اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دوربین به میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال دوربین به میکروکنترلر

سلام بچه ها
    من رشتم هوافضاست ولی یه پروژه دارم به برقیا مربوط میشه اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا بگه
    یه دوربین می خوام با نرخ 10 فرم بر ثانیه که به یه میکرو کنترل وصل بشه و تصاویر آنالوگ را به دیجیتال تبدیل کنه بعدش با یه زیگ بی به فاصله 500 متری بفرسته و توسط یه گیرنده دریافت بشه
    اگه کسی میتونه یه راهنمایی بکنه ممنون میشم خیلی گیرم
    ممنون

پاسخ : اتصال دوربین به میکروکنترلر

اگر قراره که شما تصویر را دیجیتال کنی و ارسال کنی پس هر دوربین مدار بسته ایی که بگیری را باید با میکرو نمونه برداری کنی و ارسال کنی
    با توجه به حجم بالای تصویر سرعت نمونه برداری باید خیلی خیلی زیاد باشه و میشه گفت یک کار بیهوده هست چون ماژول ارسال تصاویر هست و نیازی به اینکار نیست
    اما دوربین مخصوص میکرو کنترلر هست که بازار و سایت Iranmicro میفروشه که خروجی سریال میده و میتونید بوسیله میکرو باهاش کار کنید
    همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
    کانت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
      اگر قراره که شما تصویر را دیجیتال کنی و ارسال کنی پس هر دوربین مدار بسته ایی که بگیری را باید با میکرو نمونه برداری کنی و ارسال کنی
      با توجه به حجم بالای تصویر سرعت نمونه برداری باید خیلی خیلی زیاد باشه و میشه گماژفت یک کار بیهوده هست چون ماژول ارسال تصاویر هست و نیازی به اینکار نیست
      اما دوربین مخصوص میکرو کنترلر هست که بازار و سایت Iranmicro میفروشه که خروجی سریال میده و میتونید بوسیله میکرو باهاش کار کنید
      راستش دوربینی که استفاده می کنم باید خیلی خیلی سبک باشه
      ماژول ارسال تصاویر را میشه بهم بگید چجوریه راستش درباره ی این ماژول چیزی نمیدونم
      با تشکر

دیدگاه

لطفا در باره هر دوش توضیح بده چون که من فکر می کردم باید از فرستنده گیرنده های اچ ام تی آر و ... استفاده کرد و ارسال کرد
        هم در مورد این ماژول توضیح دهید که تا چه بردی ارسال می کنه
        و هم در مورد دوربین مخصوص میکرو
        بعد ش اگر قصد داشته باشیم تصویر رو توی کامپیوتر داشته باشیم باید چیکار کنیم ؟
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

دوربین مدار بسته کوچک هم هست خیلی هم سبکه پاساژ امجد دارند اندازه یک بند انگشت ، کیفیتش هم معمولیه چون به اسم cmos میشناسند ، لنز دوربین دو مدل داره یکیش cmos هست .

ماژول ارسال تصویر هم جمهوری دارند بردش 50 متر هست برد بالاش هم داشت که تمام کرده بود ازش استفاده نکردم اما فیشهای ورودیش برق و تصویر بود فقط ، حالا نمیدونم این پکها فقط با هم کار میکنند یا اگر دو تا فرستنده باشه تداخل ایجاد میشه ، که احتمال زیاد پکهاش با هم کار میکنه .
          فروشگاههای دوربین مدار بسته هم فرستنده گیرنده av دارند که تا 300 متر هم دیدم دستگاهش را دارند

دوربین قابل اتصال به میکرو هم سایت کویر میفروشه مثال هم براش داره ،دو مدل داره :
          http://www.kavirelectronic.ir/eshop/product.php?id_product=1200023
          http://www.kavirelectronic.ir/eshop/product.php?id_product=1200079

به صورت i2c با میکرو ارتباط برقرار میکنه که میتونید دادهها را بخونید و ارسال کنید ، بوسیله این دوربین میتونید از hmt و زیگبی و .. تصویر را انتقال بدین
          اگر هم سرعت انتقال بیشتری نیاز داشت میتونید چند فرم را حذف کنید فرم فرم نمایش بدین ، اما ماژولهای آماده بهتر هستند میتونید به خروجیشون تقویت کننده وصل کنید برد افزایش پیدا کنه که خودش داستان داره
          دوربین بیسیم توی بازار هم هست اما من که اصلا ازشون راضی نبودم 10 متر هم زوری انتقال میده
          کانت

