم که این اعداد درستن!

بگزریم!

خودمم نمی دونم به این تاپیک چرا اینقدر جواب می دم!آ‌ :cry:

دیدگاه

سلام من نمیدونم شما چرا کامل مطلب رو تحلیل نمیکنی من در تمام نوشته هام نوشتم که در مورد کریستال و سایر شرایط حق با شماست :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
      اما نه میکرو ونه یک پنتیوم فور 3000 مگا هرتز یا فرق نمیکنه ( یک سه مگا هرتز پنتیوم فور ) هم نمیتونه در صفر ثانیه اطلاعات رو تجزیه و تحلیل بکنه و این باید در نظر گرفته بشه
      بابا یه نفر دیگه هم بیاد تو. :angry: :angry: :angry:
      ببخشید که عصبانی شدم :redface:
      خدا حافظ :bye
      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

ببینین
        اولا این دیگه آخرین جوابم به این تاپیکه !!!! باور کنینآ‌ اگه خانمی جوان دم بخت بودین،با این یکدندگی که دارین،من حتما از شما درخواست ازدواج می کردم!!!آ‌ :icon_razz:
        دوما پنتیوم 4 3000مگی نداریم! الان که CORE DUE و CORE 2 DUE آ‌هم بعد از پنتوم 4 اومده (و احتمالا سری پنتیوم 4 ادامه پیدا نخواهد کرد!آ‌) هنوز سرعت زیاد بالا نرفته!!!آ‌ لااقل فرهنگستان را پاس بدارین و بگوییم : پنتیوم فورتین!آ‌3000مگاهرتزی :mrgreen:

بعدشم اگه منظورتون اینه که از لحظه ای که گفته میشه به یک ثانیه رسیدیم تا لحظه ای که سیستم بفهمه،وقفه ای در حد تاخیر گیتها داریم،توضیح دادم که این وقفه به صورت شیفت زمانی توو کل سیستم دیده میشه،یعنی به ازای همه ثانیه ها،یک ذره بعد از اون،این عمل صورت میگیره!آ‌پس روو کل زمان اثر نمی زاره!آ‌فقط یه ذره مبدا رو جابجا میکنه!
        اما اگه منظورتون اینه که گیتها تاخیر دارن و مثلا هیچ ANDی دقیق سر وقت عمل نمیکنه،خوب منم از اولش دارم میگم خطایی که اینجا داریم،مجموع همین خطا هاست!آ‌خطای تاخیر زمانی گیتها با خطای عدم دقت کریستال با عدم ثباتش در برابر دما و چمیدونم هزار تا خطای دیگه جمع و تفریق میشن(بعضی ها زمان رو زیاد، بعضی ها کم می کنن!آ‌ که ممکنه حاصل از شانس ما (ماله شما!آ‌ماله من که افتضاحه) صفر هم بشه!آ‌) بعدشم اینکه نوع این خطا ها موضوع بحث اینجا نیست!آ‌ مهم اینه که به این نتیجه رسیدیم سیستم درست طراحی شده،خطاهای دیگه هستن که ....
        البته اگه بدونیم که روو اکثر ساعت مچی های حتی گرون قیمت خطای +-30 ثانیه نوشته میشه،کلی هم باید شاد باشیم ! برای چند هزار تومتی که خرج کردیم سیستم خیلی دقیقی به دست آوردیم!آ‌

همینقدر که لااقل قبولوندم خطای محاسباتی نداریم، خودم رو موفق حساب میکنم :mrgreen:
        نوشته اصلی توسط پروفسور
        ...هم نمیتونه در صفر ثانیه اطلاعات رو تجزیه و تحلیل بکنه و این باید در نظر گرفته بشه...
        در طراحی ساعتهای اتمی، اینها در نظر گرفته میشن :icon_razz: :mrgreen:

موفق و پیروز باشید!آ‌ با سپاس
        خپله سیبیلو :nerd:

دیدگاه

سلام منم همینطور
          برای من زن و مرد فرق نمیکنه مهم اینه که آدم اشتباهاتش رو قبول کنه و اگه شما اصرار داری که میکروها برخلاف اونچه در دیتا شیت اونها نوشته شده هیچ نیازی به زمان ندارند وعملیات خودشونو در صفر ثانیه انجام میدن منم مجبورت نمیکنم که قبول کنی :bye

دیدگاه

سلام
            پس آقای حاجی زاده هم معتقدند که اجرای فرامین توسط میکرو در صفر ثانیه انجام میشه پس من نمیدونم دیگه چرا آی سی های سرعت بالا درست میکنن همین میکروها کافی :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
            اما در کلاک چون تاخیرها پیاپی هستند میشه اونارو نادیده گرفت اما این در مورد کارهای عملیاتی در اولین حلقه صادق نیست ....................... :bye

دیدگاه

سلام بر اعضای عضیم
              به نظر من بهترین ساعت ساعتی هست که داخل کتاب علی کاهه درج شده چون از کریستال 32.768kh استفاده کرده یا کریستال ساعت
              فقط یک مشکل داره این که هر بیست چهار ساعت چهار ثانیه جلو میره :angry:که اون هم با اضاف کردن 2 ثانیه در دوازده شب و روز درست میشه :nice:
              انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
              [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
              http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

من به آقای khepelesibilo رای می دهم

دیدگاه

سلام من خیلی متاسفم چون اگه حتی یک بارهم ازیک تایمر استفاده کرده بودید واین زمان رو اندازه گیری میکردی حتما به من رای میدادی
                  بارها تکرار کردم در مورد حلقه های تکرار شونده این فرضیه تا حد خیلی زیاد درسته اما وقتی داری ثانیه رو تعریف میکنی چه تکراری داریم میشه بفرمائید وصد البته هر خطائی در تعریف یک ثانیه چنانکه محاسبه شد منجر به خطای بزرگی در زمانهای بزرگتر میشه خواهش میکنم قبل از بحث عملا تست بفرمائید :bye

دیدگاه

سلام به همه دوستان

اول اجازه بدید بگم من از طرز صحبت توی این سایت و کل کل های بی فایده راضی نیستم دو نفر آنچنان اطلاعات یکدیگه رو عرض یابی میکنن که انگار قراره جایزه نوبل رو به هرکدوم بدن
                    پس خواهشا" یه کم آروم تر
                    در این مورد من پیشنهاد RTC رو قبول دارم اما در مورد حل این مشکل با برنامه نویسی به نظرم اگه هر چند وقت یک بار(مثلا" 24ساعت یک بار) مقاریر مورد مقایسه رو در برنامه چک کنید بروز اشتباه به هر دلیلی رو جلوگیری کردید.

این نظره من حالا چه درست چه اشتباه

دیدگاه

دوستان قبل از هر چیز از توضیحات کاملتون راجع به این موضوع ممنونم.دیگه فکر نمیکنم با این همه توضیح نکته مبهمی در زمینه تایمر و زمان سنج در میکرو باقی مونده باشه :biggrin:

من این سئوال رو مدتها پیش مطرح کردم و در ابتدا با کم لطفی برخی از کاربران مواجه شدم. در حال حاضر این تاپیک یکی از کاملترین تاپیک ها شده. به نظر من بعضی وقتها اینجور (به قول دوستمون کل کل ها )سببب کاملتر شدن یه مبحث میشه به شرطی به هدف ضایع کردن طرف مقابل نباشه.

در هر صورت توضیحات دوستان کاملا مفید واقع شد. :job:
                      خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X