اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برنامه lcdn96

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برنامه lcdn96

سلام دوستان
    من با برنامه bmp2h_con یک عکس ثابت درست کردم که مثلا یه جاش نوشته وضعیت فن،
    وضعیت دما، وضعیت هیتر و .... که به صورت ثابت هست- حالا میخوام وضعیت متغییر رو جلوش
    قرار بدم که مثلا روشن هست- خاموش هست و ...- چه طور این کارو بکنم؟ موقعیت جلوی
    ثابت ها رو چه جوری پیدا کنم؟
    با تشکر

پاسخ : کمک برنامه lcdn96

اول بگو این مدار چی هست چی کار می خواد بکنه؟ بعد بگو قطعاتت چی هست؟ بهترین جواب به سوال شما این هست که اول اون عکس رو روی lcd نشون بده بعد توسط دستوری که مکان نما رو جابه جا می کنه متغیر رو در هر نقطه ای که می خواهی بنویسه. البته دراین حالت نمی تونی صفحه نمایش رو پاک کنی . در زبان C از دستورgotoxyاستفاده میشه که با این کاری که شما کردی دیگه نمی تونی هربار بعد از نمایش عکست از دستور clear استفاده کنی.وباید بلافاصله از دستور gotoxy و puts استفاده کنی. ممکنه لینک این نرم افزار تبدیل عکس به کد هگز رو برای من قرار بدید من خیلی نیازش دارم ولی جایی گیرش نیاوردم.بهت توصیه می کنم بری دنبال یه فونت مناسب کار خودت . چون تبدیل نوشته به عکس شاید کار رو سریع راه بندازه اما یه جورایی دست ادم رو میبنده!

دیدگاه

اینم لینک دانلود: http://iranmicro.ir/dl/content.php?fname=lt/pmm/pmm5.source.zip
      البته بگم که به هگز نداره فقط h. و bin. داره
      ممنونم ولی نگفتید چه طوری میشه اون موقعیت پیدا کرد مثلا lcd_gotoxy نوشتیم -
      مختصات اون نقطه چی میشه؟

دیدگاه

این دستور برای کتابخونه های مختلف متفاوته بهتره به فایل کتابخونتون مراجعه کنید و ارگومان تابع رو چک کنید . البته فرمی که برای lcd های متنی داخل کدویژن هست به شکل زیر هست .
        lcd_gotoxy(int x,int y
        به جای int x وint y باید عدد مختصات رو بگذاری.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X