دیدگاه

اگر بخواهید تصویر را توی کامپیوتر ببینید مثلا به پورت سریال وصل کنید که مجبورید از همین دوربینهای ov7670 استفاده کنید (کویرالکترونیک) توسط میکرو بخونید و سریال ارسال کنید و توی کامپیوتر برنامه بنویسید که هر کدی نماینگر چه رنگی و ابعاد تصویر چی هست و ....
            اما اگر صرفا میخواهید به مانیتور وصل کنید یعنی vga باشه که مبدل دو طرفه vga به av لوازم صوتی تصویری ها دارند دقیقا خیابان جمهوری بعد از پاساژ امجد یک پاساژ مونده به 30 تیر اون داشت
            میتونید هم خروجی دوربین که av هست را به مبدل av به rf بزنید که 5000 تومان هم بیشتر قیمت نداره و توی تلویزیون به عنوان یک کانال جدید ببینید که خوبی این مبدل اینه میتونید خروجیش را تقویت کنید و بیسیم ارسال کنید البته اینجوری همسایه ها هم میتونند تصویر را ببینند .
            کانت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
              اگر بخواهید تصویر را توی کامپیوتر ببینید مثلا به پورت سریال وصل کنید که مجبورید از همین دوربینهای ov7670 استفاده کنید (کویرالکترونیک) توسط میکرو بخونید و سریال ارسال کنید و توی کامپیوتر برنامه بنویسید که هر کدی نماینگر چه رنگی و ابعاد تصویر چی هست و ....
              اما اگر صرفا میخواهید به مانیتور وصل کنید یعنی vga باشه که مبدل دو طرفه vga به av لوازم صوتی تصویری ها دارند دقیقا خیابان جمهوری بعد از پاساژ امجد یک پاساژ مونده به 30 تیر اون داشت
              میتونید هم خروجی دوربین که av هست را به مبدل av به rf بزنید که 5000 تومان هم بیشتر قیمت نداره و توی تلویزیون به عنوان یک کانال جدید ببینید که خوبی این مبدل اینه میتونید خروجیش را تقویت کنید و بیسیم ارسال کنید البته اینجوری همسایه ها هم میتونند تصویر را ببینند .
              سلام این مبدل vgaبه av که گفتید چه طوری به دوربین ov7670 وصل میشه؟
              ممنون میشم

دیدگاه

دوست عزیز پیام قبلی واسه دوربین های دارای خروجی آنالوگ وگرنه من خودم الان 2 ماه دارم با این دوربین ور میرم
                بهترین نوع این دوربین مدل fifo دارش هست آخه دیگه نیازی به سرعت بالا واسه گرفتن سیگنال نداریم از شانس بد من بدون fifo رو دارم اول با at91sam7s64 میخواستم راه اندازیش کنم نتونستم الان هم با lpc1768 دارم باهاش ور میرم اگر جواب گرفتم میزارم داخل تمام انجمن های ایران که دیگه کسی مثل من واسه راه اندازی دوربین در تگنا نباشه
                بعضی دوستان هم راه اندازی کردند ولی بروز نمیدن .

دیدگاه

درود

سرعتی که می خوای بالا هست. اما اگه مقصود فیلمبرداری نبود و عکس برداری بود، (چند ثانیه برای هر تصویر)، راحتترین راه استفاده از دوربین های سریال هست. شما فقط به اون دستور میدی و خودش عکس میگیره و ذخیره می کنه و شما با سرعت کم به صورت سریال (232) تصویر رو به صورت jpg می خونی.

شاید بتونی از ipcamera که نوع wireless اونها هم هست، استفاده کنی. ولی فاصله رو نمی دونم جواب میده یا نه،
                  اما ساخت یک بورد که به دوربین آنالوگ وصل بشه خیلی راحت نیست. (adv7180 7181 ... رو ببین). اگه می تونی ارسال رو هم آنالوگ انجام بده.
                  مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
                  از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
                  جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
                  این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

سلام دوستان میخواستم بدونم چطور میشه دوربین مجزا ی موبایل رو باهاش دوربین مدار بسته با قابلیت دارا بودن usb درست کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X