اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد max485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد max485

سلام دوستان
    من 10 برد ساختم که این بردها به صورت سریال به هم وصل می شوند. چون فاصله نصب بردها زیاد است من از آی سی max485
    استفاده کردم. نحوه وصل کردن آن هم به شکل زیر است. وقتی بردها را تست کردم مشکلی نداشت. ولی وقتی در محیط صنعتی
    بردها را قرار دادم بعضی از آی سی های مکس سوخت. می خواستم دوستان من را راهنمایی کنند که علت سوختن مکس ها چه بوده.
    با تشکر

پاسخ : سوال در مورد max485

یک عامل بخاطر وجود نویزی بودی در محیط وجود داشته .
    بچه های تاسیسات میگن سیم برق رو از کنار سیم تلفن نباید رد کرد بخاطر نویز الکترومغناطیسی است که رو تلفن میندازه .
    در اینجا هم ممکنه بلند بودن سیم نوعی آنتن ایجاد کرده باشه .
    از سیم شیلد دار استفاده کن و روی PCB هم هر جای خالی که بود Polygan کن و زمین کن فکر کنم مشکلت حل بشه .
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

سلام :

شما با چه طول سیمی تست کردید و کار کرد ؟
      ایا طول زیاد سیم را هم امتحان کردید ؟
      ضمناً ممکته اصلاً ربطی به محیط و طول سیم نداشته و شما در زمان سیم کشی اشتباهی مرتکب شده باشید !

موفق باشید

دیدگاه

سلام
        استاندارد rs485 برای طول سیم 1.5km است و از لحاظ نویز هم خیالت راحت اصلا بپیچ به سیم موتور
        ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

با تشکر از دوستانی که زحمت کشیدند و راهنمایی کردند.

دیدگاه

دوستان عزیز شماباید بین ورودی وخروجی مقاومت 100 اهم رد هرطرف قرر دهید این به عت محدود کردن جریان وتطبیق امپدانس است اگه مشگلت حل شد امیل بزن
            keshtpour@gmail.com
            بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

امروز رفتم جمهوری جایی که آی سی رو گرفته بودم پرسیدم گفت که زمین رو باید ایزوله کنم.
              می خواستم بدونم که چرا و چگونه باید این کار را انجام دهم.
              با تشکر از دوستانی که کمک می کنند.

دیدگاه

توسط ترانسفورماتور اما شما باید با مقاومت تطبیق امپدانس کنی ومشگلت حل میشود. :angry:

دیدگاه

چگونه؟ لطفا با یه نقشه راهنمایی کنید.
                  ممنون

دیدگاه

سلام ای بابا این دیگه نقشه نمیخواد یعنی اگر از MAX485 استفاده میکنی روی پایه های 6و7 هریک از آی سی ها یک مقاومت 120 اهم قرار بده البته یک راهنمائی دیگر هم بهت میکونم از آی سی SN 75176b استفاده کن چون با تمام شرایط مساوی و پایه های یکسان قیمت اون حدود 10000 ریال است یعنی یکدهم قیمت آی سی MAX485 که فقط فروشگاه توکل آنهم به صورت SMD آنرا دارد شما می توانید از طبقه پایین پاساز امجد واقع در جمهوری این آی سی را تهیه کنی واز نظر دیتا شیت هیچ تفاوتی با هم ندارند ودر پی ال سی زیمنس نیز از همین شماره جهت ارتباط با پورت RS 485 استفاده شده است . امیدوارم کمکت کرده باشم. چون نمیدونم چه طوری پلود کنم اگه دیتا خواستی ایمیل بده keshtpour@gmail.com

دیدگاه

سلام

ببخشید منظور از POLYGAN چیه ؟؟

و چطور باعث رفع این مشکل میشه ؟؟

ممنون

موفق باشید :smile:
                      [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
                      ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

راستی صحبت همه درسته یعنی اصولا پروتکول RS485 و ولتاز آن برای کیلومترها طراحی شده و محال است به علت نویز یا چیز دیگری حتی اطلاعات آن خراب شود چه رسد به اینکه بسوزد اما در تمام دیتا شیتهای آن مقاومتهای تطبیق امپدانس را میبینی من روی MPI , PPI زیمنس خیلی کار کرده ام و برای آن رابط ساخته ام و دیده ام که ریمنس هم هیچ چیزی بغیر از همین که گفته ام روی آن نیست و جالب است که بدانید زیمنس حرف اول را در ارتباط محفوظ میزند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariaqwe
                          سلام دوستان
                          من 10 برد ساختم که این بردها به صورت سریال به هم وصل می شوند. چون فاصله نصب بردها زیاد است من از آی سی max485
                          استفاده کردم. نحوه وصل کردن آن هم به شکل زیر است. وقتی بردها را تست کردم مشکلی نداشت. ولی وقتی در محیط صنعتی
                          بردها را قرار دادم بعضی از آی سی های مکس سوخت. می خواستم دوستان من را راهنمایی کنند که علت سوختن مکس ها چه بوده.
                          با تشکر

میشه گفت علت اصلیش یکی نبودن زمینهاست(توضیحش طولانیییییییییییییییه) اگر فاصله زیاد نیست که پیشنهاد میکنم زمینها رو یکی کن برای ایزوله کردن اگربشه میتونی از ماژول MAU202 یا مدلهای دیگه استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariaqwe
                            سلام دوستان
                            با تشکر

سلام میشه نقشه و برنامه ات رو بذاری تو سایت؟
                            من می خوام با 485 کار کنم ولی نمی دونم اطلا از مجا شروع کنم
                            من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X